Džim Džarmuš 2520 Napisano April 25, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poručeno,hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano April 25, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Džim Džarmuš je napisao: Poručeno,hvala! алај ћемо се комуницирати 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano April 25, 2023 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan RSD 12,360.24 33% Off | 2pcs Fodsports M1-S Pro motorcycle helmet intercom bluetooth headset 8 rider 2000M waterproof wireless BT 5.0 interphone Page Not Found - Aliexpress.com A.ALIEXPRESS.COM Ovo je odlicna varijantaUparuje se sa vecinom komunikacija cak i onim "brend"Ima serovanje muzike/navigacije, standardno povezivanje sa telefonom i slicnoSa carinom 2 kom izadju 14.500Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 25, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, opsidiannight je napisao: Da, uredjaj koji sam preporucio se ne vezuje za drugi komunikator. Za 2k dinara ne bi ni ocekivao da komunikacija sa drugim interkomom funkcionise na daljinama vecim od 50-100 metara, pa ni ne vidim poentu istog. Ok, jedina jeftina varijanta intercom bluetooth komunikatora koju bi kupio je za komunikaciju vozaca sa suvozacem. Sve jasno.Bitno je samo da imamo što više informacija pri odabiru(možda neko ne bi primetio),zato sam ukazao na specifičnu činjenicu oko funkcionalnosti koja nedostaje kod tog modela.Hvala svakako na preporuci nekom će svakako biti korisna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano April 26, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Стиглооооо ... Било мало повуци потегни око монтаже, надам се да сам све добро скинуо и вратио на шлему, ако сам и сјебао нешто па да тражим нови шлем ал нека издржи ову годину бар (мода се мења) па ако време сутра послужи, треба да идем на неке две пословне презентације за Мунзе па па да испробам ово у реалним условима, у соби се савршено лепо чује 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 26, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znači stiže za +/- 3 nedelje , to je ok.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 172 Napisano April 29, 2023 Svrati ponekad, 163 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Vreme stizanja bas varira. Ako prodavac ima odredjenu kolicinu u skladistu van Kine, pa makar je to Honkong, stize za nedelju do tri. Ako stize iz Kine moze biti i 6 nedelja al je obicno oko 3-5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dačojlo 9 Napisano Maj 18, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2023. at 15:39, N.F.S. je napisao: Povezem dve kacige na jedan telefon ali zvuk dobija samo ona koja se "nakacila" poslednja. Rade bez problema kao hands free, svaka se na svoj telefon nakaci... Mi ih koristimo kao interfon i u tom se modu BT kao komunikacija sa telefonom/navigacijom iskljuci. Da li je moguće menjati modove u toku vožnje između intercoma i BT sa telefona a da nešto ne zabrljavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Maj 18, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako i radim! Na telefonu mi je ukljucen BT uvek, stavim kacigu na glavu, ukljucim interkom, vrlo brzo se zakaci na telefon (par sekundi) uz notifikaciju u sluskama "paired". Kada se "u letu", kratkim pritiskom na "M" prebacimo u interkom mod, cuje se kratko "connected" i to je to (vracanje na telefon/navigaciju je ponovni pritisak na "M" dugme). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas stigla i druga V6 komunikacija. Ovih dana cu da povezem zeni, i uparicu ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vam iskustva sa komunikacijama posle mesec dva dana? @N.F.S. @ПИпезос Hoću da poručim preko alija komunikaciju i knee warm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Jun 7, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bateriju sam punio dva puta do sada, koristim svakodnevno! Zvuk razgovora u BT modu (telefon u koferu/kaciga) na zavidnom nivou, interkom nesto slabiji (ali bas upotrebljivo!!!) Generalno, za ulozeno sam dobio vise nego sto sam ocekivao. Pokislo par puta dooobro, bio sam ubedjen da nece preziveti (vidi se svetlo iznutra po mraku, kroz spojeve) ali evo sve funkcionise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Zarkela said: Kakva su vam iskustva sa komunikacijama posle mesec dva dana? @N.F.S. @ПИпезос Hoću da poručim preko alija komunikaciju i knee warm. Evo dok kolege ne odgovore ja i supruga drugu sezonu koristimo ove kao ПИпезос (T-COM VB) i komunikacija radi savršeno. Obrati samo pažnju da postoji stari i novi tip. Razlikuju se po samom konektoru i potrudi se da naručiš novi tip. P.S. Apsolutno mi nisu jasni ljudi koji za ovo parče proste elektronike u 21. veku daju 200+ eura kad ima ovakvih modela koji za nekih 30 do 40 eur. rade potpuno isto. Kad kažem isto mislim i na kvalitet veze-konekcije i na kvalitet samog zvuka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan И ја сам изузетно задовољан, пријем радио сигнала није баш на завидном нивоу али кад убодем станицу са националном фреквенцијом то се супер чује јер имају јаче сигнале, интерком не користим јер не возим никога па ни не знам како ради, испочетка сам упариовао преко мобилног а телефон ми је свакако упарен преко конзоле мотора па се тада свађао када хоћу да командујем мп3 плејером телефона са мотора, па сам комуникацију распарио са телефона а преко конзоле мотора упарио и телефон и комуникацију и сад ми ради савршено, само кад хоћу радио пребацим тастером на комуникацији. У вожњи разговор ми је сасвим ок, саговорник ме сасвим коректно чује и док ми је кацига у џет позицији ал додуше кад причам док возим возим око 50 км/х 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2592 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ekozelj said: P.S. Apsolutno mi nisu jasni ljudi koji za ovo parče proste elektronike u 21. veku daju 200+ eura kad ima ovakvih modela koji za nekih 30 do 40 eur. rade potpuno isto. Kad kažem isto mislim i na kvalitet veze-konekcije i na kvalitet samog zvuka. Koristim već mislim 5+ godina FreedConn komunikatore, dva komada, plaćeni po oko 45€. Rade solidno, vremenom je kvalitet zvuka degradirao, baterija isto, mada su upotrebljivi i dalje i koristim ih i dalje. Međutim, ne bih se usudio da kažem da je kod njih sve isto kao kod skupljih modela. To je mala zabluda, jer realno nije baš tako. Nije ni da su oni 4 puta skuplji i 4 puta bolji, ali da ima primetne razlike u kvalitetu signala i zvuka, ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Jun 18, 2023 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko imao iskustva sa DB killerima sa AliExpress-a? Narucio bih jedan za svoj auspuh jer se mnogo dere, pa me zanima da li rade ili su bacanje para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Jun 18, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan U aprilu sam kupio FodSports M1-s PRO (podržava do 8 korisnika), pa da evo podelim iskustva. Možda nekom zatreba. Zvuk prilikom govora je odličan, a sagovornici preko mobilnog ne primećuju da se javljam iz vožnje (ovo je verovatno i do full face kacige, koja je dobro izolovana). Ja sve veoma dobro čujem do brzina od oko 110km/h, nakon toga moram da pojačam ton. Komunikacija veoma lepo radi sa suvozačem. Juče sam proveo skoro 3 sata u vožnji, sve vreme razgovarajući sa suvozačicom (na istom motoru). Prilikom kretanja, baterija je bila na 50% (indikacija na mobilnom), i isto toliko je pokazivalo i kada sam se vratio (dakle, pad je bio manji od 10%, pa se nije prikazao pošto je toliki korak). Lako se i brzo kači na mobilni i navigaciju, s time što ih nisam podelio sa suvozačem... pa ga isključuje kad se npr. navigacija uključi. Nisam testirao 2 važne funkcije - kako radi kada deli sadržaj (npr. kada drugi korisnik može da čuje navigaciju i sl), kao ni rad i povezivanje sa drugim vozačima (planiramo za ovaj vikend, ali nešto iskrslo). Kad budem u prilici da i ovo testiram, podeliću