Zuba87 6721 Napisano Jun 17, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Али 5 цифара кадрих стићи и утећи и на страшном месту постојати. Способних да преживе метеор што је почистио диносаурусе, библијску поплаву и то без Нојеве барке и пар ситних нуклеарних удара. Истовремено. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 17, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Zuba87 je napisao: ...и то без Нојеве барке GS-ovci likuju u najveće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 17, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Немају шта да ликују, њиховим фелнама су превелики залогај и београдске упуштене шахте. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Jun 17, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Autobuska stanica, tj plato gde cekamo buseve. Magarac utera jos i na biciklisticku pa se sad igraju kukavice jer moraju da obilaze konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jun 17, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesorsier 84 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ8 FAZER, FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan prva slika, ovi sa automobilima… tu i nema mesta za 3 automobila, mozda za 3 yuga i da ni jedan ne moze da otvori vrata.. dalje, to nije parking. Pauk nosi ovo. Dal dvojcu ili trojcu.. sve jedno.Ovaj sa motorom, da, mogao je bolje… ovo sto je nekad bio prelaz.. u ovom trenutku je neobelezeno…I ovaj na bicikistickoj.. biciklisti sa crash barovima da mu izlupaju ceo prednji kraj.. pa nece vise Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Centar Novog Sada, uz dunavski park. Gospojica pokušavala da se uparkira celih 2 sekunde....kad je videla da je ubola parking iz prve dalje se nije ni trudila da se "popravi". Proslavila uspešno parkiranje u najbližem kafiću. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Centar Novog Sada, uz dunavski park. Gospojica pokušavala da se uparkira celih 2 sekunde....kad je videla da je ubola parking iz prve dalje se nije ni trudila da se "popravi". Proslavila uspešno parkiranje u najbližem kafiću.Evo gledam razmišljam i imam neko neudobno osećanje u grudima. Valjda je to ono što zovu egzistencijalna kriza. Nemam reči da opišem. Ne znam.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15658 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Dođite kod mene u Rakovicu da vidite šta je nemanje trotoara i kako je ići sa bebom u kolicima. Ne tangiram se mnogo jer realno,ni nema parkinga pa ljudi moraju. Ali iznerviram se malo kad stanu baš na sred i ti sa kolicima ni tamo ni vamo. Preključe sam okrenuo komunalce i prekinem,sam sebi rekoh pa nisi dokoni penzioner. Ali realno, 10 auta parkirano uz levu ivicu troroara skroz do ulice i sa desne strane ostalo tipa 70cm da se prođe,samo njih dvoje na sred sredine i ja sa bebom u kolicima ili na brdo ili na ulicu ili da preskočim.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, yogibear je napisao: Kod mene u kraju... Ovo zagraditi kontejnerima, kad su vec tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7766 Napisano Jun 18, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, yogibear je napisao: Kod mene u kraju... Neko pre ovog je stigao do simsira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesorsier 84 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ8 FAZER, FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan a ovo je centar negde? resice ga oko sokolovo valjda,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7946 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 832 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Maršala Birjuzova, centar grada. Moron. Ne Maršal, nego ovaj što je parkirao Bio jedan ovako slučaj, naišla gomila omladinaca, svi mu se prošetali preko haube, zadržali pravac kretanja i udri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7946 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 832 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna soft slička.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ste bre osetljivi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, yogibear je napisao: Kod mene u kraju... Zašto je "đubre" pored kontejnera? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7946 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 832 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li razumno objašnjenje? Razlog: One dve daščice što mu vire iz gepeka? Noooot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.6.2022. at 18:42, the_doctor je napisao: Ima li razumno objašnjenje? Razlog: One dve daščice što mu vire iz gepeka? Noooot. Nedovoljna intelektualna razvijenost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15658 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan TC "Ušće" Beograd. Ulaz u tržni centar iz garaže na -2 nivou. Praznih mesta u garaži koliko hoćeš... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8714 Napisano Jun 22, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1908 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan E to recimo ne razumem uprave tržnih centara zašto tolerišu. I ovo, i parkiranje na mesta za invalide, majke sa decom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Jun 22, 2022 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako moze radnik u trznom centru da ti napise kaznu i to je privatni parking pa ne moze ni policija. Kao kad bih ja u mom dvoristu pisao kazne ko parkira Promenio Jun 22, 2022 član zlatkojov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9874 Napisano Jun 22, 2022 Ne silazi, 2301 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam se ja parkirao tako sa nekim trulim stojadinom, odneli bi ga odma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8714 Napisano Jun 22, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1908 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, zlatkojov je napisao: Pa kako moze radnik u trznom centru da ti napise kaznu i to je privatni parking pa ne moze ni policija. Kao kad bih ja u mom dvoristu pisao kazne ko parkira Ne možeš da pišeš kaznu, ali možeš da propišeš pravila. Odeš u Parking Servis i dogovoriš se s njima da dolaze po pozivu - imaju one male Toyote što vuku kola, mogu da udju gde hoćeš. Ne naplatiš im nikakvu kaznu, samo im Parking servis naplati "uslugu odvoženja vozila". Ili recimo kupiš one "lisice" za kola, i na ulazu i svuda okolo postaviš slike auta sa lisicama i cenu za skidanje istih. Naravno, samo lupetam, ali sigurno postoji način - mora da postoji način da se to zakonski reši, kao što ti možeš da zoveš policiju kad neko udje u tvoje dvorište, tako ni garaža ne može da bude mesto gde vlada bahatost. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Jun 22, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš da pišeš kaznu, ali možeš da propišeš pravila. Odeš u Parking Servis i dogovoriš se s njima da dolaze po pozivu - imaju one male Toyote što vuku kola, mogu da udju gde hoćeš. Ne naplatiš im nikakvu kaznu, samo im Parking servis naplati "uslugu odvoženja vozila". Ili recimo kupiš one "lisice" za kola, i na ulazu i svuda okolo postaviš slike auta sa lisicama i cenu za skidanje istih. Naravno, samo lupetam, ali sigurno postoji način - mora da postoji način da se to zakonski reši, kao što ti možeš da zoveš policiju kad neko udje u tvoje dvorište, tako ni garaža ne može da bude mesto gde vlada bahatost.Nema načina. Drug mi radi na pumpi,lik je parkirao na mesto za točenje i otišao. Zatvorili tu točilicu i to je to. Nema pravnog leka za to,pauk ne dolazi.Za privatnu svojinu da.Ali mora dokažeš da je tvoje pa komunalci dođu pa pišu pa pauk ukloni,uglavnom peripetija. Nama ispred firme baja parikirao Panameru i bila tu 10 dana,ja zvao sve nadležne,ali obzirom da parking nije u našem vlasništvu,to jest parcela katastarski onda ništa od toga,tako mi rekli komunalci.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...