wragg 1399 Napisano juče u 16:54 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Adidas Prijavi odgovor kao problematičan Ova moja je 2015to godiste. Jedna od zadnjih Euro 3 modela. Nego, jel mi moze netko potvrditi da je normalno da povuce u desno kad se pusti volan u voznji i da volan uvijek smota sam lijevo kad je prednji tocak u zraku? Nekako mi je logicno da je tako jer je mono viljuska naprijed i sve joj je sa lijeve strane, al po internetu nalazim svakakve informacije, pa rekoh da upitam i tu dok nisam raskopao sve naprijed da promijenim lezaj glave volana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iginjat91 1 Napisano juče u 17:09 U prolazu, 5 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda Vf750c Magna Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, wragg je napisao: Ova moja je 2015to godiste. Jedna od zadnjih Euro 3 modela. Nego, jel mi moze netko potvrditi da je normalno da povuce u desno kad se pusti volan u voznji i da volan uvijek smota sam lijevo kad je prednji tocak u zraku? Nekako mi je logicno da je tako jer je mono viljuska naprijed i sve joj je sa lijeve strane, al po internetu nalazim svakakve informacije, pa rekoh da upitam i tu dok nisam raskopao sve naprijed da promijenim lezaj glave volana Ja sam skoro išao da probam jednu i na svako puštanje volana vukla je u desno i imao sam utisak kao da motor ponire na dole, uz još neke stvari to me je odbilo jer su mi rekli da to ne bi trebalo da se desi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 280 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, wragg je napisao: Ova moja je 2015to godiste. Jedna od zadnjih Euro 3 modela. Nego, jel mi moze netko potvrditi da je normalno da povuce u desno kad se pusti volan u voznji i da volan uvijek smota sam lijevo kad je prednji tocak u zraku? Nekako mi je logicno da je tako jer je mono viljuska naprijed i sve joj je sa lijeve strane, al po internetu nalazim svakakve informacije, pa rekoh da upitam i tu dok nisam raskopao sve naprijed da promijenim lezaj glave volana Ne bi trebalo da vuče kad pustiš volan. Kod mnogo njih prisutan je tzv. "wobling", odnosno oscilacije kormana kada ga pustiš, najčešće između 40 i 60 km/h. Može da se reši, ali je pipavo. Uglavnom ne bi smela da vuče u stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1399 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Adidas Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene wobblinga nema, ali vuce u desno cim se pusti volan. Nekako mi je logicno to bilo jer joj je teziste na prednjem tocku lijevo, pa samim time kad se podigne prednji kraj u zrak, odmah smota lijevo. Ali ako kazes da nije normalno i da na tvojoj ne vuce, onda moram to raskopati i vidjeti sta je problem. Kad se normalno vozi sa rukama na volanu, nista se ne primjeti. Tek kad se dignu ruke, osjeti se da se mora prebaciti teziste lijevo da nastavi ravno voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 280 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Moguće je da je nekad malo dobila po nosu, pa se viljuška malo iskrivila. Ali ako ne osećaš da vuče kad iole držiš korman, vozi tako i ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...