malaga94 130 Napisano Avgust 21, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Medvedja Motocikl: HONDA NC700x Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, dolazim sa ovog dela foruma: I eto zavrsilo se moje prvo putesestvije jos 4tog jula, zbog manjka vremena nisam pisao. Elem vozim Hondu NC700x, moj prvi motor, kupio ga u februaru ove godine, imao 55.000km, oduvek sam imao zelju za putovanjima, u aprilu sam se oprobao i isao sam samostalno do Zlatibora i Visegrada i to je bilo to, dobio sam jos vecu zelju za voznjom i apetiti porasli. Imao 2 nedelje neiskorisceni odmor od prosle godine koji sam morao da iskoristim na kraju juna, i taman mi se poklopilo. 2 nedelje pred moj put dobijam neku ideju da idem na neku duzu rutu, moj nadimak je Malaga pa sam oduvek hteo da vidim to mesto, pisem na forumu za neke ideje i to je to, ali opet se razmisljam nije svejedno, ne znam jos da li sam sposoban ni do mora da izdrzim. Za pocetak krenem ja za Sutomore, i gle cuda vrlo lagano i lezerno stignem, uzivam tamo kupam se i vec mi u glavi negodovanje i glava mi kaze da idem dalje, i to je bilo to. Krecem ujutru malo kasnije i malo tamo malo amo i vec vidim kako vreme nenormalno brzo prolazi i da svaka zajebancija tipa zezanje u gledanje u fon kosta i da necu stici na vreme na sledecu zeljenu destinaciju... Svakako zbog svega toga i zaboravljam na savete sa foruma i samo koristim gugl i gugl mape i idem dalje, probudim se ujutru gledam neke zanimljivosti za posetu neke fine puteve i palim masinu i teram. Od Medvedje do Sutomora, pa Dubrovnik -> Opatija -> Koper-> Trst ->Lido di je Solo -> Venecija -> Vicenca -> Verona ->Milano -> Monako -> Nice -> Ljoret de mar -> Barselona -> Valensija -> Malaga -> Madrid -> Donostia San Sebastijan -> Dune du pilat ->La Rochele -> Pariz -> Bazel -> Cirih -> Gothard pas -> Minhen ->Salzburg -> Bec -> Bratislava -> Budimpesta -> Medvedja 16 voznih dana, krivo mi je sto nisam obisao i Portugal, nisam imao vremena vise, morao sam da se vratim na posao. Evo i montiranog snimka celog putesestvija, u kome sam izostavio ko zna koliko snimaka jer ih nisam ni snimio, razmisljao se dal da snimam sve u fulu ili da uzivam u svakom momentu, pa sam napravio neki balans i okrpio neki snimak da mi ostane neka uspomena, nadam se da ce bar neko uzivati. Zivi bili i pozdrav svima! 70 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 98 Napisano Avgust 21, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Malaga sad opisujem mojoj ženi, sa kojom sam pre 20 minuta stigao sa Korcule tvoj poduhvat... ti si meni ozbiljan kralj.... bravo majstore.... ovo tvoje putešestvije deluje kao vrhunska meditacija... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa-TRANSALP 7 Napisano Avgust 21, 2022 U prolazu, 20 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti car, svaka cast, evo ja i moja lepsa polovina gledamo uzivamo i( jos se ) cudimo. Alal ti vera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano Avgust 22, 2022 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstoresvaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4084 Napisano Avgust 22, 2022 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Avgust 22, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Врх! Још кад бих могао да испишеш све по данима, утиске, шта видети, шта прескочити... Погледах клип на послу на кратко и прекинух, сачекаће до вечерас да га до краја погледам на великом екрану за пун угођај. Ово што мало видех је предобро. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 196 Napisano Avgust 22, 2022 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo! Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava89 51 Napisano Avgust 23, 2022 U prolazu, 30 postova Motocikl: Kawasaki Ninja 1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7439 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 3089 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor??? I krug oko Evrope? Imamo pobednika. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa ti nadimak nije Aljaska, ko zna gde bi zavrsio. 5 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 23, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Neko trazi drustvo za do kosmaja i rudnika a ti sam krug po evropi. Bravo ... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Неко воли људе, а некоме су људи браћа. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Avgust 23, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Браво колега! свака част! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Avgust 23, 2022 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo putovanje. Svaka cast. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, travelman said: Neko trazi drustvo za do kosmaja i rudnika a ti sam krug po evropi. Bravo ... Nemoj tako, meni je jedan forumas rekao da sam slepac i nemam prijatelje sto sam isao 6 dana na Alpe sam motorom : Sto se tice podviga kolege, kapa dole, brutalno, Dina Pilat, Gotthard, uteftereno i mora se obici sl god ako Bog da. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 24, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, gavrela je napisao: Nemoj tako, meni je jedan forumas rekao da sam slepac i nemam prijatelje sto sam isao 6 dana na Alpe sam motorom : Da nije to onaj sto noci provodi u kasperu a dane na adi i nudistickoj plazi. Voli on tako sitno kaludjerski dok sisa skoljke i pije vino sa peljesca. Kolega svojim putopisom objasnio sta znaci biti bajker. Svaka cast i tebi, licno vise cenim one koji se u avanturu upustaju sami mada postujem i one koji vole da se u nepoznatom gradu setaju u drustvu. Bitno da se putuje, ostalo su finese. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, gavrela je napisao: Nemoj tako, meni je jedan forumas rekao da sam slepac i nemam prijatelje sto sam isao 6 dana na Alpe sam motorom : Sto se tice podviga kolege, kapa dole, brutalno, Dina Pilat, Gotthard, uteftereno i mora se obici sl god ako Bog da. Са ким се иначе возиш није ни чудо што си отишао сам. А реално ово је требало у кратке вожње, а не путопис за ових пар (хиљада) километара. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan @malaga94 Šteta što ne želiš ili nemaš vremena da pišeš, imalo bi materijala za 16 nastavaka uživanja.. Svaka čast, bajkeru! Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8876 Napisano Avgust 24, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1939 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 21.8.2022. at 17:51, malaga94 je napisao: u aprilu sam se oprobao i isao sam samostalno do Zlatibora i Visegrada Ma da, Zlatibor, Višegrad, Malaga, Madrid...sve je to isto... Alal ti ćufte brate!!! 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan @malaga94 Sad će zima imaš vremena,polako i natenane sastavi putopis od ove avanture. Veruj mi ima nas dosta koji bi ovaj putopis pročitali. Kapa dole za ovaj podvig 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Avgust 24, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast , fenomenalno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Avgust 25, 2022 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uzivali smo u snimku verujem svi, jedino sto mi je bilo neobicno je da sam primetio da uopste nisi nosio rukavice Ako imas vremena napisi putopis, uzivacemo jos vise, a i tebi ce da ostane jos lepsa uspomena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7439 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 3089 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, aca-pn said: Uzivali smo u snimku verujem svi, jedino sto mi je bilo neobicno je da sam primetio da uopste nisi nosio rukavice ...mladost, ludost... Sve bez zaštite i pun osećaj 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8146 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1710 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole za avanturu kojom se ne može pohvaliti 90% članova ovog foruma, da ne ulazimo ovde u elaboraciju o uzrocima tako visokog % (želje i volje sumnjam da nedostaje)... U krajnjoj liniji - nisi ti za to "kriv". Elem, sviđa mi se kako si nam kroz "pokretne slike" predstavio gde si sve bio, vidi se da si vičan editovanju. Kao neki trejler za Putovanje oko zapadne i centralne Evrope. Sa druge strane, toliko toga si prošao, toliko lepih i zanimljivih gradova i mesta video, toliko materijala sakupio (sam kažeš), da mi je žao da sve ostane samo na ovom. Zbog toga bih se pridružio apelu kolega iz prethodnih postova da, ako je ikako moguće, pretočiš sve ovo u jedan lep putopis jer ima potencijala da bude kapitalan. Razmisli, i hvala ti još jednom. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4684 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći osim - čekamo putopis! BTW, koliko je ovo hiljada km ukupno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...