Motorcyclist 16510 Napisano Jul 21, 2022 Integrisan, 4943 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sudar tri automobila i motocikla kod hipodroma, poginuo motociklista RS.N1INFO.COM Kod beogradskog hipodroma došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali... Zna li se nesto vise? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se još pitam što me zovu svi živi na telefon... Nadam se da će devojka biti dobro, kolega nažalost, nije imao sreće... neka mu je laka crna zemlja. Nije valjda neko od nas ovde? Ne mogu da razaznam sa slike koji je motor u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan I skuteras nagrabusio u kosutnjaku malopre... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Jul 21, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.blic.rs/vesti/hronika/tragedija-poginuo-motociklista-u-sudaru-kod-hipodroma/75j1dv7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros_90 15 Napisano Jul 21, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je valjda vozac korse uleteo u kontra smer i imao navodno 1,20 promila. Nisam uspeo da prepoznam motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 21, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Te krivine od hipodroma ka BBrdu su tako čudno napravljene... Često se dešava da se zalete, ne procene krivinu ili neiskustvo, izlete u suprotan smer pa naprave haos... Podrazumevam sve vozače u ovoj priči, a po slici mi deluje da je bela Korsa prešla na penjanju uzbrdo u suprotan smer... Tuga za kolegu... Nadam se će devojka biti ok... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Strahota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16317 Napisano Jul 21, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Uzas jbt...zna li se mozda ko je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5360 Napisano Jul 21, 2022 Ne silazi, 4797 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva šteta jbte, izgubiti tako život u momentu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jul 21, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je strašno. Tuga ogromna. Suvišno je pisati bilo šta, rješenja, bar onog pravog, nema ni na vidiku. Neka im je laka crna zemlja, a nama neka je na nauk i oprez ma koliko se to nemogućim činilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Jul 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bole37 je napisao: I skuteras nagrabusio u kosutnjaku malopre... Bio sam sa malisom u šetnju i video sam da je neko sranje.. Jel se izvukao, skuter deluje uništeno prilično ? Ovo kod hipodroma, prodjite tuda 10 puta, garantujem da 7-9 puta će neko da napravi sranje poput ovog, samo će biti u stanju da se izvuče ili će iz jedne trake da seče drugu, jer procene nema, odozgo gas , odozdo gas, opaaa krivina, šta ćemo sad, hvataj putanju, ostale ko jebe. 2 života niz vodu. Strahota! Promenio Jul 21, 2022 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jul 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, u momentu ode život... Prolazim tuda skoro svaki dan, u oba smera ljudi prelaze duplu punu, svaki put sviram, mašem, ne vredi... gledaju telefone... od kad bebu imam, uz bankinu vozim, i to 20-30 na sat sve do dole... Promenio Jul 21, 2022 član Markone88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome devojka je još živa, daj Bože da se izvuče. Ovaj što je izazvak udes, 1.8 promila........ KRV MU JE ŠIKLJALA IZ USTA, NOSA, UŠIJU, KACIGE... Preminuo motociklista (25) povređen u sudaru kod Hipodroma! Devojka kritično WWW.KURIR.RS U stravičnom sudaru četiri vozila i motocikla koji je dogodio večeras kod Hipodroma u Beogradu, poginuo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo dozivotna robija bez uslova za izlazak. 2-3 slucaja, da vidite kako bi se nepismeni opismenili! Ok, rigorozno? Jeste, mozda! Ali ajd ti bajo sedi za volan (pijan ili trezan) i skrsi nekog jer si magarac, a da znas kakva te kazna ceka? A taxi kontam max 3-4000 din u BGu. Stavi drug na vagu sta ti se isplati... Ali se kod nas zakon sprovodi selektivno. Ako si mudonjin sin, sve moze. Hebem ti sve u sta se politika mesa! Decko, lagano tamo gore, a za curicu se nadam da jeste ostala ziva i da ce da pregura sve muke i nastavi zivot... Pih al' sam skrhkan, fuj! 8 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Na istom mestu poginuli su sinovi dvoje mojih prijatelja,u dve razlicite nesrece,klinci tek poceli da zive, tako da bi ja na ovo mesto stavio crnu tacku. O budalama koji pijani sednu za volan suvisno je raspravljati. Skuterasa su odvezli u urgentni. Hvala bogu nije u crnoj hronici, pa se nadam da je ok. Promenio Jul 22, 2022 član Bole37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Jul 22, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bole37 je napisao: Na istom mestu poginuli su sinovi dvoje mojih prijatelja,u dve razlicite nesrece,klinci tek poceli da zive, tako da bi ja na ovo mesto stavio crnu tacku. O budalama koji pijani sednu za volan suvisno je