Nimmin 6718 Napisano Octobar 3, 2022 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8071 Napisano Octobar 3, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo gore mogu samo ozbiljni majstori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Octobar 3, 2022 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan U dvorištu zgrade....nije komšija nego je neko došao u goste. Ostao tako skoro ceo dan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Octobar 3, 2022 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj bolid je parkirao i tako ostao nešto preko 1h....slikano na izlazu iz dvorišta na ulicu. Trotoar....prolaze ljudi, roditelji s decom....guraju kolica. Prednji točak mu je tačno kod ulaza u lokal koji doduše nije tada baš radio...inače ordinacija, psiholog. Da je bio tu, mogli su jednu seansu da odrade, nebi mu škodilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 903 Napisano Octobar 5, 2022 Zainteresovan, 705 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan "Ma samo minut"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 903 Napisano Octobar 5, 2022 Zainteresovan, 705 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan U Svetozara Markovica, iz Bulevara, ima neka skola ili obdaniste gde svi staju i izvode decu blokirajuci vozila na parkingu. Zadrze se par min. i odlaze Pauk stoji na pocetku ulice i ne reaguje. Jedan auto stoji tako na kolovozu vise od pola sata. Pauk prilazi, momci obilaze, slikaju, salju slike, cekaju nalog... to traje jos sigurno desetak minuta, podizu ga na kamion i odnekud istrcava covek i vice da nisu normalni, stao je "samo na dva minuta". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Parkiram motor na trotoar, tu ne prolaze pešaci jer je pored motora bandera, a iza onaj stalak/parking za bicikle. Recimo slepo crevo trotoara, ne smeta nikome. I onda se danima ispred mene montira beli punto, a tu već ispred njega su stepenice za ulaz u market, tako da blokira trotoar -> po mom mišljenju bahato parkiranje.. Sad, motor je na centralnom i situacija sledeća: Da se dobije osećaj koliko je to mesta, patika je broj 44 Ništa, vidim da će bude čupavo, ubacim u prvu i okrenem točak koliko god sam mogao, da nategnem menjač tako da kad ga spustim sa centralnog da ne ode ni malo napred. Iskreno ovde mi bilo žao gumu da udarim, ili da mi nedajtibože ispadne motor, pa je bila akcija dumanja kako da spustim bez da prođe napred, jer i u brzini ode par cm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Na centralnom stenderu, a posebno na ćopi vrlo lako možeš da rotiraš motor tako što ga nagneš u stranu. Možda nije preporučljivo, ali ja nikada nisam imao problem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8714 Napisano Octobar 5, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1908 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, da si ga video, i pokazao mu ovo, možda bi shvatio. Ovako, ja sam siguran da on misli da ti je ostavio sasvim dovoljno mesta - kolima je normalno da se sa parking mesta prvo pomeriš u rikverc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11146 Napisano Octobar 5, 2022 Ne silazi, 2234 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam vozio kineski skuter ista situacija.Samo baba sa autom u rikverc i obori moj skuter,pa napred i ladno odlazi.Jurim za njom i vicem,a baba ladno stane i pita:sta se deres na mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa parkiranjem je manjak parking mesta u odnosu na broj vozila. Pričam o BG-u. Grade se naselja, garaža košta ko garsonjera na periferiji i to četri žute trake na betonu prodaju ko da je ispod nalazište zlata ili nafte. Naravno ljudi (većinom) uzimaju kredite i ne pada im na pamet da daju 25000 za parking mesto. Svi se parkiraju po ulici i to kako se ko snadje. Neko ume da parkira, neko ne. Ne branim bahate vozače, al kad bi se ulice i parking mesta prilagodjavale broju automobila ne bi toliko ni primećivali bahate. Živim u profesorskoj koloniji, plaćam zonirano parkiranje od Cvijićeve do hale pionir, od Čarli Čaplina do dalmatinske i uveče oko 21 kružim bar 15 minuta po kraju dok nadjem mesto. Na parkingu ispred zgrade nema šanse da nadjem mesto od ovih što dolaze kolima na posao, a beže od zone. Tako da mi više smetaju ovi koji neplanski razvijaju grad (ako se to može nazvati razvoj) nego bahati. Diabola je uvek bilo, oni su folklor gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja u poslednje vreme imam "kolegu" koji odnekud dođe skuterom (poprilično poznajem komšiluk, da ne kažem kraj), isparkira auto i zauzme parking skuterom. Kada vrati auto, ode skuterom... Javni je parking i svako ima pravo da parkira, ali ta samoživost i čuvanje mesta motorom me jako nervira, nije fer prema onima što nemaju motor ako ništa drugo... Najbolje da svi kupe po skuter od 200€ i da tako čuvaju mesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Octobar 5, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Octobar 5, 2022 član ddimic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Octobar 5, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ове фотографије су из једног насеља на левој обали Дунава . Ово је прилаз за власнике гаража и комуналне службе итд. Иза зграде постоји више уређених паркинга осветљених и обележених који су попуњени око 70 . 