Abi 1716 Napisano Petak u 01:57 Drug član, 1000 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Bas uzivam u tvojim temama. Stvarno se ima sta i videti, a i nauciti realno. Ako moze pomoc, dugo nisam bio kod nas, gde nabavljas (ako kupujes kod nas regularno) i koju glinu ili sta vec koristis? Ako ne gresim ovo si radio pored stampe i klasicnom "metodom"? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2586 Napisano Petak u 07:34 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Glinu sam dobio od prijatelja vajara. Lepo izvaljana, savrsena. Ranije sam je, dok sam ronio, vadio iz Save. Tamo je najbolja, samo malo smrdi i nemam vise volje da fizikalisem pod vodom. Ima i jedan grncar preko Save, i on je imao dobru. Ne vajam u perfekciju kao ranije. Samo nabacim formu i to do pola. To skeniram i ostatak odradim u simetriju u 3D programu. Pokusao sam da radim samo u programu i onda kada otprintam ili izglodjem vidim greske koje ekran sakrije. U programu uradim savrsene detalje, ali promasim sklad tog dela i celine motora. Ovo mi je prvi projekat. Godina je 1983. Jawa 350. 50 kg gipsa sam potrosio za model. Imala je cak i kantilever ogibljenje. Tada nije bilo Track days, pa sam na kolenu vozio po gradu. Malo sam padao, koliko je moglo. 21 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...