yogibear 15413 Napisano Septembar 21 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1445 Napisano Septembar 28 Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan BMW BiH daje popust na lagerske modele 1300GS- 2500 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1660 Napisano Octobar 18 Drug član, 2253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan MotoJitsu petak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Octobar 19 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Neću puno detaljisati, postaviću nekolicinu fotografija sa današnje promocije novog BMW R1300 GSA. Drago mi je što su stigle i što su u BMW-u Delta Beograd mogle da se vide sve četiri varijante novog modela, što nije slučaj sa mnogim drugim predstavništvima širom sveta. Reći ću samo da GSA potpuno drugačije deluje uživo nego na fotografijama, a o nekim detaljima i mojim utiscima pisaću uskoro, nakon što ih budem provozao. Okupljanje Početak prezentacije Otkrivanje modela 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Octobar 19 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Polazak na zajedničku vožnju i dvodnevno druženje u Banji Koviljači 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Octobar 19 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim ovaj prednji detalj je ko kofer da stoji napred, ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4384 Napisano Octobar 19 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i @m.milivojevic jutros posli na voznju...nasli se na nekoj pumpi u gradu , stojimo , pijemo kafu , cekamo da krenemo... bratina neka , sipao gorivo i spazi nas... javlja se i pita : "momci , jel i vi na promociju?" ... gledam ga , trepcem , pitam : "Čega?"... kaze on : "pa ovaj gs 1300...danas je promocija"... jos brže trepćem , kažem : "burazere , nismo ti mi ti..." to je , dakle, bilo ovo... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16475 Napisano Octobar 19 Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al je ruzan u pm. 1250 pojam lepote. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Octobar 19 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zezam drugara, reko koji sektaši na jednom mestu Al svako organizacija im super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Octobar 19 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i @m.milivojevic jutros posli na voznju...nasli se na nekoj pumpi u gradu , stojimo , pijemo kafu , cekamo da krenemo... bratina neka , sipao gorivo i spazi nas... javlja se i pita : "momci , jel i vi na promociju?" ... gledam ga , trepcem , pitam : "Čega?"... kaze on : "pa ovaj gs 1300...danas je promocija"... jos brže trepćem , kažem : "burazere , nismo ti mi ti..." to je , dakle, bilo ovo...Yep, al’ naviknes se kad ga gledas.Meni je lepSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2375 Napisano Octobar 19 Andragog, 4953 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da R1300GSa nije bokser, bar tako izgeda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4384 Napisano Octobar 19 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, m.milivojevic said: Meni je lep Sent from my iPhone using Tapatalk kakve zene saljes u grupu , zasto li me ne iznenadjuje ova izjava ? a , @ProMaster 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11089 Napisano Octobar 20 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, m.milivojevic je napisao: Yep, al’ naviknes se kad ga gledas. Meni je lep Sent from my iPhone using Tapatalk ti si sigurno od onih sto je ribama stavljao papirnu kesu na glavu za vreme sexa,sex je sex nema sta gadan je za sve novce Pre 14 sati, Motorcyclist je napisao: 1250 pojam lepote. sto jes jes ,ali samo u BMW svetu Ne sumnjam da je odličan kao mašina i da je nabudzeno sve sto treba i sto ne treba, ali dzabe ne moze postati lepši, jebo ja to kad ja moram da trazim 6 meseci sta će da mi se svidi na motoru, i da ubedjujem sebe, a sad nije vise tako gadan, malo je drugačiji ovako, onako, onda to nije to. Razumem vas koji ste brendaši i ne mozete da uzmete nista drugo jer ste navikli na brend, ali ja sam razočaran jer sam mislio ajd izaći će nesto iz BMW-a konačno sto bih mogao da teram a da nije krmačasto i gadno kao prethodnici, ali jbg, čekam jos jednu generaciju. Ajd sad opletite kako je kiselo grozdje u narednih 3 strane. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Octobar 20 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Погађајте ко се успавао у дошао у 11 на догађај :):):) Добар. Ружан као прасица, али добар. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Octobar 20 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Uh ne znam. Meni je ovo grdno baš, ali lepota je u oku posmatrača pod 1. a pod 2. treba vremena da se oko privikne i treba videti uživo. Mnogima je i triumph kog vozim gadan, jbg meni je lep motor. Da će biti "altimat drajving mašin" ne sumnjam uopšte. