cezarpa 12921 Napisano Jul 27 Ne silazi, 3151 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Sta ste se svi uhvatili za te elektricare?Niko ne pominje ciganiju sto pere sajbne.Imaju li cistu vodu?Ciste ruke?Fluo prsluke?Napadaju po semaforima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24801 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Integrisan, 8030 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li biste menjali ove gume? Bez pitanja o DOTu, pa nije fora ,:) Angel GT, dual compound turing guma koju bogotac ne moze potrositi na laksim i slabijim motorima Promenio pre 11 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17645 Napisano pre 11 sati Drug član, 2002 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ako nisu krive, krpljene, ne tresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24801 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Integrisan, 8030 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nista od navedenog. Promenio pre 11 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1656 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 344 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ni ja, jer se vidi da ima jos malo do onog "indikatora" za potrosenost guma, ali ako su stare onda DA. Da nije presla 1 km a starija od 5-6 god odmah menjanje. Ne daj Boze da se sta desi, posle bi bilo E JBG TREBAO SAM Promenio pre 10 sati član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24801 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Integrisan, 8030 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas nema malo do indikatora Gle gde su indikatori Promenio pre 10 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24801 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8030 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Menjacu ja to 99% iako niti przim, niti obaram, niti vozim po zimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2663 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Drug član, 902 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je potrošena guma do indikatora. A u ovakvoj situaciji, dok drži, sa sve ekserom, se kaže može još... Da stigne do vulkanizera. Ne treba praviti toliku famu oko guma. Sve dok, svojom umetnošču vožnje, ne premašiš sposobnost njene trakcije. Promenio pre 9 sati član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10413 Napisano pre 7 sati Drug član, 2028 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan D' izvineš ja ne vidim da išta fali tim gumama, do daljnjeg ih ne bih menjao iz apstraktnih razloga, samo ako je u pitanju nešto od ovoga što Voja nabraja... Pogotovo što ti retko izlaziš iz svog atara. Moram malo da te zekim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24801 Napisano pre 7 sati Integrisan, 8030 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono znas nove su mekse, bolje grizu A sledece necu uzeti turing gumu ali hocu dual compound. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10413 Napisano pre 6 sati Drug član, 2028 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako te baš žulja lova... Nisi najavljivao neke duže ture, barem ja nisam ukačio. Prošle jeseni, kada sam rešio da iskoristim miholjsko leto i provozam se Jadrankom zamenio sam Angel GTII na belom Versisu Mitasicama TF jer su mi se ove prve malo deformisale i ukockastile, nakon što su došle do 20.000 km za četiri godine eksploatacije. Ove tvoje mi bolje izgledaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24801 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8030 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobre su al imaju sad vec 5 godina. Mislim vozio sam ja i starije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12921 Napisano pre 42 minuta Ne silazi, 3151 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Da je na oglasu motor sa takvim gumama ,pisalo bi: "Gume nove presle 2000km" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24801 Napisano pre 7 minuta Integrisan, 8030 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to laganje glupo... Prodao sam par guma do sada koje skinem sa motora, za neke smesne pare. Taman pokrijem 4L ulja npr. Lepo slikam gumu, dubinu sare i obavezno DOT. Uvek se nadje neko ko bi da izgura jos malo za male novce i eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...