Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 2 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da je negde kod nas u posti, to razvrstavanje kod nas obicno traje najduze, pre stigne iz kine nego od glavne poste do lokalne. Imam i ja dva paketa sa istim statusom kao ti, stoji tako od 22.4 i od 30.4. Sticice, samo strpljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Maj 2 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad naručujete gledajte da uzimate sa opcijom "tracking available" (podrazumeva LA tracking broj )bude nesto skuplje(negde razumno a negde i mnogo) na taj nacin moze da se locira paket u gore navedenom slučaju,koji se i meni desava sa četvrtim paketom. Jedan paket mi ceka od Decembra 2023 (nema LAtracking broj)na kraju mi nisu dali refund.Čak za dva paketa sa LA brojem su naveli da su pokusali da me kontaktiraju (a realno nisu),odem u poštu i dam LK oni pronađu pakete jedan dan pred vraćanje pošiljaocu. Tako da Ali expres poručivanje počinje da bude ozbiljna lutrija... Promenio Maj 2 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12508 Napisano Maj 2 Ne silazi, 7310 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo birajte opciju standard shiping. Ona mi uvek stiže. Ovo ostalo ne. Standar shiping obično košta pa se neke sitnice ne isplate. No opet, ta poštarina ne košta više od naše poštarine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Maj 3 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde , eno ti gore link , screenshotuj mi gde to biras opciju standard shiping ... Ja ne nalazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Maj 3 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Za kupovinu gde se plaća shiping, obično ima opcija delivery. Kad klikneš na delivery, otvara ti opcije da izabereš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 3 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog iskustva, sve gde se placa siping stize brze, sto veci siping brze ce stici. Treba gledati i: ”estimated delivery….” Datum (Stoji ispod cene sipinga) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Maj 3 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad sam kliknuo izbacilo ovo , zato sam i pitao.. Sigurno je da necu dati 100e za stvar od 15e. Ali , vidis , ima neko ko nudi i vise opcija slanja ..Svakako , da , i ja sam primetio , kad god sam imao bilo kakav siping - stiglo jewww.medinobend.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Maj 3 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, nema pravila, po stoti put kažem. Uvek biram plaćeni shipping, i sa apsolutno svakim paketom imam problem. Ili kasni enormno, stigne posle 2-3, pa nekad i više meseci, ili ne stigne. Vidite i sami na slikama iznad da maltene za sve opcije shipping-a stoji “Tracking Unavailable”, čak i za plaćene opcije (osim ovih ekstremno skupih, FedEx, DHL i slično). A onda AliExpress ipak prikazuje neke tracking informacije, pa za otvoren dispute kažu “prema našim tracking informacijama, paket je u lokalnoj pošti”, a na istoj stranici piše i “Tracking unavailable”. Jebe lud zbunjenog… Uhvatili su foru kako da postupaju sa pošiljkama za Srbiju (možda i šire, ko zna), odmah se ograde da tracking ne postoji. U prevodu “ne očekujte ništa, stići će kad stigne”. A onda ipak izvuku te informacije i drže se njih kad im to treba. Sve u svemu, ja od pandemije, mada nešto i pre toga, imam baš loša iskustva. I znam da neki imaju drugačija, i desi se i kod mene da prođe nešto okej, samo kažem da prosto nema pravila. Naši tu sigurno doprinose dosta, manjak je ljudstva, loše se radi, smenjuju se ljudi često (u poslednjih godinu-dve, dva-tri poštara)… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Maj 3 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ima LA broj, možeš da je pratiš kod naših čim uđe u zemlju. Праћење пошиљке WWW.POSTA.RS Пошта Србије је највећи инфраструктурни и логистички пословни систем у земљи који покрива целокупну територију Републике Србије. Onda budeš uporan i/ili nervozan i proveravaš svaki dan. Kad dpđe u tvoju poštu i bude dodeljena na isporuku a tog dana ti poštar ne dostavi paket/onaj papirić, trk isti dan posle 5 u tu navedenu poštu i preuzmeš paket s ličnom kartom. To sam uradio sa ručicama kočnice/kvačila, jer su mi poslali poruku sa Alija da im trebaju dodatne informacije jer je isporuka neuspela.