Disko Nindža 12351 Napisano Četvrtak u 14:12 Hronični Motociklopata, 8000 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pustim Napalm Death i palim gume ujutro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24878 Napisano Nedelja u 17:37 Integrisan, 8069 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam nesto preko Postexpressa i opet sam pogresio svoj br. telefona, upisao sam 064 umesto 065... Nije mi stigao kod za podizanje para. Mogu li sa potvrdom o prijemu posiljke i licnom da to podignem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12939 Napisano juče u 04:26 Ne silazi, 3156 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Treba da moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 909 Napisano juče u 09:28 Drug član, 708 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2026 at 7:06 PM, Motorcyclist said: Da li biste menjali ove gume? Bez pitanja o DOTu, pa nije fora ,:) Angel GT, dual compound turing guma koju bogotac ne moze potrositi na laksim i slabijim motorima Ja sam je imao na tdm-u, mislim da sam sa njom i prodao, ne secam se iskreno. Ovako, kao tvrda na dodir, predjes 1 km, ona bude meka milina, cak i po hladnijem vremenu. Lepo se vozila, ne bih ja to menjao ako se lepo ponasa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...