OgiBG 736 Napisano Sreda u 19:54 (promenjeno) Svrati ponekad, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da im taj siri skid plate nije osnovna tj standardna verzija... bacite pogled na slike ima dve vrste. Promenio Sreda u 19:55 član OgiBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 374 Napisano Sreda u 21:38 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li neko ima iskustva sa jeftinim aluminijumskim koferima? Gledam neke na FCMoto, ali ne znam valja li to cemu, kakvi su nosači, kako se ponasaju na auto putu... Na sta da obratim paznju, generalno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 374 Napisano Subota u 06:30 (promenjeno) Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo comfort sediste. Na prvi pogled bih rekao da je malo punije i mekse. A mozda i malo šire. Ono sto me iznenadilo je da deluje mnooogo kvalitetnije od originalnog sedista. Štepovi su kvalitetniji, kako je zaheftano odozdo...sve deluje kvalitetnije. Na oko ima samo jednu manu: nije plavo Nisam ga testirao, vreme je lose. Javljam utiske kafa ga provozam... Promenio Subota u 06:31 član Kursulla 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5702 Napisano Subota u 08:03 Drug član, 2719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Deluje bas dobro i ozbiljnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 750 Napisano Subota u 09:34 Zainteresovan, 327 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je crno lepše od plavog sedišta. Volim plavu boju na motoru, kacigi i sl, ali za sedište mislim da valja jedino crna boja. A ionako sediš na njemu, pa se i ne vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15413 Napisano Subota u 11:14 Integrisan, 8114 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa sedište. Što kaže Ranko ozbiljnije deluje. Ne volim šarena sedišta, neke šavove u boji, logo... Kičasto i mnogo odskače na motoru. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 374 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa univerzalnim nosacima kofera? Na primer ovako nesto https://a.aliexpress.com/_EJLYshE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...