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Maj 3 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan .Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Maj 3 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Gordak985 je napisao: Kad ima LA broj, možeš da je pratiš kod naših čim uđe u zemlju. Праћење пошиљке WWW.POSTA.RS Пошта Србије је највећи инфраструктурни и логистички пословни систем у земљи... Onda budeš uporan i/ili nervozan i proveravaš svaki dan. Kad dpđe u tvoju poštu i bude dodeljena na isporuku a tog dana ti poštar ne dostavi paket/onaj papirić, trk isti dan posle 5 u tu navedenu poštu i preuzmeš paket s ličnom kartom. To sam uradio sa ručicama kočnice/kvačila, jer su mi poslali poruku sa Alija da im trebaju dodatne informacije jer je isporuka neuspela. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Upravo to. Meni su u pošti rekli tako. Žene službenice poznajem i baš su ok ,na mestu.Bukvalno su mi rekle da samo uz LA broj možeš naći paket,ostalo je lutrija jer Ali ne daje povraćaj novca tj. neće više da prave ustupke zbog ne isporučivanja lokalne pošte ili ko je već kriv ovde što nam se zagubi paket. Problem je sto negde LA broj tj.traking available košta puno a negde bude skroz privatljivo u rangu 10e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 3 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan tebi je od LA broja do isporuke tih par koraka trajalo 3 dana a meni već 2 nedelje ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 3 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan The system will automatically confirm receipt after 37 days. If there are any problems, you can apply for a refund/return within 15 days of confirming receipt. ovo sam kopirao sa detalja narudžbi gde prispela pošta 19 aprila a u naizmeničnu poštu beograd 23 aprila šta je to tih 37 dana .To je pisalo i 3 maja a i 4 maja .Mislio sam da možda nešto odbrojava -još 37 dana ali mi nije jasno šta je to uopšte i da li ja mogu nekako da reagujem ako postoji mogučnost da mi naša pošta vrati pošiljku ovako mi je preveo goglov translater Систем ће аутоматски потврдити пријем након 37 дана. Ако буде било каквих проблема, можете поднети захтев за повраћај средстава у року од 15 дана од потврде пријема. Promenio Maj 3 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 4 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 1. 2024. at 10:32, QmBGD je napisao: Ove 3 kamere i dalje nisu, stajalo u trekeru da su krenule iz Kine, a prošlo 70 dana skoro. Uskoro ide automatska potvrda prijema pošiljke pa sam im poslao upit gde su, ne zahtev za refundaciju. Posle 2 sata stiže update statusa da su prošle carinu našu i"out for delivery" molio bih pojašnjenje jer meni je već sad taj 37 dan istekao juče ako je to uopšte dan od narudžbe i da li je potrebno nešto da uradim i kako ,ako uopšte treba Promenio Maj 4 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Maj 4 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš razloga za brigu.Loša je gornja slika ali mi se čini da su oba broja identična, stim da se podaci o pošiljci razlikuju. Njihov izvod kazuje da je u Pošti u lokalu, a ovaj drugi da je tek prispela u našu Poštu, carinu i treba tu sačekati još da bi ti je poštar doneo.Moj savet ti je svakako da odeš u lokalnu postu, daš ličnu kartu i pitaš ljubazno da nemaju paket za tebe, jer se desi da je paket tu i stigao a niko te nije obavestio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Maj 4 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cekao 3 stvari preko 2 meseca, sve je bio free shiping. Jedan dan zvoni telefon, sluzbenica iz poste zove, kaze da su stigli neki paketi sa alija pa ako hocu da dodjem do poste da podignem. Odem, podignem i pitam jel to postar bolestan kad toliko kasni i ja moram doci po to, kaze da su taj dan dobili sve posiljke sa alija odjednom i sad zovu ljude, jer postar ce to jos mesec dana da raznosi, pa da ljudi brze uzmu svoje. Futog je u pitanju, vreme radnje pre nekih 20ak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 4 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, saxi je napisao: Nemaš razloga za brigu. Loša je gornja slika ali mi se čini da su oba broja identična, stim da se podaci o pošiljci razlikuju. Njihov izvod kazuje da je u Pošti u lokalu, a ovaj drugi da je tek prispela u našu Poštu, carinu i treba tu sačekati još da bi ti je poštar doneo. Moj savet ti je svakako da odeš u