mick 3089 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, easy and slow je napisao: Trebinje se ne propušta. Ako Bog da zdravlja krećem u četvrtak 05:00 . Ruma, Šabac, Loznica, Mali Zvornik, Mokra Gora, Višegrad, Goražde, Foča......Trebinje oko 9 sati lagane vožnje. Put Loznica - Bajna Bašta, sa odličan. Kako vremenska prognoza kaže polivaće celim putem. Srećan put svima koji kreću put Trebinja Obrati pažnju a i svi koji krenu put Trebinja... u RS (samo RS ne i Federacija) je pri skoro svakom većem mestu instalirano 1 do 2 kamere koje snimaju brzinu. Nisu baš nešto primetne dok ne navikneš oko Crni stub sa fluorescentnom trakom na vrhu oko 3m visine. Takođe tokom prepodneva su patrole prilično aktivne...baš ih ima na putu. Srećno i lep provod! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki V strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, mick said: Obrati pažnju a i svi koji krenu put Trebinja... u RS (samo RS ne i Federacija) je pri skoro svakom većem mestu instalirano 1 do 2 kamere koje snimaju brzinu. Nisu baš nešto primetne dok ne navikneš oko Crni stub sa fluorescentnom trakom na vrhu oko 3m visine. Takođe tokom prepodneva su patrole prilično aktivne...baš ih ima na putu. Srećno i lep provod! Hvala za info, verujem da će i drugima biti od koristi...ja vozim onako kakav mi je nick ...zato mi i treba 9,5 sati do Trebinja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, easy and slow je napisao: Hvala za info, verujem da će i drugima biti od koristi...ja vozim onako kakav mi je nick ...zato mi i treba 9,5 sati do Trebinja Pa realno od Foče pa do Bileće teško i da možeš da daš gas mada ako si blesav može, samo ne bih bio u toj grupi! A sve pre Foče i posle Bileće kamere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mick je napisao: Pa realno od Foče pa do Bileće teško i da možeš da daš gas mada ako si blesav može, samo ne bih bio u toj grupi! A sve pre Foče i posle Bileće kamere Најлепши део пута, само на колено и у црвено. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Marko05 je napisao: Најлепши део пута, само на колено и у црвено. Pa jeste...tamo nema naplatnih rampi koje mlate po glavi! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, mick je napisao: Pa jeste...tamo nema naplatnih rampi koje mlate po glavi! Евентуално ако те крава набоде на рог, али опет није рампа. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Marko05 je napisao: Евентуално ако те крава набоде на рог, али опет није рампа. Ćuuuti jbt jesi li video ti ono! Krave i ovce imaju veća prava u saobraćaju kod Bileće i Gackog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mick je napisao: Ćuuuti jbt jesi li video ti ono! Krave i ovce imaju veća prava u saobraćaju kod Bileće i Gackog! Прва те изненади, после се навикнеш. Чак почнеш и да им се јављаш после неког времена, истрипујеш да видиш GSa... Promenio Jun 6, 2022 član Marko05 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Marko05 je napisao: Прва те изненади, после се навикнеш. Чак почнеш и да им се јављаш после неког времена, истрипујеш да видиш GSa... Tu je sjajna stvar tvoj auspuh! Tih, miran...ne utiče na proizvodnju mleka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, mick je napisao: Tu je sjajna stvar tvoj auspuh! Tih, miran...ne utiče na proizvodnju mleka Повећавам принос млека код фочанских крава. Јунски принос већи 30% него осталих месеци. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Jun 7, 2022 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, mick je napisao: Obrati pažnju a i svi koji krenu put Trebinja... u RS (samo RS ne i Federacija) je pri skoro svakom većem mestu instalirano 1 do 2 kamere koje snimaju brzinu. Nisu baš nešto primetne dok ne navikneš oko Crni stub sa fluorescentnom trakom na vrhu oko 3m visine. Takođe tokom prepodneva su patrole prilično aktivne...baš ih ima na putu. Srećno i lep provod! Na play store za Android veoma korisna aplikacija sa svim novim i starim kamerama. Radarbot Speed Camera Detector - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM Speedcam alerts and navigation. 100% Legal and Reliable. Never pay another fine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sudeći po prognozi, više će biti potrebna kišna odela nego aplikacije za otkrivanje radara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki V strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan U 2 hours ago, Nebojša S said: sudeći po prognozi, više će biti potrebna kišna odela nego aplikacije za otkrivanje radara. Prošle godine kiša nas je pratila od Trebinja do kafane kod Loja, ove godine na povratku iz Banja Luke sve vreme pod jakom kišom skoro do Rume. Za sada prognoza kaže da bi Subota i Nedelja trebali da budu OK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, easy and slow je napisao: U Prošle godine kiša nas je pratila od Trebinja do kafane kod Loja, ove godine na povratku iz Banja Luke sve vreme pod jakom kišom skoro do Rume. Za sada prognoza kaže da bi Subota i Nedelja trebali da budu OK Кад сте кренули из БЛ кад вас је киша толико пратила? Ми лагано око 9h кренули, нигде нас кап кише није ухватила. Све смо некако наилазили на мокар асфалт, контам да смо наилазили 10ак минута након кише. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki V strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Marko05 said: Кад сте кренули из БЛ кад вас је киша толико пратила? Ми лагано око 9h кренули, нигде нас кап кише није ухватила. Све смо некако наилазили на мокар асфалт, контам да смо наилазили 10ак минута након кише. oko 10:15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5536 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 794 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, easy and slow je napisao: U Prošle godine kiša nas je pratila od Trebinja do kafane kod Loja, ove godine na povratku iz Banja Luke sve vreme pod jakom kišom skoro do Rume. Za sada prognoza kaže da bi Subota i Nedelja trebali da budu OK Gledam i ja sad prognoze i ne piše se dobro . Za Trebinje još stoji dobra prognoza, ali za unutrašnjost kišurine i u subotu i u nedelju. Prekjuče sam rezervisao smeštaj, ali sva sreća da imamo mogućnost otkazivanja smeštaja do prekosutra u ponoć... