Kkovic 28 Napisano Četvrtak u 08:02 U prolazu, 62 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, QmBGD je napisao: Npr: Kod nas ne možeš da registruješ auto sa levim volanom, ali takva vozila legalno voze našim putevima ukoliko su registrovana u svojim zemljama i naša auta mogu u zemlje gde je volan na levoj strani da se voze. Ima kod nas još zaostalih sa levim volanom, koji nisu još istrulili od onog uvoza do 2010. što je bio (ako se dobro sećam). Baš pre nek dan videh vectru c tj. vauxhall kako su ga zvali, BG table. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14019 Napisano Četvrtak u 09:00 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se produzi reg. ako je prvi put reg. do ne znam tacno kog datuma uz uslov da je svetlosna grupa prilagodjena, mada je i to diskutabilno jer dosta vozila novije proizvodnje ima farove od desnjaka. Kada prelaze granicu u problemu mogu biti oni kod kojih je zamenjena strana volana a nije uradjeno ispitivanje jer je ozbiljna prepravka, mada su to sada vec stara vozila (koja nisu bila nesto ni kada su uvezena) pa nisu bas za daleka puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 25 Napisano Četvrtak u 09:15 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod nas gde god da krenes naici ces na granicu za 1h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1555 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 423 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li gde da se nađu gumice kočionog cilindra? Recimo da su ne standardne, od nekog starog modela, nešto drugačije. Znači ne ovlašćeni dileri i sl. već neka radnja gde bi po uzorku našli nešto što odgovara, po mogućstvu Bg. Sigurnost Zrenjanin jeste opcija ali ima li i ovako nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano pre 22 sati Drug član, 1623 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bila je firma na komandi tj ona ulica kod Steka pa tu negde bio servis za hidrauliku, nosio sam od auta glavni kocioni pre 10 god. Mislim da bese ul Oblakovska ili neka od tih tu, zaboravio sam ima 10 god. Ima i u lestanima ali mi se oni ne svidjaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1499 Napisano pre 22 sati Drug član, 948 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, VLAD81 said: Ima li gde da se nađu gumice kočionog cilindra? Recimo da su ne standardne, od nekog starog modela, nešto drugačije. Znači ne ovlašćeni dileri i sl. već neka radnja gde bi po uzorku našli nešto što odgovara, po mogućstvu Bg. Sigurnost Zrenjanin jeste opcija ali ima li i ovako nešto? U Zrenjaninu postoji fabrika/firima koja radi. Takodje, mozes kontaktirati i Ranka @abarth_maniac verujem da moze nabaviti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1555 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 423 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Abi Da, firma Sigurnost iz Zrenjanina. A što se tiče kolege abartha, pokazao je više puta da je velikog srca ali ne bih nikoga da opterećujem bez neke zaista preke potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5938 Napisano pre 16 sati Drug član, 2772 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba tu sam. Nikakvo opterecenje, ne sekiraj se. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...