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 126 Napisano Octobar 20 U prolazu, 76 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prelazak sa vazdušnog hlađenja na vodeno je kod GS-a bila revolucija, zatim imamo evoluciju sa 1200 na 1250, a onda sa izlaskom modela 1300 imamo opet revoluciju. GS nikad nije naročito plenio lepotom već performansama i inovacijama, da li je tako i sa 1300 iskreno nisam siguran ali videćemo ubrzo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3714 Napisano Octobar 20 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Ivanhoe said: Prelazak sa vazdušnog hlađenja na vodeno je kod GS-a bila revolucija, zatim imamo evoluciju sa 1200 na 1250, a onda sa izlaskom modela 1300 imamo opet revoluciju. GS nikad nije naročito plenio lepotom već performansama i inovacijama, da li je tako i sa 1300 iskreno nisam siguran ali videćemo ubrzo ... Sta je bitno promenjeno prelaskom 1200 na 1250? Ja nisam primetio nikakav pomak sem promenu u kvalitetu plastike i to na gore. Povecanje zapremnine za to nesto ccm3 i nesto ks nije nista specijalno. Dizajn gotovo isti kao poslednje serije 1200. Pitam da saznam ,ne da bih bio oportunista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16894 Napisano Octobar 20 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kome je lepota bitan faktor kod motora, taj sigurno neće da kupi GS. Meni su recimo pri izboru motora bitni sledeći kriterijumi: 1. Da ima dovoljno prostora da se smestim (visok sam 194cm). 2. Pouzdanost u eksploataciji. 3. Udobnost, lakoća pri vožnji i da može da se vozi po lošim putevima. 4. Da redovno održavanje i servisiranje mogu sam da odradim, kao i da sitnije kvarove mogu sam da otklonim. A izgled motora mi je zadnja rupa na svirali! 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Octobar 20 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 10/20/2024 at 9:37 PM, punisa 16 said: Sta je bitno promenjeno prelaskom 1200 na 1250? Ja nisam primetio nikakav pomak sem promenu u kvalitetu plastike i to na gore. Povecanje zapremnine za to nesto ccm3 i nesto ks nije nista specijalno. Dizajn gotovo isti kao poslednje serije 1200. Pitam da saznam ,ne da bih bio oportunista. - Povećana zapremina agregata sa 1170 na 1254cc - Povećana snaga u čitavom opsegu obrtaja. Sa 125 ks i 125 Nm na 136 ks i 143 Nm - Novi 1250 agregat ima varijabilni tajming bregastih sa promenjenim hodom usisnih ventila, koji se sada asinhrono otvaraju. - Sistem za ubrizgavanje je sada sa dvostrukim mlazom (poboljšano sagorevanje) - Poboljšana prefinjenost rada agregata, potrošnja goriva i emisioni standard. - Bregaste sada pokreće nazubljeni lanac u odnosu na lanac sa rolnicama - Poboljšano snabdevanje uljem (protok) i hlađenje klipa. - Uveden sistem nok (knock) senzora za bolji (optimalni) rad agregata prilikom upotrebe lošijeg goriva. - ECU (kontrolna jedinica) poslednje generacije - Novi modovi vožnje od kojih su neki postali standard itd... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3714 Napisano Octobar 20 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, yogibear said: - Povećana zappremina agregata sa 1170 na 1254cc - Povećana snaga u čitavom opsegu obrtaja. Sa 125 ks i 125 Nm na 136 ks i 143 Nm - Novi 1250 agregat ima varijabilni tajming bregastih sa promenjenim hodom usisnih ventila, koji se sada asinhrono otvaraju. - Sistem za ubrizgavanje je sada sa dvostrukim mlazom (poboljšano sagorevanje) - Poboljšana prefinjenost rada agregata, potrošnja goriva i emisioni standard. - Bregaste sada pokreće nazubljeni lanac u odnosu na lanac sa rolnicama - Poboljšano snabdevanje uljem (protok) i hlađenje klipa. - Uveden sistem nok (knock) senzora za bolji (optimalni) rad agregata prilikom upotrebe lošijeg goriva. - ECU (kontrolna jedinica) poslednje generacije - Novi modovi vožnje od kojih su neki postali standard itd... Blago poboljsanje i onako odlicnog motora. Ove okrugle serije 1100 1200 trajale su u prodaji duze . 1150 i 1250 krace ,videcemo 1300 koliko ce se zadrzati obzirom na sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 126 Napisano Octobar 20 (promenjeno) U prolazu, 76 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, punisa 16 je napisao: Sta je bitno promenjeno prelaskom 1200 na 1250? Ja nisam primetio nikakav pomak sem promenu u kvalitetu plastike i to na gore. Povecanje zapremnine za to nesto ccm3 i nesto ks nije nista specijalno. Dizajn gotovo isti kao poslednje serije 1200. Pitam da saznam ,ne da bih bio oportunista. Pa ja sam to i napisao, da se radilo o evoluciji modela 1200, a da li je nešto lošije to već zavisi od godine proizvodnje, jer je u vreme korone BMW imao ozbiljnih problema sa dobavljačima... Promenio Octobar 20 član Ivanhoe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16475 Napisano Octobar 20 Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Begea 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1257 Napisano Octobar 20 Drug član, 824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Samo još kuka za vuču fali, da možeš kamp prikolicu da povučeš i da imaš potpun konfor. Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 28 Napisano Octobar 21 U prolazu, 62 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Prilično veliki skup je bio, koliko mogu da vidim. Sad da li su to nazvali promocija ili kako već… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo druženje izgleda kao da se dobro zezaju. Kako bih ja ovo kupio da imam para, slatko. Drugar sa kojim se vozim na dužim turama, kupio gs1250, pre njega vozio gs1200, vozi kao dva različita motora, na novijem je mnogo sigurniji i brzi, ne znam šta su menjali, pričam o njegovom subjektivnom osecaju. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...