feniks 1875 Napisano Maj 27, 2021 Zainteresovan, 737 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Želim nam da se nikad ne nađemo u ovakvom "sendviču." Pre 15 minuta Pilota Mihajla Petrovića. Uvek ostaviti prostora za bežanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 12, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Bas zbog toga je negde dozvoljen "lane splitting" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 12, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Kao i blaza varijanta "lane sharing" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8651 Napisano Octobar 31, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gospodu, što mi je dozvolio da danas naučim dobru lekciju jako jeftino. Sam sam kriv. Vozio sam iza automobila na propisnom rastojanju, kad čovek izbaci neki predmet kroz prozor. Ja idiot skrenem pogled ka predmetu, vratim pogled auto stoji ispred mene na 10 metara, nemam pojma koliko tačno, sve se odigralo u sekundi. Jako sam prikočio zadnjom i prednjom i usmerio motor pored njega desno. Zadnji je klizao kao lud, prednji par puta levo desno i zaustavim se do suvozačevog prozora bez ikakvih posledica. Lik je promašio skretanje desno i zabo kočnicu a ja nisam gledao. Ne skidati jebeni pogled sa auta ispred, ne zverati okolo nikad. Puna koncentracija uvek. I to je ono, vraćanje kući i opuštanje, još 100nak metara i tu je. 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Novembar 1, 2021 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Više puta mi se desila slična situacija, samo što sam zverao u predmet zvani „guza u helankama“. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12462 Napisano Novembar 1, 2021 Ne silazi, 7287 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro vozim u koloni. Prva, na kvačilo. Telefon sam ostavio na sedište. Koliko sam samo zenice pomerio i prebacio telefon u pregradu ispod radija, tako auto ukoči ispred. Nije bilo strašno, ali mislim se... Čoveče! Sekunde, uhvatio me nespremnog. Ne mogu da zamislim kako ovi telefoniraju, kucaju poruke i voze. Pa ja ne bih 100 metra prešao tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Novembar 2, 2021 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Scholesy198 said: Više puta mi se desila slična situacija, samo što sam zverao u predmet zvani „guza u helankama“. Auu sine... Sve znam... Aj pokušaj da ne gledaš!? Umalo se jednom nisam instalirao u zastava poli... Ma dlaka falila. Jebem ti proleće i kad se skinu posle cele zime... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 647 Napisano Novembar 3, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tih guza u helankama sam nekoliko puta biciklom "uletao u jendek", pa sam odmah nakon toga napravio presedan da mi je moje zdravlje i sigurnost mnogo bitnija od kojekakvih guzica. Da sam se u takvim situacijama nalazio na motoru umesto na biciklu, bilo bi... veoma zanimljivo. Promenio Novembar 3, 2021 član estel 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Novembar 3, 2021 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Prolece i pocetak leta su najkriticniji, uzelimo se valjda posle zime i slojevitog oblacenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8369 Napisano Novembar 4, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 1.11.2021. at 19:09, Scholesy198 je napisao: Više puta mi se desila slična situacija, samo što sam zverao u predmet zvani „guza u helankama“. I ja tako jednom davno (pre 20+ god), Bulevar JNA kod Marakane, nizbrdo, prva-kvačilo-stani-ponovi. Na trotoaru se u vidnom polju pojavljuje savršenstvo u belim helankama...tup!!! Udarih auto ispred sebe. Stanemo, izađemo iz kola obojica, pogledamo, ne vidi se ništa ni kod mene ni kod njega. I čovek reče "kakvo dupe, a?" 8 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3707 Napisano Novembar 4, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da postiji neki znak upozorenja u prometnim ulicama koje imaju kolovoz trotoar i kafice . Recimo trougao i zensko dupe. Ako mogu da stave jelena u trouglu kojeg nikada u zivotu nisam video na putu,mogu i dupe koje stvarno pravi probleme labilnim vozačima. 