Grnca 1248 Napisano Septembar 18 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 9. 2024. at 17:32, sale970 je napisao: Samo do trafike sekundu jednu Ovom je vec neko vrata "otvorio" na popizd Od ovoga leka nema, samo pauk i direkt pod presu !!! Idioti Vidite ovako, kao sto nemozemo svi biti doktori, astronauti, piloti - tako nije ni za svakog da bude pekar, strugar, vaspitac jer mu to zaista NE-IDE , tako ni volan nije za svakog !!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1049 Napisano Septembar 18 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, QmBGD said: Ako auto stane kako treba, nema prolaza... Ovaj da je bahat, stao bi na ovo zuto, ispred kapije. Ovaj je glup 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 199 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Baba Visnjina ulica.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Septembar 20 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Neće čovek po rupama, samo asfalt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15521 Napisano Octobar 1 Drug član, 1778 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Octobar 1 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam danas suprugu da kupi par sitnica u Lidlu. Gledam. Pri ulazu ima 4 parking mesta. Dva za invalide, dva za porodice sa malom decom. Sve uredno obeleženo, parking inače lepo projektovan, mesta uvek ima. ALI NE! Neki matori debil se parkirao na mesto za invalide, zdrav prav nema nalepnicu. Pored njega parkira se drugi debil. Van parking mesta ali paralerno sa mestom za invalide. On verovatno razmišlja ko ga jebe ima mesta da se prođe okolo. Onda dolaze dve babetine i parkiraju se na mesto za porodice sa malom decom. Pa neka budala pakuje auto, ostavi kolica na parkingu i ode. Sve sam više mišljenja da je prosečan čovek zapravo debil. Da je to default. 6 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Octobar 1 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Alekre said: Sve sam više mišljenja da je prosečan čovek zapravo debil. Da je to default. Carski,ova rečenica malo modifikovana da bude u formi definicije,treba da udje u udžbenike iz biologije u OŠ 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2772 Napisano Octobar 1 Drug član, 1660 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi se ponasaju sa tolikim bolom medj nogama da to nije normalno. Gledam i kod mene kako staju kod Lidla, isto tako zauzmu parkinge za invalide i ta porodicna. Kod mene u kraju najviše mrzim kad stanu ispred ulaza u prodavnicu a dva metra dalje ili deset ima mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6057 Napisano Octobar 1 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Lidl, takođe... Zamalo da napravim Škandal. Crni, nov A8 ili tako neko čudo, parkira se na mesto za porodice. Izlazi vozač, ja se približavam, on obilazi oko auta, otvara zadnja vrata, ja otvaram usta da ga priupitam... Vadi čovek kolica za dete, vadi dete, žena izlazi sa još jednim detetom. Ispeci pa reci, kaže narod. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 33 Napisano Octobar 1 (promenjeno) U prolazu, 78 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan U supermarketima i TC samo što dalje od ulaza, na spratu koji se manje koristi. Kolica imaju točkiće, malo noge protegnem… Promenio Octobar 1 član Kkovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8482 Napisano Octobar 2 4_tocka_i_karoserija, 1886 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, yogibear je napisao: MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 7,020 likes, 1,004 comments - moj_beo_grad_ on October 1, 2024: ""Molim vas da objavite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6614 Napisano Octobar 2 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan I... Mislite da neće opet? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8482 Napisano Octobar 2 4_tocka_i_karoserija, 1886 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, pronto je napisao: I... Mislite da neće opet? Naravno da hoće. Cela "drama" je trajala skoro sat vremena, panduri su bili zauzeti važnijim stvarima, tako da ni obična kazna za parkiranje nije izdata. O optužbama za rušenje ustava (sloboda kretanja) nećemo ni da pričamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Octobar 2 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupe te palamare od 6 metra i onda se pate po gradu. Mene bi blam pojeo da me traže i da moram pored svih ovih ljudi da prođem i sednem u kola. Nego, bar je devojka u "rozetom" popravila malo situaciju 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11312 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zaludan je napisao: panduri su bili zauzeti važnijim stvarima hapse poljoprivrednike dok cekaju decu iz skole kao da hvataju svetskog teroristu BIA privela poljoprivrednika pošto je govorio o njihovom upadu NOVA.RS Pripadnici Bezbednosno - informativne agencije priveli su poljoprivrednika Slobodana Vidojevića iz Bresnice kod Čačka... da ne bude off udbasi su zamalo pregazili coveka na trotoaru da bi uhvatili ovog teroristu Čisto da se administracija ne vadi kako ofujem temu ,ako obrisu. Promenio Octobar 2 član piki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan . Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1527 Napisano Octobar 5 Drug član, 580 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pa u pravu je lik. Trotoar širok metar, zebra 3, zašto? Da racionalnije koristimo prostor, tu bi bila još 2 auta parkirana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Octobar 5 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Danas ispred Emecete...Zapravo, da pojasnim malo, ovo je moj auto. Kad smo došli parking bio pun, i svi u ovom redu (4 vozila) parkirani ovako vrljavo, ja se samo uglavio gde je imalo mesta.Kad smo posle satak vremena došli do kola, zamenila se ekipa, svi parkirani normalno, samo moj sirotan na dva mesta ostao.Eto, verovatno sam svima sa strane delovao kao bahati provincijalac...bi me i sramota, pravo da vam kažem, iako nikog nije bilo blizu.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1049 Napisano Octobar 5 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, admiki said: Pa u pravu je lik. Trotoar širok metar, zebra 3, zašto? Da racionalnije koristimo prostor, tu bi bila još 2 auta parkirana. Vrv se zajebavas, ali da ironija bude veca, na oko 50ak metara od ovog lika je parking sa, otprilike, 50 mesta za parkiranje, koji je najceste prazan. Naplacuje se ali nesto sitno. Niko se tu ne zadrzava dugo, pijac je u pitanju. A i da je pokusao levo- desno, napred nazad 100m nasao bi mesto. Ovo je ovako svaki dan, ne traze mesto, dolaze i pravo na trotoar, jer je dovoljno sirok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1527 Napisano Octobar 5 Drug član, 580 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se zajebavam. Da se ja pitam, trajno oduzimanje vozila. U zatvoru bi dan koštao kao u hotelu, pa ili da rmbaš da otplatiš troškove odležavanja ili da istreseš lovu na kraju kazne. A pri tom i da dokažeš odakle ti ta lova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Octobar 13 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 10. 2024. at 10:00, zaludan je napisao: Naravno da hoće. Cela "drama" je trajala skoro sat vremena, panduri su bili zauzeti važnijim stvarima, tako da ni obična kazna za parkiranje nije izdata. O optužbama za rušenje ustava (sloboda kretanja) nećemo ni da pričamo A ko je dotična gospoja ? Vidim na par televizija i kod one jeremićke gostovala da objasni da nije jedina koja tako parkira ali samo nju svi proganjaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7781 Napisano Octobar 14 Drug član, 810 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Neka doktorka estetske. Ni posle svega ona ne kapira da je nabila auto uza zid i zatvorila i trotoar. I dalje priča o samo 10cm koliko je auto virio. Potvrdjuje da je stala na obeleženo parking mesto. Da li je ova žena sastavljala oblike kao dete? Ono, krug kroz krug, trougao kroz trougao. Parking mesto obeleženo po dužini, ona stala popreko i njoj je i sad sve to sasvim ok što se tog dela tiče. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Octobar 14 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa u kakvom društvu mi živimo. Sledeća stavka je normalizovanje gaženja i guranja sa puta. Ko smatra da je njegovo vreme bitnije i skuplje, rkni ga. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 839 Napisano Octobar 14 Zainteresovan, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, the_doctor said: Neka doktorka estetske. Ni posle svega ona ne kapira da je nabila auto uza zid i zatvorila i trotoar. I dalje priča o samo 10cm koliko je auto virio. Potvrdjuje da je stala na obeleženo parking mesto. Da li je ova žena sastavljala oblike kao dete? Ono, krug kroz krug, trougao kroz trougao. Parking mesto obeleženo po dužini, ona stala popreko i njoj je i sad sve to sasvim ok što se tog dela tiče. Od ovih estetskih korekcija počinju sve više da liče na Micheale Jacksona. Kao po kalupu da ih rade. Lepa priča. Iz dobre namere da je drugi ne bi čekali da se paralelno parkira, napravila je grešku i auto je ostao da viri samo 10. cm. Za kraj, rezime, ipak je ona heroj. Ok je bilo i da se javno izvini svima, ali nooouuuuu, ko o čemu, k.... o poštenju. Ostavi utisak da treba da je žalimo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3889 Napisano Octobar 14 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Luka9905 je napisao: Ostavi utisak da treba da je žalimo... Na sta lici ja je zalim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...