Sharky - Alex 7976 Napisano Sreda u 23:10 Drug član, 2280 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas neku slobodnu damu sa istim zahtevima ti javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 778 Napisano pre 21 sati Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 469 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problematiku sa strujom. Kad upalim sva cetiri, migavci samo blicnu i vise ne rade. Takodje i sirenu kad upalim, svirne i tajac. Oba prekidaca su mi u levoj komandi. Odakle da pocnem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Masa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 487 Napisano pre 17 minuta Zainteresovan, 391 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno je u prekidacu problem, los kontakt ili slicno. Rasturi sam, ako mislis da mozes ( znas ) ili kontaktiraj cika Rajka @Arakis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...