MaxiS 2657 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 20-ti minut 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Februar 27, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan E...nema ništa gore nego kada znaš sve gde je, šta je i upecaš se. Naviknut uvek na neku gužvu i vožnju po tuđem ritmu, jutros gle čuda nema nikoga...i onda se malo opustiš...i blic!. Steram ti ga mami...sad ću bar da znam šta radi dotična..brzina ili administrativne stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 1006 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo, biće ko u velikom bratu. Ne smeš da mrdneš a da ne dobiješ kaznu, kamera tamo kamera vamo, malo se opustiš zaboravis zmigavac op 2000 din i tako... još da se uvežu sa bankama pa samo da ti skine sa računa ko kredit 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Februar 27, 2023 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, travelman je napisao: Konkretno, ako se mimoidjes sa takvim vozilom i oni te zapaze ali nisu u prilici da se okrenu i pojure/zaustave, sta onda. Ide prijava ili ne. Registracina nalepnica ... imal ona nekog udela u snimanju ili ne. Okrecu se uvek, sta im tesko da upale rotaciju, realno stizu te na prvom semaforu. Kaze mi da imaju problem na auto putu, tj da tu imaju propust, ja reko hoces da kazes da hvata suprotan smer, kaze da, zato stoji jedna bocno na krovu. I nemaju sva vozila te kamere. pre 19 minuta, Zarkela je napisao: još da se uvežu sa bankama pa samo da ti skine sa računa ko kredit Tako je u Kini, jos ti ide i beleska u kreditnom birou. Pa kad im trazis pare, oni gledaju i kakav si sa zakonom. Bila bas epizoda o tome i kamerama u Grand Touru kad su testirali neki auto u Kini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Februar 27, 2023 Ol' dirty bastard, 617 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zarkela said: .... još da se uvežu sa bankama pa samo da ti skine sa računa ko kredit Na vrcinu kod naplatne rampe mozes odma da platis karticom cika policajcu, ko u prodavnici.Ja isprobao.Radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10091 Napisano Februar 27, 2023 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pametni grci, u Volosu dva puta polupali kamere, skupo za treću montažu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Februar 27, 2023 Ne silazi, 2243 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Presretac kako funkcionise?Onog sto je snimio juri i zaustavi,a usput jel moze jos nekog da snimi,pa kasnije da salju? Na deonici od Male Krsne ka Pozarevcu,pratio me bmw presretac dok sam obilazio neki kamion.Brzina malo preko 80,mada su tu neki radovi ,pa zutom linijom obelezen kolovoz i ponegde znak valjda 60.Besno me obisao i ode napred.I dalje u koloni ispred navata nekog jadnika.Tek tada sam skontao da je murja,blinkeri.Znaci doticnom je uzeo meru,sad dali je i mene snimio ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2052 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije nije. Mogu da snime prekršaj i da ti pošalju na kuću, ali u praksi uglavnom zaustavljaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano Februar 27, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Presretac skoro uvek zaustavlja,dok vozila na kojima se ugradjene kamere citaju tablicu,nema nalepnica veze.U koliko nije moguce zaustaviti vozilo,salje se vlasniku prvo da se izjasni ko je upravljao vozilom,onda sve dalje.Od skora je u sistemu sa tablicama i podaci o vlasniku vozila i njegovim generalijama ili eventualnim zabranama/potragama i slicno Promenio Februar 27, 2023 član Patriota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Februar 27, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li radar registruje registarsku nalepnicu, mislim ocita je kao bar-kod ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Februar 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 1006 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A sta sluzi nalepnica osim da kad stane cika sa sapkom gvirne do kad je registrovan? I pomalo da naplate tu lepu stampu u boji sve sa grbom. Sve je to lepo, 21.vek, al brate mili da su Pantera iz Apatina ovako lovili ko sto nas love, jadnik bi se naplacao kazni i kazni. Zato mačak zapalio preko grane. Promenio Februar 27, 2023 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8764 Napisano Februar 27, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, pronto je napisao: sad ću bar da znam šta radi dotična..brzina ili administrativne stvari. Ae, pa javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Februar 28, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Djokic je napisao: Na vrcinu kod naplatne rampe mozes odma da platis karticom cika policajcu, ko u prodavnici.Ja isprobao.Radi! Zasta te cepnuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Mart 2, 2023 Ol' dirty bastard, 617 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Pocetna i zavrsna drzava, 30 000. Idemo dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano Mart 2, 2023 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Djokic said: Pocetna i zavrsna drzava, 30 000. Idemo dalje. 6x5 ili 3x10000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Mart 3, 2023 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 617 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan On 3/2/2023 at 4:03 PM, Patriota said: 6x5 ili 3x10000? 