solidSnejk 100 Napisano Septembar 24, 2023 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam reviewove toga, ne uliva mi poverenje (menjac, tresenje kormana), a ipak bih nesto malo jace. Promenio Septembar 24, 2023 član solidSnejk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&cosliko sam ga al malo sutra.Veceras cu pa prodje dve nedelje. Taj navoj je u dekli tako duboko da mislim da nema od toga nista,mora se skida dekla ili druga To cu na zimu,sad diht masa i teraj Promenio Septembar 24, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8014 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Bojan82 je napisao: @gebee&cosliko sam ga al malo sutra.Veceras cu pa prodje dve nedelje. Taj navoj je u dekli tako duboko da mislim da nema od toga nista,mora se skida dekla ili druga To cu na zimu,sad diht masa i teraj Onda dihtuj nekako,samo da ne curi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Brzo pitanje za drugara... Da li znate da li neko može uspešno da skrati vizir za Burgmana 400, sami vrh dolazi na liniju horizonta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alexandra995 said: Brzo pitanje za drugara... Da li znate da li neko može uspešno da skrati vizir za Burgmana 400, sami vrh dolazi na liniju horizonta? Ivan Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, drmilan_ je napisao: Ivan Bg? Imaš li kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5411 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Alexandra995 said: Imaš li kontakt? +381 64 2847 847 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju zbog cega moze da mi trese volan kad idem preko 60kmh? Gume sam stavio nove pred sezonu ali nisu balansirane, mozda zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, _funjara__ je napisao: Ima li neko ideju zbog cega moze da mi trese volan kad idem preko 60kmh? Gume sam stavio nove pred sezonu ali nisu balansirane, mozda zbog toga? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 9. 2023. at 22:51, Tošbo je napisao: Zamenjena su mesta svećicama Karburatori su skroz reparirani, sve je novo u njima Tek sad vidim pitanje. Ja bih tipovao na zazor ventila. U knap je, kad se ugreje ostane bez zazora, ne zatvara-nema kompresije. Karb ako ima goriva, kad das preko 1/3 radi sve i da je lose podesen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Octobar 5, 2023 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 10/3/2023 at 1:02 PM, Alexandra995 said: Imaš li kontakt? Trebalo bi da je ovaj broj 0642847847. Proveri i kod ovih, ne rade vizire ali rade sa plexijem a i iz nisa su: Leksan, pleksiglas, staklo - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM INFORMACIJE NA TELEFON IZ OGLASA. NE SALJITE PORUKE OVDE. USLUZNI OGLAS! ! ! USLUZNI OGLAS! ! ! Prodajem pleksiglas, leksan i staklo u svim dimenzijama i bojama i... Ja ih zvao za neko parce, delovalo kad da se razumeju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, _funjara__ je napisao: Ima li neko ideju zbog cega moze da mi trese volan kad idem preko 60kmh? Gume sam stavio nove pred sezonu ali nisu balansirane, mozda zbog toga? Može biti i ležaj kormana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Octobar 5, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može biti i ležaj kormana.Kako mogu da provjerim je li do lezaja? Mada cu prvo gume da izbalansiram pa da vidim ima li razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Podigni skuter na štender, i nek ti neko optereti zadnji kraj, da oslobodi prednji točak, tj. malko ga odigne od zemlje. Onda motaj korman levo desno. Treba da ide glatko i fino. Kad je ležaj u problemu, oseti se kao da ima žljeb u sredini. Verovatno jeste u problemu, kao na masi matorih skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Octobar 6, 2023 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije bolja provera bez dizanja legnes malo na korman,tad lezaj ima opterecenje?Oseti se ako krlja,ne ide glatko.Tako sam na starom Bevu proveravao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Octobar 6, 2023 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom male brzine i laganog kocenja se oseti blagi klik na kormanu ukoliko je taj lezaj los. Retko kad glavi, pre dobije lufta. Ako dodje do toga da glavi to je vec raspad stanje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan I najgore je kad počne da glavi u Albaniji a ti voziš SH20... uživanje 0. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MarkoMoto je napisao: Ako dodje do toga da glavi to je vec raspad stanje. Nije to tako teško izvesti na skuterima. Voze se mahom po gradu, svakodnevna je borba sa udarnim rupama, penjanjem na ivičnjake... A mnogi se na tu nenormalnost naviknu. Moj burazer ima stari Bev500 sa načukanim ležajem. Meni je ono strašno i opasno za voziti, a on kaže da mu ne smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Octobar 6, 2023 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam dve godine vozio Beva 250 tourer,sa luftom u kormanu.Kad zakocim i guram napred nazad,ili osetim na rupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Octobar 6, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne primecujem nista od navedenog, vjerovatno mu je taj lezaj i dalje dobar, ali gume nisu balansirane pa to pravi problem vjerovatno. 25€ traze kod nas u CG za balansiranje/skidanje-vracanje, je li mnogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Octobar 6, 2023 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Octobar 6, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' imate neku preporuku gde bih mogao plastike da sredim? Malo su popucale, vise izgrebane. Treba malo da se gituje i farbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano Octobar 7, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima kontakt ko bi mogao da mi sredi garmin bmw navi VI?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1579 Napisano Octobar 8, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Novosađane:da li treba da očekujem neku čestitku za parkiranje? Dunavska, juče, posle 14 časova, ako to ima ikakve veze pošto nije parking mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...