80 % . Ови на сликама што су паркирали немају гаражу , што би паркирали на нормалном паркингу кад може испред прозора и што би ишли пешака неколико метара . Иначе после подне и увече овде испред гаража је све пуно има и комбија мало дужих . Да напоменем да уђеш или изађеш аутом из гараже треба пар пута да идеш напред назад напред назад . По вама да ли је ово бахато или не ? Promenio Octobar 5, 2022 član ddimic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Na centralnom stenderu, a posebno na ćopi vrlo lako možeš da rotiraš motor tako što ga nagneš u stranu. Možda nije preporučljivo, ali ja nikada nisam imao problem...Ne znam da li bih smeo na štenderu da probam. Na ćopi da je bio ni po jada, to sam navežbao, nekad ga iz sprdnje okrenem da ne moram da guram tamo vamo Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Octobar 6, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Da li bi komunalci pravili problem za parkiranje motora na ovo parce zelene povrsine ispred zgrade? Mislim da bi, nisam isprobavao. Ili verovatno neki savestan komsija reagovao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8071 Napisano Octobar 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si u pravu, po obe pretpostavke. Ono što me je, svojevremeno, nateralo da iznajmim garažu bilo je: pikavac progoreo sedište (bačen sa nečijeg balkona), proliven jogurt po celom skuteru itd... A nisam bio ni blizu tako " na izvol'te" da smetam. Pakost ljudska, ništa drugo Promenio Octobar 6, 2022 član DraganNS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Octobar 6, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Dejan88 said: Pitanje. Da li bi komunalci pravili problem za parkiranje motora na ovo parce zelene povrsine ispred zgrade? Mislim da bi, nisam isprobavao. Ili verovatno neki savestan komsija reagovao. Ne znam da li bi pravili, ali ako te uhvati neki inspektor iz Gradske inspekcije moze da ti pise kaznu. Ja sam nagazio 1 tockom od auta na zelenu povrsinu i dobio 25000 dinara kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Octobar 6, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DraganNS je napisao: Mislim da si u pravu, po obe pretpostavke. Ono što me je, svojevremeno, nateralo da iznajmim garažu bilo je: pikavac progoreo sedište (bačen sa nečijeg balkona), proliven jogurt po celom skuteru itd... A nisam bio ni blizu tako " na izvol'te" da smetam. Pakost ljudska, ništa drugo Tako sam i mislio. Za sada ga drzim kod mojih u kuci u garazi. Na prolece cemo videti. Garaze na N.Naselju su bolesno skupe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Octobar 6, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Drelens je napisao: Ne znam da li bi pravili, ali ako te uhvati neki inspektor iz Gradske inspekcije moze da ti pise kaznu. Ja sam nagazio 1 tockom od auta na zelenu povrsinu i dobio 25000 dinara kaznu. Kaze mi drugar sto isto vozi motor. " Buraz poplocacemo kockama betonskim, sta qur..zelena povrsina" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zelene površine su izuzetno bitne za sprečavanje bujica. Jer kad od svega napraviš betonsko korito i uz to imaš gomilu zapušenih i loše postavljenih slivnika, posle svake kiše imaš potoke po ulicama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Octobar 7, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan88 pozdrav, vidim da si blizu mene. Ako nisam omasio, ovo je kod Mileve Maric, trgic. Izdaje covek garazu u Seljackih Buna, negde kod starackog doma, ta ulica. Ceni je 70e, ali bi spustio cenu ukoliko se uzme na duze. Ja sam gledao za sebe, racunam da cu na prolece uzeti neko motorce. Ali posto to nije 100%. Ukoliko ti to zavrsava posao, prosledicu ti kontakt. Edit- Garazu nisam gledao uzivo, ali ako je po sablonu kao i ostale. U njoj ima mesta za 2-3 motora. Tako da sam rad i da delimo, ako se na prolece poklope kockice Promenio Octobar 7, 2022 član Tarmi636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3075 Napisano Octobar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi, kakav sam bahat, motor parkirao ovde: Taman je nadkriven, a kontam da nikome ne smeta tik uz zid - mada nznm šta je sa te strane pa se malo ograđujem... Možda je predlog više bahat nego što bi ja stvarno bio Promenio Octobar 7, 2022 član PremieRacing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8071 Napisano Octobar 7, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju na Grbavici delim sa burazom, isto plaćamo 70e... To je sada, recimo, neka realna cena mada sve zavisi od lokacije. Sve ispod toga je povoljno u NS, naravno ukoliko pričamo o konfornim garažama a ne o nekim ćumezima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Octobar 7, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, PremieRacing je napisao: Ja bi, kakav sam bahat, motor parkirao ovde: Taman je nadkriven, a kontam da nikome ne smeta tik uz zid - mada nznm šta je sa te strane pa se malo ograđujem... Možda je predlog više bahat nego što bi ja stvarno bio Problem je sto je odmah tu ulaz, i lokali. A i ima dva stepenika. Mada to bi resio sa navozom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...