madjija 110 Napisano Januar 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tek mi sad nista nije jasno (govorim o nosacu da ne bude zabune) @slobasuper9 imam ja plocu koja je stigla uz kofer ali nimalo nije kompatibilna sa repom. E sad ljudi savetuju da ne ide direkt na rep jer postoji mogucnost da se polomi ali onda mi i ta Shadova medju ploca (reducir - kako god je zvali) nema smisla jer ce se jednake vibracije prenositi na rep, zar ne? Podupirac sto pominje @Psychonaut onda tu ima smisla kao ojacanje. Kao i @maxx preko 20.000km sam preso sa Fazerom i rucno pravljenim nosacem i kappa koferom prodao motor mislim da covek i dan danas tera sa tim nosacem i koferom. Da me ne shvatite pogresno ali mnogo mi to komplikovano, fabricki rep, podupirac, reducir, pa tek onda ploca kofera, hajd da sacekamo odgovor @Baniša mozda covek ima neko elegantno resenje. edit: Obzirom da je Banisa vec odgovorio, Shadovo resenje zovemo "medju ploca" a givi ima i medju plocu i podupirac Obrni okreni 50e resava stvar da li rucno pravio ili shad kupio plocu. Promenio Januar 10 član madjija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Januar 14 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, Do sada vozač Burgmana 400 (profilna slika), od sada vlasnik (još ne vozač zbog debelog minusa) V stroma 650. Dugo sam tražio Stroma 650 i hvala @abarth_maniac što mi je pronašao jedan. Samo da dođu lepši dani i kreće provod. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 14 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, Do sada vozač Burgmana 400 (profilna slika), od sada vlasnik (još ne vozač zbog debelog minusa) V stroma 650. Dugo sam tražio Stroma 650 i hvala @abarth_maniac što mi je pronašao jedan. Samo da dođu lepši dani i kreće provod. Uzdravlje da te služi!! I da te odvede do mnogo lepih uspomena, i bezbedno vrati kući.Dobro je boja.Daj par detalja, godište, kilometraza?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Januar 14 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Psychonaut je napisao: Uzdravlje da te služi!! I da te odvede do mnogo lepih uspomena, i bezbedno vrati kući. Dobro je boja. Daj par detalja, godište, kilometraza? Sent from my iPhone using Tapatalk Motor je 2019, prešao manje od 16.000 km. Ima taj top case, povišeni vizir, rol bar, proširenu ćopavu, štitnik hladnjaka, skid plate, centralni štender, nosač navigacije/telefona/kamere... Još da nađem pristojne bočne kofere sa nosačem. Promenio Januar 14 član Simke023 Dodat tekst 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 14 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo na jednu stvar da ti skrenem pažnju, ovo na slikama što mogu da vidim, to nije skid plate. To je plastični deflector blata. Obšiva samo sa strane agregat, Od dole je potpuno šupalj.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 110 Napisano Januar 14 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Psychonaut je napisao: Samo na jednu stvar da ti skrenem pažnju, ovo na slikama što mogu da vidim, to nije skid plate. To je plastični deflector blata. Obšiva samo sa strane agregat, Od dole je potpuno šupalj. Sent from my iPhone using Tapatalk @Psychonaut Ne ruši čoveku sneška @Simke023 U zdravlju te sluzio i uvek te kuci dovezao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Januar 15 Drug član, 1763 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda Stefan ( @nafetS) prodao stroma? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Januar 15 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Psychonaut je napisao: Samo na jednu stvar da ti skrenem pažnju, ovo na slikama što mogu da vidim, to nije skid plate. To je plastični deflector blata. Obšiva samo sa strane agregat, Od dole je potpuno šupalj. Sent from my iPhone using Tapatalk U pravu si. Kao što rekoh, nov sam u ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1032 Napisano Januar 15 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex ma gde prodao on je tek krenuo u pohode, čini mi se da je njegov 2021 i da na satu ima 50k 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Januar 15 (promenjeno) Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodao. Tek ga je razradio nafetS-ov Strom se poznaje po tome sto je 1na1 verna kopija autobusa Nis ekspresa Promenio Januar 15 član maxx 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Januar 15 