Cedo11 2460 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično je ispalo! Svaka čast! Je l´ si menjao boju u saobraćajnoj ili nisi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan @Marre Baš si lepo sredio ,jel sad ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda, svaka cast(jes' mu malo sumnjiva bila ona stara boja...)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e sediste ispalo odlicno bas si ga sredio super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Marre, pitanje: koliko si visok i koliko ti pomaze/znaci ono MRA krilce na viziru? Inace, svaka cast za ceo poduhvat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Februar 17, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Marre!!! Sad jos samo da promenis boje svog TA na avataru Inače točkovi su fenomenalno odrađeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, ja se dvoumio da li da farbam magare ili ne.Odlučio sam da ga ne farbam ali sada mi je žao... Svaka čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 17, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Marre Baš si lepo sredio ,jel sad ... Gde nije...bas sam happy Marre, pitanje: koliko si visok i koliko ti pomaze/znaci ono MRA krilce na viziru? Inace, svaka cast za ceo poduhvat. Visok sam 188. Pomaze i te kako. Kad vozim po gradu uglavnom spustim zbog malih brzina (+ hladi mi malo lice) pa mi vetar ne smeta. Kad izadjem na auto put podignem i bije mi iznad cela.. Bravo Marre!!! Sad jos samo da promenis boje svog TA na avataru Inače točkovi su fenomenalno odrađeni Da, sad moram i avatar da menjam Hvala svima na pozitivnim misljenima! Nije da ne znaci nakon ulozenog truda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra Mare,svaka cast !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan @Marre, extra ti je masina. Svaka cast. Hoce li pasti nalepnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi devojka, farbaj motor u orange candy... Uff dobro je sto je nisam poslusao, inace bi imali slicne motore Svaka cast Mare, odlicno odradjeno, boja je lepo cucnula :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 18, 2013 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ispalo i svidjaju mi se beli bubrezi. Jedino, ono sto sam ti i uzivo rekao, malo mi bode oci ona linija izmedju dve boje, bakarne i crne. Taj prelazak je mozda mnogo ostar. No, to je samo moje misljenje, najbitnije je da se tebi svidja. Tockovi su ti stvarno dobri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 18, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi devojka, farbaj motor u orange candy... Uff dobro je sto je nisam poslusao, inace bi imali slicne motore Svaka cast Mare, odlicno odradjeno, boja je lepo cucnula :zdravo: Hvala druze! I tvoj ce biti verujem kao bombona Daj jos slika...radova itd... Odlicno je ispalo i svidjaju mi se beli bubrezi. Jedino, ono sto sam ti i uzivo rekao, malo mi bode oci ona linija izmedju dve boje, bakarne i crne. Taj prelazak je mozda mnogo ostar. No, to je samo moje misljenje, najbitnije je da se tebi svidja. Tockovi su ti stvarno dobri! Dobri nego sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 18, 2013 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Super odradjeno, jos samo nalepnice neke da resis. Kolko je kostalo farbanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 18, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Super odradjeno, jos samo nalepnice neke da resis. Kolko je kostalo farbanje? Nalepnice cu da uradim narednih dana. A farbanje...130e...perla boja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToDjoX 50 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd,Blokovi Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pa Marre bitango to si bio ti sa tvojom masinom pre neki dan u bloku 70 . Ja reko vidi sto je dobar transalp...pomislim na tebe, al kazem nije ovo Marre ...ne lici ...ovaj tera neki mnogo dobar transalp...to ne moze biti Marre :D ... Salu na stranu, stvarno si odlicno sredio masinu, uzivo izgleda jos bolje nego na slikama...stvarno dobar trandza...u zdravlju da ga vozas :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 18, 2013 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Jedv cekam da vidim kad budu i nalepnice. Oces lakirati preko nalepnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ludi nemojte ga toliko hvaliti...uobrazice se ...jedinstven TA nema sta... Svaka cast Marre na trudu,radu i novcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan Marre ocito spremas motor za prodaju garant ga ne radis za sebe nego koliko je izaslo sediste, mnogo lepo izgleda i bas je cucnulo znaci ostale jos samo nalepnice da se stave i stavljas ga u oglase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 19, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jedv cekam da vidim kad budu i nalepnice. Oces lakirati preko nalepnica? Necu lakirati. Nalepicu autofoliju isecenu na kateru.. Marre ocito spremas motor za prodaju garant ga ne radis za sebe nego koliko je izaslo sediste, mnogo lepo izgleda i bas je cucnulo znaci ostale jos samo nalepnice da se stave i stavljas ga u oglase Moze i prodaja ali jedno 3k evra Sediste me ispalo 110e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ko o čemu - ja o mom problemu. Pokušavam da nađem termoprekidač za TA 650. Zvao sam Deltu i košta 6.800 i čeka se do oko dve nedelje. Ima li neko ideju gde da ga nabavim brže, a ako može i jeftinije ? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Žbice i felne O.O Fantastično izgledaju! Sviđa mi se narandžasta boja, ali ne i bela pozadi. Sedište je super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 19, 2013 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ko o čemu - ja o mom problemu. Pokušavam da nađem termoprekidač za TA 650. Zvao sam Deltu i košta 6.800 i čeka se do oko dve nedelje. Ima li neko ideju gde da ga nabavim brže, a ako može i jeftinije ? Hvala unapred. Ebay, Dejan iz Kanjize? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Žbice i felne O.O Fantastično izgledaju! Sviđa mi se narandžasta boja, ali ne i bela pozadi. Sedište je super! Naravno da je sediste super kad je Boban prekopirao moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 19, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Žbice i felne O.O Fantastično izgledaju! Sviđa mi se narandžasta boja, ali ne i bela pozadi. Sedište je super! Naravno da je sediste super kad je Boban prekopirao moje Sediste je uradjeno po mojim instrukcijama A ja tvoje sediste nikad nisam video Daj neke slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...