admiki 1453 Napisano Maj 15 Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, wragg je napisao: Zar ne mozete priloziti dokaz koliko ste platili? Izvod sa Paypala, screenshot transakcije i slicno? Ja od drugara kupim polovan VR headset za 50 evra. Dobijem broj za praćenje i ukapiram da već 7 dana stoji kod nas na carini. Taman da se uhvatim telefona i da se dobro izgalamim na njih, kad ono zvoni, zove carinik. "Jeste vi taj i taj?" Jesam. "Jeste kupili "uređaj" (pošto on pojma nema šta je to)?" Jesam. "Koliko ste platili?" 50€+ poštarina. "Ali ovde ima račun na 1500 evra" (preračunato iz Saudijskih dolara jer drugar živi dole) jer je kreten istovremeno kupovao još neke stvari za PC i zaboravio da izvadi račun. Jedva ja njemu objasnim šta je šta i još da je to sad polovno, jer je račun star 2 godine ("Aaaa, nisam ni pogledao datum.") . Pošaljem screenshot i naše komunikacije oko cijene i PP transakcije. Stiglo sledeći dan. Platio čini mi se 8KM, nemam pojma za šta sam tačno platio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetić V. 21 Napisano Maj 15 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ubuduće napišeš mail sa podacima, kao što sam napisao već. Čim je cena blizu 50 eur, odmah, i ne razmišljaš. A voleo bih da vidim taj papir gde ti je naplaćena carina sa Alija na 16 eur, ja bih ga prijavio. Jel možeš da prosledis koji je e-mail?? Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Maj 16 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan 1. postabg@carina.rs za Beograd i sve osim Vojvodine i Niša sa okolinom. 2. posta_ns@carina.rs za Vojvodinu 3. crpostanis@carina.rs za Niš i okolinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laze032 0 Napisano Maj 18 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ6 f diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da li neko ima iskustva sa ovim pokazivačima pravca? https://a.aliexpress.com/_Eu8kwcb Hteo bih na svom motoru da promenim, pa me interesuje da li može biti nekih problema? Takođe ako imate neki predlog za domaću radnju ili prodavca, pišite. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Maj 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ti je to manje-vise isto, pitanje je samo da li su ti fabricki led ili ne. Ako nisu moras da stavljas i ispravljacke diode. Ima i to da se kupi, zove se no-cut diode kit, samo nadji za tvoj motor. Generalno savet je da se kupi tamo gde je ocena 4+ sa sto vise prodatih proizvoda, jer ovo kad ima 7 prodatih ne znas da li mu je to 7 drugara stavilo pozitivne ocene. Promenio Maj 18 član Mali Ika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8462 Napisano Maj 21 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao led štopaljke za Navaru, 16-18.000din, a shiping svuda 120.000din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 6 Napisano Maj 22 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za komunikaciju: https://a.aliexpress.com/_EIZxKC3 Radi fantastično, stigla za 14 dana, u cenu ulazi dostava sa praćenjem pošiljke. Izasla me uz neke coin-e 13$ i nisam platio carinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5832 Napisano Maj 23 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/15/2024 at 11:13 AM, Atorn said: Koliko su ti naplatili na 16eur? Mogu samo pdv i otvaranje. Ne mogu da verujem da su napisali podleže carinjenju na 16 eur iznos. Ako je to tačno, onda su svesno u prekršaju. Bate, nema carine ispod 50,ako kupuješ iz kine. Samo pdv i otvaranje, ako otvore uoppte. Nebitno koliko zaista kosta roba. Carinik odredi carinu i pdv po svom nahodjenju, najcesce manju od realne vrednosti. Zato je iznos toliko mali. Ukoliko je manja vrednost od 50 e, odredjuje se samo placanje pdv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Maj 23 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako sam i napisao. Stim što carina nije na 16 eur, vec na veci iznos od 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8410 Napisano Maj 23 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi je stiglo par pošiljaka sa Alija, i sad već definitivno mogu da kažem da se nešto (dobro?) dešava sa njihovim pošiljkama - poslednjih 7-8 pošiljki su mi stigle za 13-22 dana, a većina je 2-3 dolara, free shipping (ili možda nešto tipa 20-50 centi). "Estimated time of delivery" za sve je bio druga polovina juna, što je meni realno očekivano - 45 do 60 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14053 Napisano Maj 23 moto merkat °°, 4883 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zahvali bratu Si. