drazenye 201 Napisano Jun 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upucen, dokumenti su uradjeni za 7 dana najkasnije, jako cesto bude i ranije. Ako je nekome hitno mogu da provjerim tacan info kolika je guzva i koliko se ceka? Tesko da moze preko veze da se ubrza, ali moze regularno da se plati 5000 din i bude gotovo za 24 ili 48h nisam siguran. Promenio Jun 24, 2023 član drazenye Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6212 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ljermontova se renovira do marta 2024. SIV3 sve radi, tablica i nalepnica se dobije odmah prilikom predavanja, a za 5-6 dana je gotova i saobracajna. Cekao sam mozda oko sat vremena. Nema uvek guzve za registraciju, uglavnom se ceka za probne dozvole, kada sam ja bio posebni su redovi bili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam ljudi na svim informacijama! U suštini meni su potrebne nove tablice i saobraćajne zbog mesta prebivališta, osim toga sva vozila imaju važeću registraciju (osim jednog auta ustvari). SIV3 mi je čak i bliži, reklo bi se sreća u nesreći. Nisam znao da izdaju tablice i nalepnicu na licu mesta, u Paraćinu se za to čeka i do nedelju dana iako iza šalterskog radnika stoji gomila novih tablica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6212 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Za kola mozes u bilo kom supu koji radi registraciju. Za motor je nezgodno sto mora u siv3. Prosle subote sam isao po saobracajnu negde oko 13:30, nije bilo nikoga, slucajnost ili subotom nema guzve, nemam pojma. Inace subotom rade do 15 ili 14:30 nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 79 Napisano Jun 24, 2023 Svrati ponekad, 170 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo.Razmisljao sam se da uzmem neki auspuh za xciting 250 jer je dosta tih na fabricki. Čitao sam da replike koje se prodaju po 50-100 eura mogu da uniste agregat, da li je to istina? Da trazim orginal nesto, ili ipak moze i kopija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sharky - Alex je napisao: Za kola mozes u bilo kom supu koji radi registraciju. Za motor je nezgodno sto mora u siv3. Prosle subote sam isao po saobracajnu negde oko 13:30, nije bilo nikoga, slucajnost ili subotom nema guzve, nemam pojma. Inace subotom rade do 15 ili 14:30 nisam siguran Ako se ne varam, odjava mora u opštini u kojoj je registrovan auto ? Nove ću svakako vaditi ovde u BG negde, tojest na NBG, samo da vidim gde je najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6212 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da odjava moze u bilo kom supu, ne mora vise na istoj opstini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa ovog sajta informacija: Kada vršim odjavu tablica? - Osiguranik.com WWW.OSIGURANIK.COM Online kupovina osiguranja i najpovoljnije cene na tržištu. Uporedite ponude, odaberite najbolju, uštedite i vreme i novac! Sva osiguranja na jednom mestu. Gde se vozilo odjavljuje? Odjava tablica se vrši na području grada odnosno opštine gde vlasnik vozila ima prebivalište (adresa iz lične karte). Potrebno je da vlasnik (ili ovlašćeno lice) dođe u policijsku upravu u mestu svog prebivališta uz odgovarajuću dokumentaciju. Važno je napomenuti da, ako odjavu vozila ne vrši vlasnik već lice kojeg on ovlasti, opet se odjava vrši prema mestu gde je prebivalište vlasnika vozila. Trenutno prebivalište je van Beograda, a odradiću promenu pre odjave tablica. Da li to znači da mogu završiti sve odjednom ovde u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa. BMW F650 gs, gori lampica ulja na ler gas kad se zagrije. Što bi moglo bit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa. BMW F650 gs, gori lampica ulja na ler gas kad se zagrije. Što bi moglo bit? Imas nacin da proveris aparatom pritisak ulja ili nekog ko bi ti to uradio?Moze biti glupost a moze i ozbiljan problemПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Ivanrsvb je napisao: Imas nacin da proveris aparatom pritisak ulja ili nekog ko bi ti to uradio?Moze biti glupost a moze i ozbiljan problem Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока To nam je plan, a možda je i filter ulja začepljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan To nam je plan, a možda je i filter ulja začepljen Pod pretpostavkom da je odrzavana masina redovno sumnjam da je zapusen mada sve je moguceПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ivanrsvb je napisao: Pod pretpostavkom da je odrzavana masina redovno sumnjam da je zapusen mada sve je moguce Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Motor nije vožen par godina taj problem je imao i tad. Eo izgleda da lampica gori i kad je motor u obrtaje. Nedje je počelo i ulje kapat, tako da biće tu posla. IMG 20230627 194506 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20230627 194529 — Postimages POSTIMG.CC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ulja ima više pa preliva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6609 Napisano Jun 27, 2023 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nešto tu midi....od stajanja ulje ne nadolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Na manometar sve ok. Puko je davač od ulja. Tako da šteta i nije strašna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Jun 28, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Има ли ко какву препоруку за антифриз? Који сипати? Да сипам чист или пола пола са дестилованом? ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano Jun 28, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nikada cist!!! Uvek 50:50 Mare... Licno, godinama koristim paraflu (G12) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1502 Napisano Jun 28, 2023 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Marko05 je napisao: Има ли ко какву препоруку за антифриз? Који сипати? Да сипам чист или пола пола са дестилованом? ... Antifriz nikad ne sipas cist sto se 100 tke tice.Pola plola ti je jako pre 60% voda 40% antifriz.Ja licno sipam trecina antifriza dve trecine vode da se ogradim odmah pricam za automobile,posto mi je motor uljata.Naravno Pomesaj prvo u flasi balonu pa onda sipaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Jun 28, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Nikada cist!!! Uvek 50:50 Mare... Licno, godinama koristim paraflu (G12) Тако сам и на старој фрези мењао, пола пола, али боље опет да питам. Супер, хвала ти, сутра стиже нова боца па да мењам све комплет. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 333 Napisano Jun 28, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Barelu uzimao Ipone, pripremljen, samo da sipaš... Posle sam čuo da Motul ima opasnu tečnost za hladnjake. Navodno par stepeni niža temperatura.Poslato sa NOH-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Jun 28, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Don_Kihot je napisao: Ja sam u Barelu uzimao Ipone, pripremljen, samo da sipaš... Posle sam čuo da Motul ima opasnu tečnost za hladnjake. Navodno par stepeni niža temperatura. Poslato sa NOH-NX9 pomoću Tapatoka Ма хтео сам да узмем тај Ipone, али не могу да гимнастичим. Ај у петак поподне на по једно, треба ми стручан кадар да заменим боцу и антифриз. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5972 Napisano Jun 28, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u motocikle sipam gotov antifriz za motocikle, nije bitan brand. Imaju bas visoku tacku kljucanja. Kod mesanja je problem da se ne omasi, pa da on kljuca na npr 120° a da je maksimalna radna temperatura blizu tih 120°. Pogotovo sto je kolicina rashladne veoma mala. Sistem nije pregrejan jos uvek a antifriz prokljuca i eto belaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 333 Napisano Jun 28, 2023 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Imam volje i želje, ali vremena na kašičicu...ako bude nekog lufta javljam ti se.Poslato sa NOH-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2665 Napisano Jun 29, 2023 Ne silazi, 4778 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno brzinsko pitanje... Gde mogu da nađem nove diskove za moju staru damu (oba prednja i zadnji)? Pločice nisu problem, ima ih svuda, al' diskovi me muče... Dolazim u iskušenje da cimam ovlašćene servise, uzmem iz originala, al' odraće me k'o krastavac... А колко је прошла дама извињавам се?Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...