3X10 Tu milos' nemaju, svaki dan po 10 000 pa kolko imas.Iako ja kamionom ne izlazim iz Srbije i firma je za unutrasnji transport. Promenio Mart 3, 2023 član Djokic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8764 Napisano Mart 7, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Neki pandur objašnjava tačno kako snimaju kamere za crveno On je objasnio po kom principu funkcionišu kamere koje kontrolišu poštovanje saobraćajnih propisa. "Na prvoj fotografiji vidi prazno mesto, zaustavna linija i crveno svetlo, zatim sledi zaštitni period da ne bi bilo da je neko prošao na žuto koje se ne evidentira u detekciji prekršaja. Na sledećoj fotografiji se jasno vidi prolazak na crveno svetlo, i na sledeće dve fotografije se vidi vozilo koje napušta raskrsnicu, odnosno, prešlo je zaustavnu liniju. To je vrlo bitno radi dokazivanja izvršenja prekršaja i sudska praksa to prihvata kao verodostojni dokaz, jer se nedvosmisleno vidi vreme izvršenja, kada se uključilo crveno svetlo, zatim prazan deo da bi se videlo da vozilo nije prolazilo na žuto kao što neki hoće da protumače", kaže on. Ceo članak: B92: Povećava se broj kamera, ali i prekršaja koje će "loviti" http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2023&mm=03&nav_id=2299085 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Mart 7, 2023 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Od "sve kamere u gradu" dosli smo do samo 5 kamera koje snimaju prolazak na crveno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Mart 7, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja se iskreno nadam da one kamere uz Čukaričku padinu, od izlaska sa Obrenovackog i ona gore na izlasku na Žarkovo ne mere brzinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3717 Napisano Mart 7, 2023 Drug član, 992 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Od izlaska sa Obrenovačkog, kamere jedino registracije mogu da love, jer tu obično stoje sa tronošcem i mere brzinu. One gore, u Žarkovu su za prolaz na crveno svetlo. Da je drugačije već bi mi stiglo više puta do sada. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Mart 7, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Atorn je napisao: Od izlaska sa Obrenovačkog, kamere jedino registracije mogu da love, jer tu obično stoje sa tronošcem i mere brzinu. One gore, u Žarkovu su za prolaz na crveno svetlo. Da je drugačije već bi mi stiglo više puta do sada. Hvala, sad mi je malo lakše, mada, čekaću da vidim dal ce da stigne nešto... Ne znam sta mi je ali tu uvek idem puuun gas, bilo motorom, bilo kolima. Jutros se vraćam kolima iz nocne, 6h, prazan put, kod Ade me čeka zeleno, puun gas Obrenovackim, isključujem se desno na onu kiflu, bez kocenja naravno, krivina levo, preko Obrenovackog i vidim zeleno na semaforu, niza i puuun gas pored cigana, hvata me tu žuto i na sledećem semaforu, za skretanje za bele vode isto, kod FMPa saltam u 5-tu na 140 i pun gas uzbrdo ka Zarkovu, tu me opet hvata žuto i onda mi kvrcne u glavi da ukocim i usporim i spustam na 60. Koji mi je, pojma nemam... uglavnom vozim auto polako ali jutros... ponela me valjda ili pesma na radiju ili zvuk Remusa... a ide Bertonka, samo zvizdi, sama traži da je gazis... Stavicu definitivno sam sebi limitator na 60. Promenio Mart 7, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Mart 8, 2023 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ne vazi se ako ne skripe gume kroz kiflu Da ona uz brdo snima brzinu mup bi do sada ozidao novu direkciju... Onaj portal se non stop ljulja od proletanja. U stvari, u tom delu se stvara guzva samo ako se neko pravi pametan i vozi 40-50. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4880 Napisano Mart 10, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Opasna je ta krivina na levo preko Obrenovackog BokiBoy , pre par godina sam se tu okrenula kolima ,udarila bankinu i stala .. Pregazili crveni trougao dok sam cekala šlep , psovali me neki jer su mislili da sam usla u pogresan smer , debili .. Bilo bas veselo taj dan .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Mart 10, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, GR 46 je napisao: Opasna je ta krivina na levo preko Obrenovackog BokiBoy , pre par godina sam se tu okrenula kolima ,udarila bankinu i stala .. Pregazili crveni trougao dok sam cekala šlep , psovali me neki jer su mislili da sam usla u pogresan smer , debili .. Bilo bas veselo taj dan .. Znam Gole, sećam se toga, jeste zajebana krivina i klizav asfalt, jos često ima i vode a cigani pokradu šahte, tvoj Tvingo je lagan... al ovo moje leži kao pegla, ja tu lagano idem 100-kicu, jos na zimskom gumama, na letnjima i brže, mislim gore na cesljevima, ne na iskljucenju sa Obrenovackog, uh tu udjem mnooogo brze...budala... Gevinde su keva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5566 Napisano Mart 10, 2023 Drug član, 835 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Znam Gole, sećam se toga, jeste zajebana krivina i klizav asfalt, jos često ima i vode a cigani pokradu šahte, tvoj Tvingo je lagan... al ovo moje leži kao pegla, ja tu lagano idem 100-kicu, jos na zimskom gumama, na letnjima i brže, mislim gore na cesljevima, ne na iskljucenju sa Obrenovackog, uh tu udjem mnooogo brze...budala... Gevinde su keva... To cigani bajaju tamo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...