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Sharky - Alex je napisao: Nije valjda Stefan ( @nafetS) prodao stroma? @savavavan jel mi je motor još uvek u Šajkašu?????? ODGOVORI KAD TE LEPO PITAM, ZNAM GDE ŽIVIŠ! @maxx izješće te ljubomora @Sharky - Alex viči, neće se kafa sama popiti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Januar 15 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan @savavavan jel mi je motor još uvek u Šajkašu?????? ODGOVORI KAD TE LEPO PITAM, ZNAM GDE ŽIVIŠ! @maxx izješće te ljubomora @Sharky - Alex viči, neće se kafa sama popiti kome jos treba crveni strompokusava vec mesec dana da ga uvalim za 5k niko da pozoveSent from my M2007J3SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1454 Napisano Januar 15 Drug član, 831 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, savavavan je napisao: kome jos treba crveni strompokusava vec mesec dana da ga uvalim za 5k niko da pozove Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Daj link ka oglasu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 15 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolik'o mož' da juri drugom taj crveni ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Januar 15 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan drugu brzinu sam zavario, jer je Sava točkario po selu, pa sad ispada... menjač, ne @savavavan... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7093 Napisano Januar 15 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, nafetS said: @savavavan @maxx izješće te ljubomora @Sharky - Alex ...jednoga dana imaće i Vstro - a da.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Januar 25 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, Ima li ko da proda ili zna gde mogu da nabavim nosače LS2 bočnih kofera za malog stroma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Januar 25 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, Simke023 said: Dobar dan, Ima li ko da proda ili zna gde mogu da nabavim nosače LS2 bočnih kofera za malog stroma? Jesi probao da pozoves Motobike? Oni rade kompletan LS2 program Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Januar 25 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Januar 25 član Simke023 Dodat tekst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Januar 25 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Patriota je napisao: Jesi probao da pozoves Motobike? Oni rade kompletan LS2 program Bio kod njih. Kofere imaju a nosači možda stignu za 2 meseca. Uzeli su broj, pa ako stignu javiće mi. Ako se do tada ne snađem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Februar 6 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, na sta konkretno obratiti paznju prilikom kupovine V Stroma 650, odluka je pala bas na taj model pa sam u potrazi ovih dana, pa ako moze neki savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Februar 8 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ti niko nije konkretno odgovorio. ...a žao mi da ostaneš bez odgovora. Koji model, tj koje godište gledaš ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @Pavke_88 Sada videh post, Vozim 650 XT već 4 godine. Pitaj šta te interesuje, rado ću pomoći 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao me je kolega @saxi sa kojim sam se lepo ispricao, tj.preneo mi je svoje iskustvo, tako da imam vec neki uvid sada, a rado bi cuo i druge savete i vasa iskustva, @easy and slow @Psychonaut Godiste gledam do 2010, a konktretno me neke mane njegove interesuju, da li ce mi odgovarati i po mojoj visini, 175 cm sam visok, kako vas sluze vase masine, ima li koja caka da kad gledam da na to obratim paznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Februar 10 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti pričam samo o ergonomiji. O manama ne mogu jer nemam iskustva niti znanja o tome. Generalno, ako se održavaju redovno, važe za veoma - veoma pouzdane motore. Moj kum kad je čuo da kupujem Vstroma mi je samo reko "Aaa, nakovanj". Ergonomija : Mislim da je projektovan i savršen za visinu od 175 cm. Nećeš imati nikakvih problema. Položaj sedenja, trougao sedište/korman/fuzasteri je pravljen za tvoju visinu. Ja imam 188cm i ja bih voleo samo da su mi malo niže fuzasteri. Ali to ću sam da rešavam, jer su mi ovi fabrički svakako pretanki i malecni... Mislim da je TDM dosta viši 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...