srbac 2681 Napisano Utorak u 18:13 Andragog, 5251 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, aca-pn je napisao: To "kad zetreba" je samo u glavi i do pogrešne procene pri preticanju recimo. Ja vozim motore preko 20 godina i najjači je imao 60ks. Nikad me nije vukla snaga "da bude jaci", a slatko sam se navozao sa svakim. Još si mlad. Docice i tebi potreba za snagom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6679 Napisano Utorak u 20:37 Enduraš, 6515 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ti na proceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6181 Napisano Utorak u 22:34 Drug član, 2806 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Alekre je napisao: Nije ti to merodavno. Jeste da je VFR bio poslednja reč Honde ali takav motor zahteva i dubok džep mimo te kupoprodajne cene. Pomalo je i venčanica. Zasto? VFR nije nista posebno skuplji za odrzavanje od CBRa npr. Ok, sigle cam, podesavnja zazora ventila trazi dosta posla, ali manje nego na VFR Interceptor ili bilo koji Vtec. Sve drugo je manje vise isto. Ako je DCT, isti andrak kao i NC sto se servisa tice. Meni se ne dopada kod tog motora sto bolesno ide a snagu ne osetis jer je ugladjen. Slicno kao Busa. Nemas osecaj gde si, a gas odrolan i vec si brzi od ocekivanog a ocekujes da si prebrz. Plasticno objasnjavam jbg. VFR1200 ispod mene ostavi crn trag bez prekida od 0-160 km/h. Lokomotiva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14814 Napisano Utorak u 22:52 Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma skupi se tu cifra, to je težak i veliki motor, gume, kočnice, registracija, taj V4 i DCT ne zna ni svako da čačka... Ne može to svako da iznese. Ne znam... Čudna je priča sa tim motorom, šteta što je Honda batalila V4. Meni su VFR-ovi nešto najbolje što je izašlo iz te fabrike, skoro pa sub brend Honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6181 Napisano Utorak u 23:01 Drug član, 2806 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, VFR je institucija. Ali samo htedoh da kazem da ni 1200 nije NLO. Sve se to jljvari i popravlja. Ti znas da sam uglavnom objektivan i moje kuckanje ima objektivnosti. Meni je zamerka na 1200 masa. Ostalo... Oke. Kvalitet vozila posle 2010. generalno, ne bih da komentarisem, jer ako bi moje savete uzeli za validne, nasao bih se u crnoj hronici kao nastrado pod cudnim okolnostima. Jos jedna stvar, 1200 ima potpuno drugaciji polozaj sedenja i ciklistiku od onoga sto mi zamisljamo da je VFR. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3902 Napisano juče u 04:51 Malinar u pokusaju, 1799 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taj gsxf uz malog stroma neobjašnjiv pojam. Polovnjaci kojima ne pada cena a u startu su zamišljeni kao jeftini motocikli. Da se razumemo, suzuki kao brend jako volim, mislim da prave kvalitetne i pouzdane motocikle, ali vfr 1200 treba da bude najmanje duplo skuplji od gsxf-a 650. Taj plavo beli gsxf je 2016. ili 2017. mogao nov da se kupi na sajmu automobila u Beogradu za 5999 evra. Opet bandit 650 koji ima isti agregat i u biti je jako sličan motor, u pristojnom stanju može da se nadje za 3300 evra. Pre 5 sati, Alekre je napisao: Ne znam... Čudna je priča sa tim motorom, šteta što je Honda batalila V4. Meni su VFR-ovi nešto najbolje što je izašlo iz te fabrike, skoro pa sub brend Honde. Ja im ne volim zvuk i činjenicu da troše 20% više goriva od konkurencije u klasi. Ostalo je ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 682 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam vfr800fi, nije neki potrosac. neke normalne voznje 5.5-6.5 toliko mi i tdm trosio. Na kraju ako ce jedan litar da presudi... Zvuk mu mnogo volim, mada ono zvizdanje zupcanika zna da postane izludjujuce posle duzeg vremena Ove 1200 nisam vozio, druar ga ima vec nekoliko godina, a on stalno menja motore, pa sad, ili s epronasao n anjemu, ili je vencanica p ane moze da ga proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...