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ZoraNS je napisao: Gledam i ja sad prognoze i ne piše se dobro . Za Trebinje još stoji dobra prognoza, ali za unutrašnjost kišurine i u subotu i u nedelju. Prekjuče sam rezervisao smeštaj, ali sva sreća da imamo mogućnost otkazivanja smeštaja do prekosutra u ponoć... Слична прича је била и за БЛ, па на крају, углавно све, испаде супер. Кише и ако буде биће је местимично и променљиво. Боже здравља, ето и мене у суботу раном зором у путу за Требиње. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki V strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, ZoraNS said: Gledam i ja sad prognoze i ne piše se dobro . Za Trebinje još stoji dobra prognoza, ali za unutrašnjost kišurine i u subotu i u nedelju. Prekjuče sam rezervisao smeštaj, ali sva sreća da imamo mogućnost otkazivanja smeštaja do prekosutra u ponoć... U poslednjih par godina Jun i Jul su baš nestabilni dok Septembar izgleda sve bolje. Prošle godine u Septembru smo napravili turu od 2,5k km. 5 dana bez jedne kapi kiše dok sam u toku Juna i Jula koristio kišno odelo gde god da sam krenuo. Klima se definitivno menja a kišnih dana u Moto-sezoni je sve više...ja sam rezervisao Leotar od četvrtka i ne planiram da menjam jer ni petak ne obećava bolje vreme a propuštanje Trebinja nije opcija ...na kraju, kao što mi nick kaže Easy and Slow i nema brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Jun 7, 2022 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da davne 2019 poslednji put nije padala kisa kad se islo za Trebinje. Meni je ta kisa na putu za tamo postala normalna pojava. Bitno je da je tamo dobro vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 7, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja danas otkazao smeštaj,, što se tiče kamera one na stubovima su ok, ali puna je bosna malih mobilnih na malim tronošcima kojima se podešava visina.Obično odma iznad trave a tu u blizini civilni auto sa organima vlasti.Njih je 99% nemoguće izbeći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2480 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1590 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da se nije uspeo dogovoriti sa organima reda u BIH za 10 eura 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, easy and slow je napisao: U Prošle godine kiša nas je pratila od Trebinja do kafane kod Loja, ove godine na povratku iz Banja Luke sve vreme pod jakom kišom skoro do Rume. Za sada prognoza kaže da bi Subota i Nedelja trebali da budu OK Kada se ovog setim i sada se smrznem. Na pupmi u Čačku, u povratku, sam skinuo čarape i cipele i iscedio vodu. U odlasku je bilo malo bolje, malo se stajalo u tunelima posle Višegrada ,ali se išlo. Ove godine sam se bolje opremio za kišu( bar se nadam) . Čitam na forumu da se ni najskuplja odela nisu pokazala kao 100postotna zaštita, treba tu i malo improvizacije. Ja sam se za motoskup u Trebinju opredelio za put preko Durmitora, što znači kiša 100%- Krećem u petak rano ujutru, možda 6 h, planiram oko 12 h Đurđevića Tara, malo kasnije pauza i u Žabljaku, i da preko Nikšića stignem u Trebinje oko 16-17 h. MIslim da sam realan, sem ako zbog kiše negde ne pravim dužu pauzu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5536 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 794 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, sasa ns 1 je napisao: ja danas otkazao smeštaj,, što se tiče kamera one na stubovima su ok, ali puna je bosna malih mobilnih na malim tronošcima kojima se podešava visina.Obično odma iznad trave a tu u blizini civilni auto sa organima vlasti.Njih je 99% nemoguće izbeći Jel ima neki "organ reda" ili pas pored kamere? Ako nema, eto mene kući sa kamerom... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki V strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Nebojša S said: Kada se ovog setim i sada se smrznem. Na pupmi u Čačku, u povratku, sam skinuo čarape i cipele i iscedio vodu. U odlasku je bilo malo bolje, malo se stajalo u tunelima posle Višegrada ,ali se išlo. Ove godine sam se bolje opremio za kišu( bar se nadam) . Čitam na forumu da se ni najskuplja odela nisu pokazala kao 100postotna zaštita, treba tu i malo improvizacije. Ja sam se za motoskup u Trebinju opredelio za put preko Durmitora, što znači kiša 100%- Krećem u petak rano ujutru, možda 6 h, planiram oko 12 h Đurđevića Tara, malo kasnije pauza i u Žabljaku, i da preko Nikšića stignem u Trebinje oko 16-17 h. MIslim da sam realan, sem ako zbog kiše negde ne pravim dužu pauzu. Par godina koristi Havik dvodelno kišno odelo + Havik navlake za čizme i rukavice, Trebinje - Ruma, kiša celim putem ni kap nije prošla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5536 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 794 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Слична прича је била и за БЛ, па на крају, углавно све, испаде супер. Кише и ако буде биће је местимично и променљиво. Боже здравља, ето и мене у суботу раном зором у путу за Требиње. To je zato što ja nisam išao... Pretpostavljam da ideš u grupi sa Darkom?!? Ako odlučim da idem možda se nađeno negde kod granice pa do Trebinja nastavimo zajedno... Ako je kod vas u smeštaju tesno ili vam se prijavi još neko, ima mesta u ovom smeštaju kog sam ja rezervisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...