lokalnu postu, daš ličnu kartu i pitaš ljubazno da nemaju paket za tebe, jer se desi da je paket tu i stigao a niko te nije obavestio. može u bilo koju lokalnu poštu ili samo onu u koju stiču paketi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Maj 4 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan U svoju lokalnu, gde ti stižu paketi, jer ako odeš u neku drugu dobićeš šipak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 4 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, saxi je napisao: U svoju lokalnu, gde ti stižu paketi, jer ako odeš u neku drugu dobićeš šipak. u ns ima samo jedna pošta u koju se sabiraju svi paketi i kad šalješ i kad primaš i jedna druga gde se vraćaju paketi kad ga ne preuzmeš ,U ns imamo problem od početka korone su ukinuli 5-6 lokalnih malih pošta i sad ima po 3km u gradu da nema pošte Promenio Maj 4 član sasa ns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 54 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Neka preporuka za držač telefona, montaža na retrovizor? Poželjno sa nekom gumim zarad manje vibracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan On 5/2/2024 at 2:40 AM, Sharky - Alex said: Sta kaze na aliexpressu kad pratis? ove aplikacije za pracenje mi se uopste nisu pokazale dobro. Pratim sad samo preko ali aplikacije tj u samoj aplikaciji Pre 2-3 dana mi stigla sa alija LexinG2P komunikacija, stigla za 13 dana, iznenadih se. Komunikacija kosta 4000 i siping 1000din Vredi svih para, lepo izgleda, maska na njoj se menja, dobije se vise boja (da se uklopi sa kacigom) i ono najbitnije zvuk fenomenalan, kao da su JBL slusalice. Prethodna lexin b4fm koju imam bas i nema neki zvuk. Daj neko mini poredjenje sa B4FM Htedoh je proslediti devojci a sebi uzeti neku bolju posto sam uglavnom solo na motoru. Tipa primetih da nigde ne pise da ima deljenje muzike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 6 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan B4FM se pali i gasi na dva dugmeta (istovremeno) sto je ponekad problem sa rukavicom G2P ima jedno veliko dugme gde se pali i gasi, javlja na poziv i odbija B4FM ima usbc ulaz za slusalice i mikrofon i jos jedan usbc za punjenje, kad punis moras da pazis da ne promasis G2P samo jedan ulaz za sve G2P izgleda da nema deljenje muzike ili jos nisam nasao i povezuje se sa 6 vozaca B4FM ima deljenje muzike mada nikada nisam probao i povezuje se sa 10 vozaca Oba imaju FM radio, na B4FM slaba antena pa se gubi i ume da susti, na G2P verovatno slicna prica ali nisam jos probao NAJBITNIJE B4FM ima bas los zvuk, nekako “metalni”, cuju se neki srednje visoki tonovi, nizih nema uopste, toliko je lose da mi se ni ne slusa muzika G2P ima odlican zvuk, bije bas kao na svadbi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Maj 7 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan B4FM se pali i gasi na dva dugmeta (istovremeno) sto je ponekad problem sa rukavicom G2P ima jedno veliko dugme gde se pali i gasi, javlja na poziv i odbija B4FM ima usbc ulaz za slusalice i mikrofon i jos jedan usbc za punjenje, kad punis moras da pazis da ne promasis G2P samo jedan ulaz za sve G2P izgleda da nema deljenje muzike ili jos nisam nasao i povezuje se sa 6 vozaca B4FM ima deljenje muzike mada nikada nisam probao i povezuje se sa 10 vozaca Oba imaju FM radio, na B4FM slaba antena pa se gubi i ume da susti, na G2P verovatno slicna prica ali nisam jos probao NAJBITNIJE B4FM ima bas los zvuk, nekako “metalni”, cuju se neki srednje visoki tonovi, nizih nema uopste, toliko je lose da mi se ni ne slusa muzika G2P ima odlican zvuk, bije bas kao na svadbi A brate, rekao sam sebi da neću ništa više kupovati, neko vreme bar :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9513 Napisano Maj 7 Drug član, 1008 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A brate, rekao sam sebi da neću ništa više kupovati, neko vreme bar :-)Sent from my 2107113SG using TapatalkNišta više ali ni manje Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan NAJBITNIJE B4FM ima bas los zvuk, nekako “metalni”, cuju se neki srednje visoki tonovi, nizih nema uopste, toliko je lose da mi se ni ne slusa muzika G2P ima odlican zvuk, bije bas kao na svadbi E sad biti pametan, da li je to do “slusalica” ili do samog uredjaja Interphone mi je svakako alternativa, al nema nigde poredjenjaSent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...