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1562 Napisano Maj 23 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo Sad da se proba, radi li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1558 Napisano Maj 23 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Lidlov nije skup a sljaka odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za komunikaciju: https://a.aliexpress.com/_EIZxKC3 Radi fantastično, stigla za 14 dana, u cenu ulazi dostava sa praćenjem pošiljke. Izasla me uz neke coin-e 13$ i nisam platio carinu. Jesi imao prilike da je probas upariti sa drugim proizvodjacima, npr Lexin?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 29 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da te sa alija mogu sve da se upare, verovatno jedan kinez pravi sve i menja samo oklop spolja 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 29 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Jesi imao prilike da je probas upariti sa drugim proizvodjacima, npr Lexin?Sent from my iPhone using Tapatalk ProImam ja Lexin i V6 i uparuju se i rade bez problema. Pitanje je samo da li ti to zaista želiš. Razmisli.... V6 imam već godinama (ne sećam se od kada) a Lexin sam kupio od našeg druga marettoo pre 2 - 3 godine i baš mi je uslov bio da radi uparivanje.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Maj 29 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Na Aliju imaš 2 tipa komunukatora, jedan koji se uparuje sa svima i jedan koji ide samo na telefon, ali nema mogućnosti za spajanje sa drugim kacigama i značajno je jeftiniji od prvog modela koji je značajno jeftiniji od brendiranih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 29 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Na tim sto se uparuju samo sa telefonom obicno pise interphone ili tako nesto. Pisah vec o Lexin G2P, odlicna komunikacija za 5000din. Lepo izgleda, nema puno dugmica a zvuk kao JBL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Jesmo ustanovili na kraju jel to do samo G2P ili do njegovih slusalica? Jesi probao njegove sluske na B4FM i obrnuto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 30 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Skroz sam zaboravio, aj danas kad dodjem kuci probam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaronEvola 1 Napisano Maj 30 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Narucio sam ovaj steering dampener https://www.aliexpress.com/item/1005001936084813.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.17181802NhkctY Planiram da namontiram na Hondu Hornet 2007. S obzirom da je s aliexpressa, da li biste preporucili montiranje kineskog steering dampenera na motor? Sacekacu prvo da vidim kakav je kvalitet, pa cu resiti. Ako je znj kvalitet i ne bude mi ulivao poverenje, morace da se ide na Olins koji su 300+ evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Maj 31 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Kineski kvad lok sa alija.Deluje kvalitetno.Porucio sam plavi sa manjim prečnikom i ublaživačem vibracija i crveni sa većim prečnikom (koji odgovara mom guvernalu na hondi). Računao sam da ću prepakovati ublaživač na crveni a pritom mi ostaje plavi , sa manjim prečnikom ako nekad budem hteo da ga kačim na retrovizor ili neki drugi motor koji ima manji prečnik na pogodno mestu za telefon..Ovaj ubalživač neće ni da čuje da se pomeri sa plavog ,odšrafio šraf,vukao..ni da makne ..a negde sam video da se prodaje zasebno ublaživač od postolja..Tako da znate ako vam slično pane na pamet.. Promenio Maj 31 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Maj 31 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam dobre testove, odlično su se pokazali. Samo treba staviti dobru 3M traku na adapter za masku od telefona i to je to. Koliko je izašlo? Promenio Maj 31 član JunioR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Maj 31 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @JunioR. Ovaj skuplji sa ublazivacem i pracenjem je total 10e (6+4) : a ovaj crveni ne mogu da nadjem u pregledu primljenih pošiljki ali mislim da je oko 6-7 € bez dampera i sa manje ovih lepljivih delova koje idu na uređaj. Promenio Maj 31 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 31 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 5. 2024. at 18:33, BaronEvola je napisao: Pozdrav svima. Narucio sam ovaj steering dampener https://www.aliexpress.com/item/1005001936084813.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.17181802NhkctY Planiram da namontiram na Hondu Hornet 2007. S obzirom da je s aliexpressa, da li biste preporucili montiranje kineskog steering dampenera na motor? Sacekacu prvo da vidim kakav je kvalitet, pa cu resiti. Ako je znj kvalitet i ne bude mi ulivao poverenje, morace da se ide na Olins koji su 300+ evra. Taj amortizer volana nije neka nauka, kad stigne proveri da li radi, ako radi montiraj. Mislim da moze samo bolje da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...