4 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ispašće da su žene najbezbedniji vozači Послато са M2101K6G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5227 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1868 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, punisa 16 said: Trebalo bi da postiji neki znak upozorenja u prometnim ulicama koje imaju kolovoz trotoar i kafice . Recimo trougao i zensko dupe. Ako mogu da stave jelena u trouglu kojeg nikada u zivotu nisam video na putu,mogu i dupe koje stvarno pravi probleme labilnim vozačima. Živa istina! Podržavam inicijativu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16066 Napisano Novembar 4, 2021 Misbehave Responsibly, 1631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, kad već postoji znak opasnosti - sise na putu, zašto je zadnjica izostavljena ? Šta rade, bre, ovi iz komiteta za bezbednost. Sisoljubci obični ! Pravda za dupe ! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 114 Napisano Novembar 5, 2021 U prolazu, 61 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Bokes je napisao: Jbt, ispašće da su žene najbezbedniji vozači Послато са M2101K6G помоћу Тапатока Dok ne pocnu i one da gledaju okolo, na sta li ce tek to onda liciti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 114 Napisano Novembar 5, 2021 U prolazu, 61 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan a kad smo kod znaka paznja, zgodne zene na trotoaru 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesorsier 84 Napisano Decembar 13, 2021 (promenjeno) U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ8 FAZER, FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.11.2010. at 10:28, Toro je napisao: A kako vozite nizbrdo, npr. Kosutnjak, krivudav put. Teorija kaze koci motorom, al isto kaze i da kad ides nizbrdo ako ides bez gasa lanac nije dovoljno zategnut i moze da bude problema. Ovo me ponekad buni na krivudavim nizbrdicama ??? Ovo i mene zanima,.. Dobra tema by the way... Ima milijardu postova o "koci na pravcu, postepeno gas kroz krivinu".. A sta radimo kad nema pravca,.. tipa stari put,. spust niz Kosutnjak,.. sto izlazi na sportski centar Rakovica... Nema pravca, samo krivina na krivinu, ostro nizbrdo ko na roller coasteru. I gas mi se bas nesto ne daje,.. vise kocim sa svim sto imam... Dajte link na tu temu ako postoji. Promenio Decembar 13, 2021 član lesorsier Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Decembar 13, 2021 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Spustaj se drugom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Februar 12, 2022 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan https://fb.watch/b7OY7Kh-zn/ Vožnja bez zaštitne opreme... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 11/4/2021 at 12:52 PM, punisa 16 said: Trebalo bi da postiji neki znak upozorenja u prometnim ulicama koje imaju kolovoz trotoar i kafice . Recimo trougao i zensko dupe. Ako mogu da stave jelena u trouglu kojeg nikada u zivotu nisam video na putu,mogu i dupe koje stvarno pravi probleme labilnim vozačima. Štikla u trouglu! Međunarodno prihvatiti. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Februar 12, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam štiklu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 12, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Arakis je napisao: https://fb.watch/b7OY7Kh-zn/ Vožnja bez zaštitne opreme... Gledao jutros, strašno .. ne znam koji lajk da stavim, da ne budem pogrešno shvaćen. Uh... Video sve govori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1875 Napisano Maj 16, 2022 Zainteresovan, 737 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Posebna opreznost,na potezu BG-Mladenovac,Avalskim putem, zbog dve vrste učesnika u saobraćaju Prva je divljač (najviše srneća), koja, iz visokog rastinja, iskače na put. Druga su školska i predškolska deca na električnim trotinetima (masovno prevozno sredstvo i u ruralnoj sredini). Ponašanje obe vrste učesnika je identično. Nepredvidljivo (osim što deca dok trotinetiraju, još kuckaju poruke). Očekujte ih na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Maj 16, 2022 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ta druga vrsta je domaca divljac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Iz ličnog iskustva: Zaštitnu opremu sam cenio, treba je imati - teorija, nedovoljno ozbiljno svaćena. Onda na dva točka doživim dva peha, bez ozbiljnijih posledica srećom i sad ono što sam znao teoretski, vidim koliko znači i praktično. Nekako kad se opečeš, zapravo svatiš šta znači vrelo. Od tad, stalno dokupljujem, poboljšavam. Svatio sam koliko je bitna tek kad sam je zapravo iskoristio. Ne čekajte taj trenutak da vam zatreba, a da nije na vama. Koleno je srećom na svom mestu, i ja sam na nogama, jer sam 5 dana pred udes kupio moto pantalone sa protektorima. Aj pa tako... 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...