raspravljati. Skuterasa su odvezli u urgentni. Hvala bogu nije u crnoj hronici, pa se nadam da je ok. Troje je do sada poginulo na istom mestu što ja znam. Sve prelasci u suprotan smer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 22, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bole37 je napisao: Na istom mestu poginuli su sinovi dvoje mojih prijatelja,u dve razlicite nesrece,klinci tek poceli da zive, tako da bi ja na ovo mesto stavio crnu tacku. O budalama koji pijani sednu za volan suvisno je raspravljati. Skuterasa su odvezli u urgentni. Hvala bogu nije u crnoj hronici, pa se nadam da je ok. Sale,crna tacka nista ne bi znacila(ako mislis na postavljanje table),imaju table sa ogranicenjem pa niko ne postuje ....ima ljudi koji ne gledaju u znakove.Tu moze da se postave one plasticne barijere ili kako se to zove, fizicki da odvoje trake,to nece zadrzati vozila u slucaju idesa , ali psihicki ce uticati,ljudi ce sporije voziti ...nece moci svesno da seku krivinu i sl. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Jul 22, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I ležeći policajci, na svakih 200 metara... Ma, bre, po Beogradu bi u svakoj "bržoj" ulici po nekoliko ležećih... Smetaju nama, znam, al smetaju i trkačima, i svima ostalima u saobraćaju. Jedino tako možeš nekoga naterati da vozi polako. Imao dozvolu ili ne, bio mudonjin sin ili ne, niko nije toliko lud da divlja po ležećim... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 48 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) U prolazu, 19 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno od mogućih rešenja na tom mestu su betonske odbojne barijere umesto duple pune. To nije skupo, a spaslo bi živote. Drugo, niko se ne bi zaletao kao idiot ako vozi pola metra od betonske ograde, a i da udari, posledice bi bile manje od prelaska u suprotnu traku. Promenio Jul 22, 2022 član Google 7 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Blaza said: I ležeći policajci, na svakih 200 metara... Ma, bre, po Beogradu bi u svakoj "bržoj" ulici po nekoliko ležećih... Smetaju nama, znam, al smetaju i trkačima, i svima ostalima u saobraćaju. Jedino tako možeš nekoga naterati da vozi polako. Imao dozvolu ili ne, bio mudonjin sin ili ne, niko nije toliko lud da divlja po ležećim... Ne ne, nisu resenje lezeci policajci, nego kamere svuda. Kamera za snimanje brzine i saobracaja kosta isto kolko i da platis putare da urade 2-3 lezeca. I gde god se predje 1km preko dozvoljnog kazna paprena. Budzet napunis samo tako. I svi ce da se dovedu u red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8425 Napisano Jul 22, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kazne mogu da imaju efekta samo ako su progresivne. Npr. prva 10,000, druga 50,000, treća 200,000 i tako dalje... U suprotnom, bogati&bagati će jednostavno da računaju sa 100-200,000 mesečno za kazne, i baš ih briga. Ali, ako to ima mogućnost da pređe na milionske iznose po prekršaju, tek onda bi bilo efekta - u ovoj zemlji niko nije baš toliko bogat. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, zaludan je napisao: u ovoj zemlji niko nije baš toliko bogat . Promenio Jul 22, 2022 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Jul 22, 2022 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ti što imaju love, imaju i debele veze. Kazne su za nas sirotinju. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Jul 22, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Cesto vidim da postave radar na samom kraju, na raskrsnici kada se ide iz pravca Banovog brda, ali tad je vec kasno... Ocigledno nije dovoljno. Ova deonica zna da zavara. Mene cesto ponese... volim tu da dam po gasu, da osetim krivinu u dosadnoj gradskoj voznji, ali sad vracam film, uvek gledam da oko mene i u susret ne ide niko. Definitivno vise ovde necu moci da prodjem tako nonsalantno, ove scene necu moci da izbrisem iz glave nikad. Kao sto ne mogu u pravcu Ralje da prodjem a da se ne setim neke tuzne price... Tuga za momkom i devojkom (nadam se da ce se ona izvuci). Uvek mi je neverovatna cinjenica da tako lako zivot moze da se izgubi u gradu, na ulici... Promenio Jul 22, 2022 član cikamike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan provedem u saobracaju u Beogradu 8sati za volanom, kako se vozi i hoda, dobro je uopste neko ziv. Sporadicno, bas retko vidim da policija nekog zustavi, obicno na auto putu ili nocu. Ne pamtim da sam cuo da je neko platio neku kaznu za sumanute prekrsaje. Raskrsnice kompletno pod kamerama a vecina se ponasa kao da je na njivi, ocito da kazne ne stizu. Na zalost zivot je izgubljen, jedan visi o koncu sa ko zna kakvim posledicama. Nista ne pomaze, nikakva represija, samo bitno izmenjena kultura zivljenja. Preko veze se brisu snimci sa kamera, pegla se po sudovima, kazne za njih nisu i nece postojati. Dok nam se svima u mozak ponovo ne useli stid i naravno, javno vesanje, bolje nece biti. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...