zhex 193 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, nisam imao u vidu da je pod garancijom. Onda ne čačkati. Na mom starom agilitiju imao sam iste simptome kad je akumulator prazan/loš, to možeš probati i bez servisa. Znam da simptomi ne ukazuju na to, ali pokušaj. Sve ostalo, pravac servis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Septembar 25, 2022 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Он је DC и све иде од акумулатора, провери да ти клема није лабава.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Septembar 25, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne bi trebalo da onda ni starter ne radi? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Septembar 25, 2022 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како ја разумео, некад вергла, некад не па мора курбла. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Septembar 25, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne. On uvek vergla, samo ja predjem na kurblu da ne sprzim akumulator i cisto utesim sebe da sam sve probao. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Octobar 19, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da snimim problem. Danas me je skuter tako izblamirao...radio bez problema neko vreme, dosao kupac, ja ga upalio 5 minuta pre covekovog dolaska.Covek dodje i krene patnja. Vergla u prazno, kurbla nista. Otkacim svecicu, zakacim...ma nista. Ni da bekne. Poludeo.Dodjem posle posla, ista prica...oseca se benzin, nije do pumpe...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Octobar 19, 2022 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nema goriva u karburatoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Octobar 19, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Naisao je komsija i rekao mi istu dijagnozu. Sumlja da je od stajanja plovak zaglavio i da je upalio jer je bilo benzina u karburatoru ali cim se potrosio benzin iz karba, stao je i to je to. Probacu sutra da resim problem pa pisem.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Octobar 19, 2022 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Де бре провери дали баца варницу док вергла а не пали, ако баца каква је варница. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Octobar 19, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan HocuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Octobar 19, 2022 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Po opisanom biće da ti je pumpa prestala raditi. Prvo proveri varnicu pa zatim gorivo. Ako je do pumpe, nova nije skupa + zameni creva i šelnu pumpe (izvuci prvo gorivo). Filter mozes ubaciti i ne mora jer ga imas na pumpi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Octobar 21, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjena svecica, upalio iz prve. Posto sam uspeo da mu izarcim akumulator dok sam se petljao i ucio...imam pitanje. Da li ce duza voznja da napuni akumulator?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Octobar 21, 2022 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda,ali sigurnije da ga stavis na punjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Octobar 21, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Neka preporuka za punjac? U bg sam.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1412 Napisano Octobar 22, 2022 Drug član, 414 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega javi se na PP, mogu ti ja napuniti ako ti treba jednokratno, ako hoćeš da pazariš imaju neki u Lindi ne žale se ljudi, a proverena stvar je Ctek punjač ima na KP onih modela za akumulatore manje amperaže oko 50e su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 193 Napisano Octobar 23, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi obavezno elektronski regulisani punjač. Ima ih već za 2500 din, za takve akumulatore. Proguglaj malo, da ne reklamiram, u NS ima radnja sa online šopom, možeš poručiti. Ja ga koristim već više od 10 godina. H-tronic je marka. Promenio Octobar 23, 2022 član zhex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Octobar 23, 2022 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom svi pametni punjaci ce raditi posao. Imam i iz Lidla,i neki Nemacki ,oba su ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Octobar 23, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Vracene 8.5g fabricke rolnice umesto rolnica stavljenih na prvom servisu od 5g. Maksimalna brzina se nije popravila 62-63kmh ali je skuter mnogo konektovaniji na gas. Prati ga. Sa laksim rolnicama se samo motor zavrti a onda ga skuter polako sustize.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Octobar 23, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da na brzinu definitivno utice to sto sam 190cm i stojim kao spomenik na njemu...tj kao jedroSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Octobar 23, 2022 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo bili klinci sakrivali smo se iza brzinomera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Octobar 23, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Probao i ja ali uvek naidje neko pa.me blam, mator konj Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Octobar 24, 2022 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan А колко иде извини, можда си негде писао али ја нисам прочитао?Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 403 Napisano Octobar 24, 2022 Zainteresovan, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ide do 62-63kmhSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Octobar 24, 2022 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je isao i moj 4t Agility. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I moj Peugeot (tj. SYM 4T) je išao do 65 km/h, ali na ravnom. Uzbrdo zato 40-45 max. Ako ovaj 2T ide oko 60 uzbrdo, to je super. A zavisi sve naravno od težine vozača, gabarita tj. površine istog, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...