Alekre 12725 Napisano Jun 23, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 7371 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, da pokušam ovde: Kupio bih Moskvich na pedale. Ako neko ima, zna nekog kome stoji ili tako nešto Promenio Jun 23, 2022 član Alekre 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1887 Napisano Jun 23, 2022 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, srecno. Pre par godina sam pokusavao i digao ruke kad sam video koje su cene. Cak i za kantu zardjalu… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj drugar, izlaze ih kao oldtimere. Sad ih je bas tesko pronaci i uzasno su skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Jun 23, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kostaju odprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4264 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Eno ih na KP za od 150€ do 300€....stanje za restauraciju. Isto sam gledao, i kao klinac...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...kad si to sad spomenuo ja slikao mog malog na jednom, bio u prodavnici bicikala kao eksponat, dali nam da sedne da ga slikamo 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano Jun 23, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koji to auto je bolji od Moskviča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 23, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Istrulilo sve davnih dana... Mislim da je i u moje vreme već bilo plastičnih. Možda jedino @Zuba87 ima vezu u fabrici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Jun 23, 2022 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sportska verzija ruskog tenka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6687 Napisano Jun 23, 2022 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji "panjimaju pa ruski".... "Oćenj injteresno"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Jun 23, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Drugar pre neki dan, prodao za 500e i to se potukli ko ce pre da ga uzme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 23, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Trebao je onda 1000 da traži ako ima ovaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Jun 23, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao da vredi toliko,samo da je dobio toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15572 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Restauracija, kadrovi, snimak, zvuk... vrh! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Jun 24, 2022 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao ja bratu iz Podgorice podstaknut ovom temom. Znam da ga je imao i da sam ga vozio kod njega u dvoristu kao mali. Evo prepiske. Miroslav je isto nas brat. Promenio Jun 24, 2022 član punisa 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I tako isekiran, ako nije bacen, vredi vise nego Yugo u staro gvozdje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Jun 24, 2022 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, abarth_maniac je napisao: I tako isekiran, ako nije bacen, vredi vise nego Yugo u staro gvozdje. Ma bačen je davno . Nemoj da te čuje onaj Travelman, da krene da se hvali i objasnjava, onda ode tema u ... Promenio Jun 24, 2022 član punisa 16 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 24, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Tema o moskvicu a više ste puta spomenuli Y ... Malo da zahladni i dodje njegovi 5 minuta pa se opet hvalimo ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12725 Napisano Jun 24, 2022 Ne silazi, 7371 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Luda sreća. Upoznasmo i divnu porodicu, odnosno prve vlasnike Kompletan je, zdrav i funkcionalan. Dobra osnova. Krećemo u projekat. Rasturamo ga, pravimo specifikaciju, napravićemo ga da bude top. 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1887 Napisano Jun 24, 2022 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Koliko love ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12725 Napisano Jun 24, 2022 Ne silazi, 7371 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, francuz69 said: Svaka cast! Koliko love ako nije tajna? Ne smem da širim ali nije bio jeftin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Više od 380 evrića? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9963 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je skuplji nego stari Moskvich 2140 ili Aleko! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Jun 24, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I treba! Ko još kupuje gvožđe, emocije se kupuju! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12725 Napisano Jun 25, 2022 Ne silazi, 7371 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da pišem konkretno da posle ne bi me neko prozivao i sl. Meni je ovo deo detinjstva, kako mog tako i uspomena i podsetnik na način kako su deca nekad odrastala. Deo istorije, kako CCCP tako i te fabrike gde se proizvodio. Bar ovaj model je proizveden u fabrici Moskviča koja više nije u funkciji. Sa druge strane, biće mi lepo da ga u slobodno vreme restauriram i da zajedno sa svojim sinom obnovim nešto. Za početak Moskviča a posle ćemo da nabavimo neki motorić tipa Yamaha PW50 i sl. Trudiću se da mu posvetim vreme i da mu prenesem neke svoje vrednosti i praktično znanje. Znate i sami koliko je to danas teško kada su očevi više na poslu nego kući. Svaka čast i suprugama koje su tu, ali i očevi nisu na ništa manjim mukama ali na drugi način. Razumem da postoji i neko ko bi napisao da sam kupio smeće i da sam mogao da kupim klincu tablet... Viđam po gradu roditelje kako stave dete u Range Rover na baterije i voze ga na daljinski... Neću da osuđujem kao što ne bih ni ja voleo da meni neko pridikuje za Moskviča. Svaka porodica je drugačija. Kad ga mali bude prerastao, svakako će imati istorijsku i novčanu vrednost kao antikvitet koji će biti dekoracija u dnevnoj sobi. Što se tiče cene, koštao je mnogo manje od pomenutog Range Rovera na daljinski. 10 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...