RankoBg87 4742 Napisano Jun 15 Drug član, 2478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tih fabrickih bi trebalo da ima da se kupi, vidi pitaj neke prodavnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 528 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Звао еуросумар, каже пошаљи мејл немам каталог делова за сим. Чисто сумњам да имају тога на стању, али ајде пробаћу сутра опет па јављам. Мада вероватно да одговара и од других неких модела, само морам опет да скидам овај и да премерим фи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5852 Napisano Jun 16 Ne silazi, 4375 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam sredstvo za čišćenje dizni u gorivo, konkretno ovaj Ipone. Skuter mi je ~ prešao nekih 17.500 km i imam utisak da pomaže. Nakon par dana, čini mi se da bolje startuje, bolje prima gas, pa čak i da je zvuk nešto promenjen (na bolje). Kakva su vaša iskustva? Ima li ovo smisla, ili je ipak placebo efekat u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1959 Napisano Jun 16 Drug član, 1243 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva za motore al verujem da u nekom delu pomaze. Sva ta sredstva su vise za prevenciju. Tako da verujem da to pomaze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5852 Napisano Jun 16 Ne silazi, 4375 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja tako nešto kontam. Pomoći će ako je malo zaprljano ili kao prevencija. Ako je zabagrelo ili oštećeno, naravno tu nema pomoći na ovaj način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20062 Napisano Jun 16 Integrisan, 6259 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2025 at 3:48 PM, Motorcyclist said: Imam pitanje. Isto mi se desavalo i na gpz, vfr i ovom, znaci do mene je. Kada sidjem sa motora nakon duze voznje utrne mi da prostite kita! Kako da se odviknem na nabijanje na rezervoar? Prihvatanje istog kolenima, sedenje malo iza... Iako sam probao pa se vratim na staro. Navika. Cekam mrezicu za sediste da vidim pomaze li u klizanju. Za sada sam nasao da je najbolji polozaj sesti skroz napred iako jos uvek nisam skroz resio problem. Nekada upali, nekada ne. Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12758 Napisano Jun 16 Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Napravi mu futrolu od sunđera, možda pomogne! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12992 Napisano Jun 17 Ne silazi, 2968 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 6. 2025. at 9:28, boza_kg je napisao: Ima li ovo smisla, ili je ipak placebo efekat u pitanju? Ma kakvo sipanje aditiva, i ovako se "otima" iz ruku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20062 Napisano Jun 18 Integrisan, 6259 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/16/2025 at 12:16 PM, bajker71 said: Napravi mu futrolu od sunđera, možda pomogne! Poslao ja opet poruku ovima iz ZR sto rade sedista i izlozio problem. Dobio sam samo seen za sada. Ko zna sta misle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20062 Napisano Jun 18 Integrisan, 6259 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada sam dobio ove info ko sve radi sedista: Srdjan Cvetkovic Stiv dizajn VM tapetarija Antal Szoch Lowland Custom ZR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14747 Napisano Jun 18 Integrisan, 7929 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Boban i ne beri brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20062 Napisano Jun 18 Integrisan, 6259 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Alekre said: Boban i ne beri brige. Odakle je? Ovi iz ZR mi odg jer se mogu dogovoriti da mi urade isti dan i onda paljba kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14747 Napisano Jun 19 Integrisan, 7929 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Boban je iz Zemuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20062 Napisano Jun 24 Integrisan, 6259 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam citao na forumu o privatnom muzeju motocikala u Srbiji. Ne secam se tacno gde je on, meni je u secanju ostalo neko manje mesto. Guglanjem nadjem samo u Pancevu. Ima li jos negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 243 Napisano Jun 24 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi je poznato,to jedini zvanićni,i otvoren za posetioce,a ima i nekoliko solidnih privatnih kolekcija,ali to nisu muzeji! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 711 Napisano Jun 24 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj u Pancevu, koliko sam ja upucen nema drugih. Ima na youtube kanalu Mudrolije na Motorima, Voja je isao kod tog coveka i posetio muzej... Ima jako zanimljivih primeraka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2306 Napisano Jun 24 Drug član, 1183 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Motorcyclist said: Davno sam citao na forumu o privatnom muzeju motocikala u Srbiji. Ne secam se tacno gde je on, meni je u secanju ostalo neko manje mesto. Guglanjem nadjem samo u Pancevu. Ima li jos negde? Darosava. Kod Perisica, stariji lik, nekadasnja trkac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5430 Napisano Jun 24 Drug član, 551 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Abi je napisao: Darosava. Kod Perisica, stariji lik, nekadasnja trkac. Nemoj tako trkao se Kule do pre 2-3 godine. Jes da nijedan ud ili koska nisu bili celi al gde ima volje ima i nacina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12758 Napisano Jun 24 Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kule Perišić i @shoyyka su žive legende iz Darosave! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2306 Napisano Jun 24 Drug član, 1183 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Bez da uvredim, nisam upucen skroz, samo znam da je covek nas poznati trkac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5430 Napisano Jun 25 Drug član, 551 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Abi je napisao: Bez da uvredim, nisam upucen skroz, samo znam da je covek nas poznati trkac Ma jok bre, to ono za stariji lik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20062 Napisano Jul 12 Integrisan, 6259 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se kormani na motociklu mogu podesavati napred-nazad? Znaci ima 4 srafa, popusti se i primakne ili odmakne? Pretpostavljam da moze ali uglavnom vidjam da je neko stavio podizace kormana itd. a ne pise o pomeranju istog. Drugo. Na kormanu iza postoji tackica koja je fabricki utisnuta. Za sta je ona reper? Za neko pocetno/fabricku poziciju kormana ili nesto drugo? Sa necim treba da bude poravnata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 281 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da može da se podešava, oznake su reperi za lakše podešavanje i pozicija sredine šipke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 520 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Motorcyclist je napisao: neko stavio podizace kormana itd. a ne pise o pomeranju istog Ja stavio podizače i malo rotirao korman ka sebi, samo nisam prijavio na forumu 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11828 Napisano Jul 12 Ne silazi, 2712 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kako ce na tehnicki? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...