misa-pei 6016 Napisano Decembar 8, 2022 Drug član, 3009 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sve, sve, ali vi velemajstori što izvlače linije slobodnom rukom me oduševljavaju. Mogu da ih satima gledam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Decembar 8, 2022 U prolazu, 81 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je RE odusevio generalno kao firma. “Narodni motori”. Za mene otkrice i Best Buy opcija,bar za vecinu “raje”. Cena-kvalitet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Decembar 17, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Narucih zvucnik za zmigavce. lako se kaci i bas me zanima da li vredi necemu. Mene nervira kad ne cujem zmigavce, zaboravim da ih iskljucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Decembar 17, 2022 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dal' ja preterujem sa pretragom u vezi ovih sprava (biće da je to) ili je nešto drugonpo sredi, uglavnom sve više kuča se odlučuje da napravi tako jedan "motorić", retro izgleda, sa motorom 350...eventualno do 500. Da ne trujem previše, pojavio se i HarleyDavidson...made in PRC off course, ali tu je i Honda recimo....prelepa CB350RS. Sve je to namenjeno Aziji prevashodno, ali RE je toliko pomutio ustajale vode nekih segmenata tržišta, da se sada i drugi odlučuju da naprave nešto što će upravo njemu da parira. Interesantno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Decembar 18, 2022 U prolazu, 81 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mnogo brendova koji su interesantni za nas a koji nikad nece doci u Srbiju. Mislim na neke jeftinije varijante Indija/Kina. 100/200/300 kubika za svakodnevno arčenje. Pa cak i Honda ima neke modele za Aziju. Jedino je RE svetski a Indijski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je problem vecine tih modela u Evropi i posebno kod nas sto su previse mali za gabarite prosecnog vozaca, pa se ljudi pre odlucuju za skuter. Enfild tu dobro pogadja, cini mi se da Himalayana i Meteor moze da vozi svako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1408 Napisano Decembar 24, 2022 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Djeronimo je napisao: Mislim da je problem vecine tih modela u Evropi i posebno kod nas sto su previse mali za gabarite prosecnog vozaca, pa se ljudi pre odlucuju za skuter. Enfild tu dobro pogadja, cini mi se da Himalayana i Meteor moze da vozi svako. Mislim da je veći problem tendencija prosečnog vozača da motor pretvori u multinamensko, a vrlo često i, dostavno vozilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Decembar 25, 2022 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Djeronimo je napisao: Mislim da je problem vecine tih modela u Evropi i posebno kod nas sto su previse mali za gabarite prosecnog vozaca, pa se ljudi pre odlucuju za skuter. Enfild tu dobro pogadja, cini mi se da Himalayana i Meteor moze da vozi svako. Meteor baš tako. Prijatelj kupio ženi. Ja ga preuzimao i vozio joj kući + više puta jer me oduševio. Čisto da probam kakav je u obilaženju, po zavojima, u brdima i sl. Ja sam mali (168), supruga mu malo veća od mene, a on 187/115. Svi troje smo se složili da nam potpuno odgovara za ugodnu vožnju, manevriranje, lakoću upravljanja, kočenje i sl. Međutim, pošto se vozimo u grupi i svi imaju jače motore problem je bio u snazi i max brzini. Prodan je nakon 5t km samo zbog ekipe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Decembar 26, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Izvukao danas masinu iz podruma zgrade da se provozam. Koristio je da zavrsavam stvari po gradu i mogu da kazem da je za grad meteor odlican. Lagan, za provlacenje idealan, za krivine stabilan, odlicno povlaci i limitirana maksimalna brzina mu ne dolazi do izrazaja u gradu. Pri povratku kuci, oko 4, vec je krenuo spic koji ja nisam osetio. Greska o kojoj smo pricali a koja se pojavila prilikom prosle voznje se izgubila sama od sebe. Ja sam tada narucio ODB adapter, koji je stigao i ceka da se testira.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1408 Napisano Decembar 26, 2022 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, VladoGrcic je napisao: Izvukao danas masinu iz podruma zgrade da se provozam. Koristio je da zavrsavam stvari po gradu i mogu da kazem da je za grad meteor odlican. Lagan, za provlacenje idealan, za krivine stabilan, odlicno povlaci i limitirana maksimalna brzina mu ne dolazi do izrazaja u gradu. Pri povratku kuci, oko 4, vec je krenuo spic koji ja nisam osetio. Greska o kojoj smo pricali a koja se pojavila prilikom prosle voznje se izgubila sama od sebe. Ja sam tada narucio ODB adapter, koji je stigao i ceka da se testira. Sent from my iPhone using Tapatalk Zanimaju me dve stvari. Kako si motor uspeo da uvezeš u podrum zgrade? I kako to misliš "limitirana maksimalna brzina mu ne dolazi do izražaja po gradu"? Da li inače po gradu voziš 120 km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Decembar 26, 2022 U prolazu, 81 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam provozao juce 25 km. Greska stoji i dalje,kao da se šoknuo kad sam ga palio na hladno. Čepirao gorivo i sipao stabilizator za slucaj da se ne vozi ali kako vidim prognoza ide u +18 za vikend. 215 km presao od zadnjeg punjenja za 5,5 litara goriva. Milina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Decembar 26, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me dve stvari. Kako si motor uspeo da uvezeš u podrum zgrade? I kako to misliš "limitirana maksimalna brzina mu ne dolazi do izražaja po gradu"? Da li inače po gradu voziš 120 km/h? Zgrade u blokovima imaju ogroman teretni ulaz u podrum iz "garaza". Nisam jedini koji tako koristi prostor. Mislim da nema razloga voziti iznad sto kmh i samim tim me ne zanima da li je maks brzina mog motora 120 ili 250 kmh.