Zarkela 1592 Napisano Septembar 22, 2022 Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ne znam da li ima ova tema, sigurno je ima u nekim raspravama, pa ako je suvisna nek je administratori uklone. Pade mi na pamet nesto, sad kad je zahladnelo, da li je neko pokusavao da ubaci grejace sedista u ove nase ,,mlade" motore sto napred imaju h4 sijalicu? Da li moze od auta grejaci da ubace i koliko bi to bilo opterecenje za struju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1971 Napisano Septembar 22, 2022 Drug član, 797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam majstor ali znam da su mi na BMW-u grejači sedišta bili skoro pa neuopotrebljivi, pogotovo u poređenju sa kolima. I to baš zato što ne mogu da budu jaki zbog instalacije. Mada postoje i aftermarket (kineski) koji su jači ali previše opterećuju instalaciju. Sve u svemu, za razliku od grejača ručica, rekao bih da su besmisleni na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14376 Napisano Septembar 23, 2022 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jagnjece krzno cuva namotaje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1592 Napisano Septembar 23, 2022 Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Jagnjece krzno definitivno cuva, jedino sto ruzno izgleda na motoru. Meni kod ovakvog hladnog vremena je problem oko prepona, naked je motor i vece je strujanje vazduha. Ohladim se i sa najboljim odelom. Toplotu mogu da podnesem i plus 70, al hladno ni plus 5 mi ne godi, unervozim se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Septembar 23, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Da li ostaviti dlake na jagnjećoj koži u punoj dužini ili ih malo skratiti? A što se tiče vetra, ima i windstoper veš. Ovako nešto. Nisam probao kako radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Septembar 23, 2022 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Hondu VFR 750 i imaćeš grejano sedište, i više od toga 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Septembar 23, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Brale je napisao: Da li ostaviti dlake na jagnjećoj koži u punoj dužini ili ih malo skratiti? A što se tiče vetra, ima i windstoper veš. Ovako nešto. Nisam probao kako radi. Što deblje krzno, to bolje. Već 13 godina imam krzno na motoru (promenio nekoliko) i bez toga ne sedam na motor (ni leti ni zimi). 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre grejači.Vunene gaće i jagnjeće krzno. Vunene čarape i vuneni džemper odlična izolacija.Послато са SM-A536B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je fora sa krznom, da li treba da bude nekako tretirano, specijalno impregnirano ili štavljeno pre upotrebe na motociklu.Kako se ponaša kada pada kiša, da li se natopi vodom, da li se oseća miris životinje itd. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12682 Napisano Septembar 24, 2022 Ne silazi, 7359 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema fora, to je koža, organ koji služi da zaštiti telo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9823 Napisano Septembar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan "Nakurnjak" je odlična stvar za ove hladne dane. Bolji je od grejača sedišta, ne opterećuje elektroinstalaciju a štiti organ! Promenio Septembar 24, 2022 član bajker71 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema fora, to je koža, organ koji služi da zaštiti telo Ma znam ja to nego sam pitao da li treba da se uradi neka posebna obrada te kože, tj. krzna pre upotrebe na motoru. I još jedno pitanje, zanima me gde se to nabavlja...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6032 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Fora nije nikakva, ako imalo znaš o vuni, njenim karakteristikama izolacije, grijanja, sušenja i prozračnosti biće ti sve jasno.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1592 Napisano Septembar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bajker71 je napisao: "Nakurnjak" je odlična stvar za ove hladne dane. Bolji je od grejača sedišta, ne opterećuje elektroinstalaciju a štiti organ! Kod porucivanja, jel moraju i mere da se posalju ili je univerzalan A moze i gospodjica neka iza da sedi pa da greje lepo odpozadi ,,bubrege" Salu na stranu, danas probao sa krznom, fina promena. Moram ga ofarbati u crno i da nadjem ko ce mi usiti dve gume kako bi moglo da se natakne oko sedista. Promenio Septembar 24, 2022 član Zarkela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9823 Napisano Septembar 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Septembar 25, 2022 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Septembar 25, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Fora nije nikakva, ako imalo znaš o vuni, njenim karakteristikama izolacije, grijanja, sušenja i prozračnosti biće ti sve jasno.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“Ne znam, zato i pitam.Ako imaš iskustva podeli.Znači pitanje je da li koža treba da bude posebno tretirana pre stavljanja na motor i interesuje me šta se dešava ako recimo pokisne, da li zadržava vlagu ili ne, koliko se brzo suši ako se ukvasi itd. Da li mora da se impregnira da ne bi upijala vodu itd?Znam da sve te uštavljene kože imaju neki specifičan miris ako ne prođu neki poseban tretman.I poslednje pitanje gde se to nabavlja?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Septembar 25, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, vidakn said: I poslednje pitanje gde se to nabavlja? Kože sam viđao na KP, e sad da li ima neko da šije navlake za sedišta to ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan A možda pauza do proleća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan To nije opcija, očigledno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6072 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanjce za one koji su vozili grejana sedišta. Kako to grejanje utiče na hemoroide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Octobar 7, 2022 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima ljudi koji slabo trpe ladnocu, ladan beton ... e ja sam jedan od tih. Po vrucini nije mi problem da vozim, ne smeta mi + slabo se znojim tako da nemam problema al zato cim padne temp. 10-15C' eto nelagodnosti. Konkretno grejac sedista nije neophodan nit je od nekog značaja po nas. U toku voznje odozdo ga greje motor, odozgo sopstvena guzzca. Posle 15min voznje, koliko god da je hladno sediste ce biti mlako ili toplo. Grejac je tu da poboljsa ugodjaj i skrati vreme dok se ne zagreje debelo meso. Suzuki Burgman 650 fabricki ima grejanje rucica i sedista. Sediste radi fenomenalno, dosta jako al kao sto rekoh nema znacajnu ulogu. kineske grejace udenuli kod drugara na X-ADV takodje sam i ja turio u moje sediste 2 nivoa ima provera stanja potrosnje (nije veliki potrosac) @misa-pei ne verujem da ima neki bitan uticaj na hemoroide sam grejac jer nije jak, nema takav efekat kao grej. ruku npr. i ako mene pitate grejanje sedista moze i ne mora se imati. grejanje ruku je vec druga prica, ne vozam bez toga Licno meni, grej. ruku mi je bitniji nego grej. sedista + imam jos jednu stvarcicu... ovo treba da probate 3 moda ima, koristim Low ili Mid, Max probao i mnogo brale greje povezem se sa strane i cepaj Kako kazu stari.... sve od nogu ide.... Grejac cipelki isti ucinak mi ima kao grej. ruku, pozeljnije nego grej. sedista. Toliko za dnevnik i izvinte na davljenju 8 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5620 Napisano Octobar 7, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sta si struje povezao na sebe samo dok se zapališ jedan dan.Imaju li neki grejači kacige da ti nije po glavi ladnoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Octobar 7, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nole Bg je napisao: Sta si struje povezao na sebe samo dok se zapališ jedan dan. Imaju li neki grejači kacige da ti nije po glavi ladno Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Ima samo dugmići da ostanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14376 Napisano Octobar 7, 2022 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Koj, nece njem bit nista, taj umesto glinarice koristi prst Pre 7 sati, Satelis je napisao: slabo se znojim Iz ovog razloga je Biba pekao kobasice rukama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Octobar 7, 2022 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dokon Pop...... ne trpim ladnocu be nikako. Umalo nisam i prsluk kupio, on na bakteriju radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...