ThePainkiller 4384 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo zavarenih dijelova Prethodni vlasnik se orodio sa var aparatom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano Februar 16, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupujete gume? Ko je najpovoljniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan XT je dobio svog brata sad mogu zanemariti sve zavarene dijelove.... Uzeo sam TT 600 isto 89god bez papira za nesto skroz malo para otisao mu je klip i radilica, radilicu sam dobio jos jednu ispravnu, a sto se da iskoristiti je prednja vila sa 300mm hodom, karburatori sa 45ks, alu guvernal komplet instalaciju namotaje, magnet, glavu, poklopac glave, 2 masine, 3 fazna, 6 spanera, auspuh... E sad hocu da prebacim prednju viljusku sa farom, rezervoar, sic i plastike od TTa na ram od XTa, a sto najvise volim je to sto ce sic biti visok oko 98cm od zemlje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Februar 16, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan tagujte se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Februar 19, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 2001.god menjao bih za XT 660 X uz moju doplatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 19, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nije se prodala? Jel bilo bar zainteresovanih? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Februar 19, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Niko ni da pita,samo jedan je hteo zamenu za neki motor r6 par stranica ranije mislim je neko pazario crno-crvenu za 2100 ojra mislim da je par godina starija od moje i mislim da je u fabrickom stanju...moj jos ima Remus auspuh,Acerbis rucke,mini blinkere i Acerbis carape...skoro menjan lanac i lancanici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 19, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ti trazio preko 2k i bilo je nesto da se radi? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Februar 19, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 34000 nikad masina otvarana,radi i ide kao swicarski sat Gume su lose i prednji disk bi mogao da se promeni-sve ostalo je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 20, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje nove masine XT600E 1997 Imam 2 pitanja, prvo je, gde se nalazi broj motora, gledao sam ali ne mogu da ga nadjem?A drugo, da li zna neko gde mogu da nadjem plastike rezervoara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Februar 20, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan broj motora ti je ispod grane auspuha,tu negde gde je ta aluminijumska zastita a kazi mi kako si kupio motor kad ne znas gde je broj?nisi proveravao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 20, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Broj motora ako se ne varam je sa desne strane motora otpilike ispod grane, male pre prekidaca zadnje kocnice, al ajd provericu. Plastike se pojave na Ebay povremeno, mozes i da zoves ove nase sa otpadima, al odma da ti kazem da ti se cene nece svideti Evo i moje nove masine XT600E 1997 Imam 2 pitanja, prvo je, gde se nalazi broj motora, gledao sam ali ne mogu da ga nadjem?A drugo, da li zna neko gde mogu da nadjem plastike rezervoara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 20, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na pomoci, vec 3-4 dana se vrtim oko motora, sve gledam ispod, mislio sam da je sa donje strane. A uzeo sam ga u zamenu za auto, pa sam verovao coveku na rec da je sve regularno, sad sam proverio i poklapa se broj A za plastike sam nasao kod nekog u Mladenovcu, valjda on pravi, 25e je komad, a trebaju mi za obe strane posto je jedna bila nesto lepljena pa kad sam ga oprao raspala se, a druga je napukla na par mesta, nego sam mislio dal' neko zna negde povoljnije posto sad nisam bas nesto pri parama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 20, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, povoljnije od 25 evra neces naci, to su kod Brke "Varplast" od poliestera. Dodaj na to cenu farbanja i nalepnica i izadje poprilicno. Imas kod osnovne skole Popinski Borci onog bosanca sto vari plastike, dobro radi svoj posao. Oteraj mu motor i napravice ti sve za dosta manje para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 20, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan 25e je dzaba, ja sam vijao rezervne po ebay-u, ni polovne nisu ispod 100e komad, a nove su cisto sulude. Hvala vam na pomoci, vec 3-4 dana se vrtim oko motora, sve gledam ispod, mislio sam da je sa donje strane. A uzeo sam ga u zamenu za auto, pa sam verovao coveku na rec da je sve regularno, sad sam proverio i poklapa se broj A za plastike sam nasao kod nekog u Mladenovcu, valjda on pravi, 25e je komad, a trebaju mi za obe strane posto je jedna bila nesto lepljena pa kad sam ga oprao raspala se, a druga je napukla na par mesta, nego sam mislio dal' neko zna negde povoljnije posto sad nisam bas nesto pri parama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 20, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Nece moci ove moje da se srede posto je ta leva pukla na 3-4 mesta, a ovaj tamo je nesto cackao, deluje mi kao da je hteo da topi plastiku pa da lepi, a i fali mi nekolio parcica da bude kompletna, pa cu verovatno cu da uzmem te sto sam naso za 25e, nego imam sad neke druge troskove, a sad bih hteo da uradim sve, i sm tockove, i farbanje, i plastike i sve zivo sto sam zamislio, samo sto to kosta, pa cu morati malo da sacekam Na ebay-u sam nasao samo jedne i cena je bila jeftina 150$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 2001.god menjao bih za XT 660 X uz moju doplatu druga varijanta je da menjam tockove za SM uz moju doplatu,ali iskljucivo za tockove za zbicama,ne interesuju me alu-felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja od danas Baš je bilo gnjecavo za istrošenu zadnju gumu (nekih 5mm šare)...iskoristio sam priliku da padnem dok je još mekano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 22, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si stavio nazad alu plocu, gde si radio kolko para, imal viska Vožnja od danas Baš je bilo gnjecavo za istrošenu zadnju gumu (nekih 5mm šare)...iskoristio sam priliku da padnem dok je još mekano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 22, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan AlienMetalworks, predpostavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Masina spremna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Masina spremna Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 23, 2016 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Tuzna vest, izgleda da mi umro regler ili nesto drugo na motoru :-( Juce sam se vozio, i samo se u jednom momenru ugasio, ne svetli nista, bukvalno sve mrtvo. Pipnem akumulator on bas vruc (star je manje od godinu dana). Nista, nekako ga doslepamo do kuce, upalim na kablove na auto, radi normalno, ali cim skinem kablove ugasi se, ili radi hos pola min. Danas sam ga povezao na akumulator od auta, upalio, i izmerio, u prvih dva min puni normalno, ali posle pet min je unimer se popeo na 16v, sto je valjda znak da prepunjava. Ugasio sam i ostavio sve, da ne sjebem jos nesto. Prvo pitanje, gde se upste nalazi regler, i kako proveriti njegovu ispravnost? Drugo, jel menjao to neko, gde je nasao i da li je neko ugradjivao joskin regler? Bas sam se smorio, izgleda da sam i akumulator ubio, a nov sam uzeo prosle godine :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan I ja imao istu muku do skoro, regler se nalazi ispod sedista za 2kf, tu bi trebalo, ako nista nije cackano, nabavis drugi regler, i resis posao, ja sam kupio od joske i zadovoljan sam, ne greje mi se akumulator vise, normalnu voltazu drzi 14v i tu varira gore dole i sa punim gasom i na leru... ako su kablovi lepo povezani na regler onda je on sigurno crkao, to je boljka na xt-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 23, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Regler se nalazi ispod repa, znaci moras da skines zadnju plastiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...