Jump to content

Moto Zajednica

BMW R1300 GS, R1400 GS, M1300 GS

Recommended Posts

• Drug član, 1896 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Imao sam priliku da provozam novi GS i GSA par krugova.

Nemam mnogo iskustva i nisam imao priliku da vozim jače motore. Ovo su najjači na koje sam seo. I ovako je to od prilike bilo, pisaću za GSA.

Prvi utisak mi je bio koliko je širok, glomazan i težak. Kao da sam seo na kvad sa dva točka. Palim ga, bokser trese, čudan rad motora. Ne pada mi na pamet da ga zaljuljam između nogu dok stojim da ocenim težinu Iako to radim na avakom adv motoru kojeg probam. Iako ima akrapa ne svidja mi se zvuk nešto posebno. Menjač mi je vrlo grub i čudan mi je osećaj na malim brzinama. Na kružnom pravim polukružno i imam osećaj kao da neko drugi vozi motor, neka asistencija, šta li. Da li zbog težine - ne znam, nije mi se dopalo. Već sam se opustio, gas, prva, druga, treća - 160 kmh lagano. Neverovatno, nisam očekivao. Pitam se kome treba toliko jak motor, brutalan je. Kočnice prate agregat, neverovatan je osećaj. Kao da zaustavljaš 50 a ne 250 kg.

Većina ljudi na promociji su vlasnici GS 1250 ili 1200. Uglavnom ih zanima novi automatik, koji ja nisam imao želju da probam. Jedan kolega kaže da je iznenađen što je menjač grub - kaže da je osećaj kao da te vozi neko ko ne zna da šalta brzine. Ostali se slažu.

Ova proba je za mene bila vrlo zanimljivo iskustvo, ali nemam neko posebno mišljenje, potrebno bi mi bilo više vremena, mada svakako ovo nije tip motora koji je meni interesantan .

Kad sam seo na svog emtejca, imao sam utisak da vozim biciklu sa pomoćnim motorom bez kočnica :D Ali to je ono što meni trenutno odgovara :D #zzz#

IMG_20241109_133829.thumb.jpg.a3d3fc908c1c8fa1e9f674fbed3d48ae.jpg

IMG-001e76794602358f5e416a3f8c54effb-V.thumb.jpg.b5ebce5878218d0dd5c6b6dd3fee81d7.jpg

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 4
  • Haha 1
  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja