OgiBG 736 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan E sad dal bi bilo lakse ili ne... uvek ima neki faktor iznenadjenja. U ovom slucaju mokra zemlja i blato su meksa opcija za pad U svakom slucaju lepa avantura i dobra skola za dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 736 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim par informacija Na sajmu sam se potrudio da pretrazim sve i nadjem resenje za tubeles tockove(a da ne kupujem nove) I na kraju ostala je ova firma Bartubeless – Tubeless System for spoke wheels WWW.BARTUBELESS.IT Bartubeless Tubeless system for spoke wheels Verovatno vecina vas i zna za nju, ja je pratim vec duze vreme. Da skratim ima dobre i lose vesti Dobre su da konverzija za nas bajk izadje 200€ daje se 10 god garancije i do sada nisu imali reklamacije(tako kazu) E sad uzivo kad pogledate tu felnu bez gume to stvarno izgleda cvrsto i odradjeno kao da je izaslo iz fabrike(sto i jeste) Izgleda mnogo bolje nego ono sto se lepe trake itd Uliva mnogo vise poverenje Cak i ako vam pukne zbica postoji kit za popravki i ne morate slati felnu opet kod njih... E sad lose vesti su to da felne moraju u italiju preko dhl(sto znaci boga oca para) Pusticu im i zvanican upit za transport rekli su da mogu oni to da organizuju pa javlajm cenu... Sto se mene licno tice ja cu ovo uraditi 99% P.S. ako neko ima nekog ili zna nekog ko zna nekog ko radi transport za italiju kao deprevoz.com nek mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...