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1408 Napisano Decembar 26, 2022 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, VladoGrcic je napisao: Zgrade u blokovima imaju ogroman teretni ulaz u podrum iz "garaza". Nisam jedini koji tako koristi prostor. Mislim da nema razloga voziti iznad sto kmh i samim tim me ne zanima da li je maks brzina mog motora 120 ili 250 kmh. Sent from my iPhone using Tapatalk Slažem se, zato me i zbunila tvoja konstatacija da limitirana maksimalna brzina ne dolazi do izražaja u gradu. I 100 km/h je prebrzo za grad btw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Decembar 27, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan 100kmh je nesto sto vozis na gazeli ili mostu na adi jedino. Ali ne mozes da kazes da se ne desava. Jednostavno ako pratis saobracaj, desice se. Zato sam stavio tu brzinu kao apsolutni maksimum koji moze da se dobaci. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Decembar 27, 2022 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Jokics je napisao: Ja sam provozao juce 25 km. Greska stoji i dalje,kao da se šoknuo kad sam ga palio na hladno. Čepirao gorivo i sipao stabilizator za slucaj da se ne vozi ali kako vidim prognoza ide u +18 za vikend. 215 km presao od zadnjeg punjenja za 5,5 litara goriva. Milina. Što se tiče greške koja se pojavila ja bih probao skinuti sa akumulatora minus klemu i ostavio tako par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Decembar 27, 2022 U prolazu, 81 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, sale600 je napisao: Što se tiče greške koja se pojavila ja bih probao skinuti sa akumulatora minus klemu i ostavio tako par dana Bas cu da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Decembar 27, 2022 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Jokics je napisao: Bas cu da probam. Probaj, pa javi. Mislim da bi se ecu tako trebao resetirati na početne postavke i da će se greška izgubiti. Mašina je euro5 i već sam napisao da se to i nama desilo. Euro 5 je vrlo osjetljiv na kvalitetu goriva. Tako nam je rečeno kada smo odmah zvali servis. Pokušali smo grešku poništiti, ali nije išlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Decembar 27, 2022 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnoj stranici sam zakačio klip u kojem je prilično jasno prikazano inobjašnjeno šta se i kako radi, da bi se ustanovilo u čemu je greška i kako se poništava. Baš je pomenut i "sistem" sa otkačinjanjem baterije i za njega je rečeno da je apsolutno nepotreban, tačnije, dogodiće se.....ništa. Za slučaj da je problem prisutan, tačnije, da nije bio samo trenutni "glič", čak i kada se greška izbriše, ona će se gotovo istog trenutka ponovo pojaviti. Oni ljudi misle da nije dobra procedura za brisanje....što baš i nije tačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1408 Napisano Decembar 27, 2022 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, VladoGrcic je napisao: 100kmh je nesto sto vozis na gazeli ili mostu na adi jedino. Ali ne mozes da kazes da se ne desava. Jednostavno ako pratis saobracaj, desice se. Zato sam stavio tu brzinu kao apsolutni maksimum koji moze da se dobaci. Sent from my iPhone using Tapatalk Kad govorimo o vožnji po gradu, autoput koji prolazi kroz grad i mostovi nisu baš prva asocijacija, a pritom je brzina ograničena na 80 km/h. Otišao sam sada u totalni off sada ali nadam se da će ovo nekome biti od koristi. Naišao sam na ovu sjajnu temu upravo ovde na forumu pa pogledaj koliki je zaustavni trag pri brzinama kojima se obično vozi po gradu pa ćeš, nadam se, razumeti zašto sam rekao da je i 100 km/h prebrzo za grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Decembar 27, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Kad pisemo i zelimo da docaramo sliku kako se vozi motor neke manje bitne stvari napisemo pausalno. Da se docara sira informacija koju smo želeli da prenesemo Da li je 100kmh, da li je 80kmh, da li je 60...ono sto se zelelo reci je da u tim slucajevima to sto Meteor ide 120kmh maks ne igra ulogu. Detalji su nebitni pa zbog toga prestajem da pricam vise o tome Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Decembar 29, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Danas morao do BBrda sa NBg pa.do Galerije. Na mostu jeziva guzva. Kroz Kos uzivancija.Ispred Galerije kao na otvaranju Lidla, samo drugi ljudi,skuplji automobili ali ista guzva i iste svadje Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1408 Napisano Decembar 30, 2022 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, VladoGrcic je napisao: Danas morao do BBrda sa NBg pa.do Galerije. Na mostu jeziva guzva. Kroz Kos uzivancija. Ispred Galerije kao na otvaranju Lidla, samo drugi ljudi,skuplji automobili ali ista guzva i iste svadje Sent from my iPhone using Tapatalk Da li si razmišljao o tome da staviš zatamnjeni fly screen? Mislim da bi još bolje izgledao sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Decembar 30, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Jesam. Mislim da ces me razumeti...razmisljam o interceptoru pa ne znam da li da ga stavljam ili ne Ima original fly screenova za nesto vise od 100e i fake za 20ak. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1408 Napisano Decembar 30, 2022 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, VladoGrcic je napisao: Jesam. Mislim da ces me razumeti...razmisljam o interceptoru pa ne znam da li da ga stavljam ili ne Ima original fly screenova za nesto vise od 100e i fake za 20ak. Sent from my iPhone using Tapatalk Zašto ne o Super Meteoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Decembar 30, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi se siftovalo interesovanje sa kruzera. Tek otkrivam motore pa bih da probam i drugacije tipove. Videcu da uzmem interceptora na test voznju ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...