PremieRacing 2989 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Akcija! Mora tako. U pitanju je hitna kupovina paradajza za kući, švargle za kanc. i cveća za švalerku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8438 Napisano Avgust 25, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1875 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 25.8.2022. at 12:23, zaludan je napisao: Pa ped....i ispred ped....g lokala 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Avgust 31, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sindrom: nov auto da ga neko ne izgrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako su počeli kod mene da se parkiraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Avgust 31, 2022 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 25.8.2022. at 11:23, zaludan je napisao: Ovo treba proslediti komunalnoj sa pitanjem dal su im napisali prekrsajnu 25.000 i zasto nisu A inace imaju foru da tako stanu negde i upale rotaciju, kao na "intervenciji" su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Avgust 31, 2022 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa to može da se dobije, samo ako si baš dokon da teraš mak na konac. Policijski službenik je dužan za svaku službenu radnju a tu spada i "intervencija" da sačini izveštaj. Nema izveštaja, nema akcije osujećavanja babe koja prodaje karanfile bez dozvole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8438 Napisano Avgust 31, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1875 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ser je napisao: A inace imaju foru da tako stanu negde i upale rotaciju, kao na "intervenciji" su. Ja sam isto tako ubeđen kad god vidim hitnu (ili policiju) sa upaljenom rotacijom, a bez sirene, da nisu ni na kakvoj hitnoj intervenciji, već majstor upali svetlo za slučaj da ga negde neka kamera snimi, pa može da se vadi na "intervenciju". A naravno, vrana vrani oči ne vadi, pa niko nikad nikakav izveštaj tražiti neće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Avgust 31, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vise vozaca hitne pomoci koje poznajem su mi rekli da je nepisano pravilo, kad je rotacija bez sirene, intervencija je hitna ali pacijent nije u kriticnom stanju. Kad upale sirenu onda je bas kriticno, svaka sekunda znaci. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Avgust 31, 2022 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kod hitne da, mislim da i oni u 90% slucajeva ne zloupotrebljavaju rotaciju. Dok sam npr pandure (obicne, saobracajne, interventne) x puta video kako pred guzvu u raskrsnici pale rotaciju i sirenu samo da bi prosli bez zadrzavanja. Lokalne cinovnicice iz gradske uprave sa sluzbenim Mazdama i Skodama necu ni da komentarisem... U Europartu u Simanovcima stoji u izlogu 15 vrsta plavih blinkera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
damjandugi 52 Napisano Avgust 31, 2022 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, the_doctor je napisao: Sindrom: nov auto da ga neko ne izgrebe Dali ima tu mesta za tri avta? Ako nema,onda nije tako strašno bahato. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8438 Napisano Septembar 1, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1875 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 31.8.2022. at 13:06, ser je napisao: Kod hitne da, mislim da i oni u 90% slucajeva ne zloupotrebljavaju rotaciju. Dok sam npr pandure (obicne, saobracajne, interventne) x puta video kako pred guzvu u raskrsnici pale rotaciju i sirenu samo da bi prosli bez zadrzavanja. A vidiš, ja sam na Ibarskoj isto tako milion puta video hitnu kako vozi u koloni, i onda se samo jednom seti da ima rotaciju, upali je, po gasu, ispretiče kolonu, i gasi rotaciju. A tu priču o kritičnom ili ne sam čuo i ja, ali to je na nivou "rekao mi Mile". ZOBS 26. Vozila sa prvenstvom prolaza Član 108 . . . Posebni svetlosni i zvučni znaci vozila sa prvenstvom prolaza su najmanje jedno plavo trepćuće ili rotaciono svetlo (u daljem tekstu: plavo svetlo) i zvučni znak promenljive frekvencije (u daljem tekstu: sirena). Znači, ili pali jedno i drugo, i time postaje vozilo sa prvenstvom prolaza, ili nije vozilo sa prvenstvom prolaza. Sve ostalo je "mrzi me da se smaram u gužvi". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Septembar 2, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da bi svako od nas kada bi imao blinkere i sirene, a da moze nakaznjeno da ih koristi, ukljucivao da se izvuce od guzve i ogranicenja brzine, pune linije i jos kojecega 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 2, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 23.6.2022. at 9:12, Sharky - Alex je napisao: Obicno takvi imaju iste takve zene/devojke koje su trudne ili vec imaju decu sa njima. to ti je oročena štednja za posle braka a zove se alimentacija.Što više partija štednje to veći broj alimentacija.