anya 61 Napisano Maj 17, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Ovo predstavljanje kasni jedno 3.5 godine, posto sam clan od novembra 2018 (a pratim forum i duze od toga). Medjutim, kako sam tada bila jako daleko od motora odlucila sam da ostavim ovu temu za neki kasniji dan. U medjuvremenu sam procitala mnogo putopisa, saznala puno zanimjlivih stvari, cak i kupila kacigu od kolege sa foruma. I, mozda najvaznije, krenula kod Jasminka na casove za A2. Inace se zovem Anja, imam 26 godina, radim u IT sektoru. Prosle godine sam obisla par salona u Beogradu, sela na dosta motora manje kubikaze, i favorit mi je bio MT-03 (koga naravno nije bilo u prodaji, i nisu znali da li ce biti za 2022.). Posto sam sitnije gradje vecina motora mi je bilo preveliko, doduse u tom trenutku nikada nisam sela na motor, a kamoli vozila jedan. Ispostavice se na kraju da je na ~20m od moje kancelarije Benelli salon. Benelli bn125 je jedina masina na koju sam sela, gde sam sa obe noge dodirivala pod takodje je jeftin, lep, a kako kazu prijatni momci iz salona, okretljiv i zahvalan za pocetnike. Tako da pikiram na njega trenutno, ali nista pre polaganja, nisam u zurbi. Jasminko tek treba da me osposobi za vozaca 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla! Trk u Deltu, možda im i dalje stoji jedna honda rebel, 500ccm, a2.. Sedište nisko da niže ne može, baci pogled 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano Maj 17, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995hvala! @nafetSznam da rebel ima bas nisko sediste, ali trenutno samo gledam naked. Iako rebel izgleda super! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5328 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1900 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla! Lepo motorče ovaj Beneli. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosby 24 Napisano Maj 17, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Линц Motocikl: Нема Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошла. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Maj 17, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Taj Benelli uopste nije los, ako ga budes uzimala jedino sto bih ti preporucio je da odmah promenis gume. Kinezi koji dolaze na njemu, koliko god da su novi, nisu bas prijatni na vlaznom asfaltu. Sto se tice odnosa cene i kvaliteta, moje misljenje je da je best buy. Vozio sam ga kao da sam ga ukrao i nikakve probleme nisam imao sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Maj 17, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9612 Napisano Maj 17, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Jun 2, 2022 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Anja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 2, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla I dobrodošla u magični svet dvotočkaša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano Jun 3, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima @Drinkero hvala na savetu, zapamticu. Da, stvarno je cena maksimalno korektna, a ipak je novi motor oko koga nadam se nece biti posla sa moje strane. Ici cu ovih dana da vidim da li imaju na stanju, koliko se ceka i slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Jun 3, 2022 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla, uživaj sa Jasminkom, znam da ja jesam! Probala KTM 390? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano Jun 6, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ProkaRokaprobala sam, mnogo mi se svidja ali mi je (`za sada) preveliki. Mozda kao sledeci motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Jun 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čuj za sada... Pa ne misliš valjda da rasteš?! Promenio Jun 6, 2022 član Jupiter 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3987 Napisano Jun 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Raste kao vozačica Edit: Baš sam nevaspitan - doborodošla koleginice! Drago mi je da vidim sve više vozačica motorcikala kako na putu tako i na forumu. Promenio Jun 6, 2022 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano Jun 6, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Jupiternisi cuo da se raste do tridesete? Jasminko mi je cak rekao prvo skuter, ali to mi je previse (da ne kazem, premalo). A posle MT-03 ili Duke 390 @QmBGDhvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Jun 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, naravno. Do tada bujaš, a posle tridesete rasteš u gadnu babu. Moram da se ogradim, ovo je izraz koji sam od žena čuo, međusobno se časte tako. Za svaki slučaj, šta znam kako ko tumači, raznog naroda ima. Promenio Jun 6, 2022 član Jupiter 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano Jun 11, 2022 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Anja, Dobrodošla! Da li si možda videla ovu Yamahu XSR 125? Imaju je izloženu u Yamaha Barelu na Novom Beogradu i to baš u ovoj crnoj boji sa slike ispod. Meni se čak svidela više od XSR 700, iako je cena za 125cc možda previsoka, pa je Benelli verovatno ipak bolji izbor za prvi motor, posebno ako ne planiraš da ga zadržiš, ali mislim da vredi videti. Meni se od Benellijevih modela najviše sviđa Leoncino, ali za šta god da se odlučiš, mislim da nećeš pogrešiti. Yamaha XSR 125 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha XSR 125, 2022. godište, Naked, Novi Beograd. Cena 4.890 € - Motori - Polovni Automobili Pozdrav, LR 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano April 19, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigao motor, jako sam zadovoljna jeste manji i jeste "spor" ali taman za mene, za pocetak. Cekam malo lepse vreme pa da ga redovno vozim, makar do posla za sad @Lone rideripak je bas velika razlika u ceni 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 19, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, lep ste par i puno srećnih kilometara da izvozaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 19, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošla Baš ti lepo stoji motor, to je to . Sad ulaži u opremu ( čizme , pantalone ..)ako nisi. Promenio April 19, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano April 19, 2023 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @anya Mislim da si napravila sjajan izbor za prvi motor, koji uz to i odlično izgleda! Najbitnije je da si kupila motor koji ti odgovara i na kome ćeš uživati u svakom trenutku vožnje, a to što je i mali i spor (možda), ja samo vidim kao prednost. Kao što je kolega iznad napisao, gledaj da što pre kupiš sertifikovanu moto opremu sa protektorima, ukoliko već nisi. Ako ti bude bila potrebna pomoć sa izborom opreme, javi. Pozdrav, LR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano April 19, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla! Lepo motorče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...