iskustva. Testirano u lokalu sa suvozačem - siguran sam da domet u realnim uslovoma nije 1-2km kako je deklarisano. U nekim idealnim uslovima, možda... ali pri vožnji kada ima u okolini drveća, objekata i sl (tj. kad se ne vozi u pustinji), pretpostavljam da je pravi domet na otvorenom maksimalno 400-500m. Šta bi moglo biti bolje? Muzika. Govor zvuči odlično, ali zvuk prilikom slušanja muzike nije kvaliteta koji mene zadovoljava S druge strane, kad vozim volim da čujem zvuke i osetim mirise... pa meni ovo ne smeta. Ako je nekom muzika važna, volje je da uzme neku komunikaciju sa boljim niskim tonovima. Skraćeno, za one koje mrzi da čitaju: dobro - jednostavno korišćenje, odična baterija, dobar kvalitet govora (i mikrofon i zvučnik). loše - muzika nije testirano - deljenje sadržaja i maksimalan domet Promenio Jun 18, 2023 član MrD 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja iste ove komunikacije kao Pipezos i ja sam takođe zadovoljan. Što se tiče samog korišćenja, ja slušam muziku i nikad je nisam uparivao sa bilo kim, pa ne znam koliko to bude glasno. Jesam nekoliko puta vodio razgovor telefonom u vožnji i nisam imao problema do 100km/h da čujem sagovornika (mada je i to bilo u najbučnijoj kacigi koju sam ikad stavio na glavu). Takođe, ja vozim sa čepovima za uši, tako da je muzika uvek pojačana na max ili jedan stepen ispod i jačina mi je savšena osim u slučajevima kada je sam snimak pesme tiši. Što se tiče kvaliteta zvuka, ja sam zadovoljan, ali nisam ni prezahtevan korisnik. Ne očekujem previsok kvalitet i ovo što dobijam zadovoljava moje potrebe. Što se tiče trajanja baterije, ranije mi je držala ceo dan. Na poslednjem putovanju sam kisnuo kao nikad do sad i to svaki dan, pa moguće da je trajanje baterije zbog kiše bilo 3-4 sata. Videću na sledećoj vožnji. Inače i po kiši je radilo kako treba. Ja imam dve komunikacije (druga je bila za nekoga s kim bih putovao, ali ta osoba se još nije pojavila ), pa ih onda menjam u vožnji kad se jedna isprazni. Punio sam i na 12V i puni se bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste primetili da preko telefona je jeftinije kad se porucuje, nego preko racunara? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Generalno, ili nešto odredjeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9513 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 1008 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to za neke "šopove" važilo i pre ovog "sra*a" dok je Ali funkcionisao normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Jun 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Par stvari koje sam porucivao, pogledam preko aplikacije 1117 din, a preko racunara 1500 din. Isti oglas, sve isto. Hajde reko slucajnost, otvorim drugi oglas, ista prica. Pa sam dosao do zakljucka da vrv podsticu upotrebu aplikacije. Moze je slucajnost, al eto zivo me interesuje da li je i vama tako Promenio Jun 21, 2023 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 130 Napisano Jun 23, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 6. 2023. at 21:35, Zarkela je napisao: Par stvari koje sam porucivao, pogledam preko aplikacije 1117 din, a preko racunara 1500 din. Isti oglas, sve isto. Hajde reko slucajnost, otvorim drugi oglas, ista prica. Pa sam dosao do zakljucka da vrv podsticu upotrebu aplikacije. Moze je slucajnost, al eto zivo me interesuje da li je i vama tako Nije slucajnost, preko aplikacije je jeftinije, isto iskustvo imam. Cak neki artikli imaju free shipping na aplikaciji a na sajtu ne. I ja isto kao i ti proverio vise puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Tzv. Mobile only deal. Verovatno hoće da guraju ljude na app, jer onda mogu da šalju kolko hoće notifikacija, a na kompu to ne ide baš tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2592 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I to, a i ljudima je telefon non stop u ruci, lakše se late kupovine nego sa računara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...