Što veća sumnja u švaleraciju to više partija štednje .Ti bahati zahebu nas pitome a žene njih Promenio Septembar 2, 2022 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon nekoliko dana u SAD, shvatih šta je rešenje. Velika parking mesta. Ovde su toliko velika da je bahato parkiranje gotovo nemoguće. Dogodi se samo ako neki "pick-up truck" vuče prikolicu od nekih 7 do 8 metara pa se parkira popreko. Ali nema veze, oproste mu i parkiraju se malo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Septembar 2, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ske je napisao: Ja verujem da bi svako od nas kada bi imao blinkere i sirene, a da moze nakaznjeno da ih koristi, ukljucivao da se izvuce od guzve i ogranicenja brzine, pune linije i jos kojecega 'De da ne koristim pa da svi kazu da sam budala, nece niko posle da se druzi samnom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 2, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/31/2022 at 7:50 AM, the_doctor said: Sindrom: nov auto da ga neko ne izgrebe Kod mene u bloku bi mu komsija u penziji (od 30 000 rsd) izgrebao kljucem celi auto. Bezobrazna komsinica polomila brisace, a klinci iz kraja isarali sprejem na neciju molbu. Mozda i izbusili gume, ako tata nije zbog njega mogao da se parkira... I znas ko ce da odgovara? I znas koga ce da "pronadje"? Nikoga i nista. To potpisujem. Moze samo na sva usta od besa da peni. Pa da vidimo jel isplatljiv taj novi auto odnosno bahato parkiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14125 Napisano Septembar 2, 2022 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 31.8.2022. at 22:45, damjandugi je napisao: Dali ima tu mesta za tri avta? Ako nema,onda nije tako strašno bahato. Ako se misli na Kia bolje je parkirana od 3008, manje je na trotoaru (bar koliko se moze proceniti sa slike). Inace vecina nas bude prividno bahata, automobili sve veci a obelezena parking mesta sve manja, naprave mesto za auto ali ne i za otvoriti vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan On 31.8.2022. at 12:05, zaludan je napisao: Ja sam isto tako ubeđen kad god vidim hitnu (ili policiju) sa upaljenom rotacijom, a bez sirene, da nisu ni na kakvoj hitnoj intervenciji, već majstor upali svetlo za slučaj da ga negde neka kamera snimi, pa može da se vadi na "intervenciju". A naravno, vrana vrani oči ne vadi, pa niko nikad nikakav izveštaj tražiti neće. Sto se tice hitne, bolje da ga deset puta propustimo sa "laznom" rotacijom nego jednom da teramo inat i da neko strada ni kriv ni duzan. Pricam iz licnog iskustva jer su me skoro vozili kad sam usred nekog nesrecnog slucaja prilicno iskrvario i povremeno gubio svest. Sirenu su palili samo povremeno, uglavnom pri prolasku kroz zakrcene raskrsnice. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11026 Napisano Septembar 3, 2022 Ne silazi, 2193 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Taj sa Kia kad bi popreko parkirao,zauzeo bi sve od zida do puta.Pesaci nebi mogli da prodju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8438 Napisano Septembar 3, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1875 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Budimir je napisao: Sto se tice hitne, bolje da ga deset puta propustimo sa "laznom" rotacijom nego jednom da teramo inat i da neko strada ni kriv ni duzan. Pricam iz licnog iskustva jer su me skoro vozili kad sam usred nekog nesrecnog slucaja prilicno iskrvario i povremeno gubio svest. Sirenu su palili samo povremeno, uglavnom pri prolasku kroz zakrcene raskrsnice. Potpuno razumem šta pričaš, i zato nikad ne glumim ludilo kad idu samo sa rotacijom. Ali bih i dalje voleo da neko malo i njih kontroliše, a ne da im se svašta dopušta "jer im je težak posao". Pre nekoliko godina lazarevačka hitna se direktno sudarila sa vozilom iz suprotnog pravca. Poginula žena koja je u hitnoj bila na mestu suvozača, tj. nije pacijent. Nije ni bilo ni pacijenta ni doktora u hitnoj. Ne znam da li bila vozačeva šurnjaja, ili mu je direktor naredio da vozi nekog, ali svakako je vozio kao da ima hitan slučaj, a bez upaljene sirene. Suština sirene je da unapred, nadaleko najavi da ide prioritetno vozilo, a suština rotacije je da ostali vozači što lakše i brže uoče to vozilo. Sve druge kombinacije su bahaćenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Septembar 3, 2022 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da ima zloupotreba ali nemojmo da ispasta neko neduzan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Septembar 5, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14125 Napisano Septembar 5, 2022 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si mu stavio ekser pod gumu ili podigao brisace takvom bahatom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Septembar 6, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Princip "Samo teraj bato": Bahati vozač "prešao igricu", ugnezdio se na trotoar, travu i ulicu istovremeno WWW.TELEGRAF.RS I pored toga što nema mesta za parkiranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...