Rider000 1313 Napisano Jul 11 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Znam ljude koji peglaju Afrikom ozbiljan offroad a i TET. Ja ga ne vozim jer nemam umece i ne bih se ucio da vozim off sa motorom od 235kg vec za to razmisljam da uzmem nesto do 150-160kg. Afrika je bila moj izbor jer je (meni) daleko lepsa od bilo kojeg BMW-a i jer se ne cuje kao T-Max Prelistajte malo kanal ovog decka. I opet odosmo u off vecitim nadmetanjem vs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano Jul 11 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @piki Šta si to reko za GS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Jul 11 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, ironhorse said: @piki Šta si to reko za GS? Vau, do sad sam se znao zapaliti kad neko pljuje po GS, od sad, ma samo udrite braco. I jeste smece, mamu im onu Bavarsku 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Jul 11 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Jul 11 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ju druze. Krenuo da se nasmejem, kontam sprdnja od objave, ono stvarno... Batalite te gluposti. Novi GS ne lici ni na sta, tu nas se vecina slaze. Sto se proslih modela i poredjenja sa Afrikom tice, oba motora su dobra. Ko sta voli, nek vozi... Sa kinezima ne bih poredio nista sem drugog kineza... Mozda za 4-5god.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1609 Napisano Jul 11 Drug član, 596 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Rider000 je napisao: Ju druze. Krenuo da se nasmejem, kontam sprdnja od objave, ono stvarno... Batalite te gluposti. Novi GS ne lici ni na sta, tu nas se vecina slaze. Sto se proslih modela i poredjenja sa Afrikom tice, oba motora su dobra. Ko sta voli, nek vozi... Sa kinezima ne bih poredio nista sem drugog kineza... Mozda za 4-5god.... Šta većina? Slažu se i oni što se ne slažu, samo ih sramota priznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11540 Napisano Jul 11 Drug član, 1289 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, ironhorse je napisao: @piki Šta si to reko za GS? au brate ja mislio zajebancija ,kad ono stvarno,stavio sam ti smajlija ,ali ga brisem,o kakvih ludaka ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano Jul 11 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, piki je napisao: au brate ja mislio zajebancija ,kad ono stvarno,stavio sam ti smajlija ,ali ga brisem,o kakvih ludaka ima Samo Bože sačuvaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Jul 12 Drug član, 2275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan videli da su napravili gadno pa sad mora marketing da se pojača na max:lol3:da bi novopečeni menadzeri u Polo majicama znali da mogu da prodju kroz vodu i blato Moto Fellowship (@motorrad_fellowship) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 31K likes, 415 comments - motorrad_fellowship on July 7, 2024: "Africa Twin Rules !!! #motofellowship... Da si to rekao bez ovog snimka - imalo bi smisla x) Ali kada stavis ovaj snimal kao prilog toj izjavi samo pokazujes da bi i ti isto prosao sa ili bez polo majice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11540 Napisano Jul 12 Drug član, 1289 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, rastkojokic je napisao: Da si to rekao bez ovog snimka - imalo bi smisla x) Ali kada stavis ovaj snimal kao prilog toj izjavi samo pokazujes da bi i ti isto prosao sa ili bez polo majice jos kad bi razumeo sta si hteo da kazes,ne radi mi mozak na ovoj vrućini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Jul 12 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 11.7.2024. at 13:25, Bigor je napisao: Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Na popisu nema HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Jul 12 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Jul 13 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear kako vreme odmiče sve mi se više svidja, biće to ozbiljno trazena sprava, naravno ko bude mogao da ga priušti finansijski. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Jul 13 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nole Bg je napisao: @yogibear kako vreme odmiče sve mi se više svidja, biće to ozbiljno trazena sprava, naravno ko bude mogao da ga priušti finansijski. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Jul 13 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovako crno-sivo i sa torbama jos i deluje ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Jul 13 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Fali samo cirada preko njega da izgleda ok 1 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Jul 13 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Nole Bg said: @yogibear kako vreme odmiče sve mi se više svidja, biće to ozbiljno trazena sprava, naravno ko bude mogao da ga priušti finansijski. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Bice extremno trazen, to stoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Jul 13 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U stvari i dalje genijalno targetiranje od strane BMW-a, ozbiljan sam sad. Mislim na dizajn, moji poznanici koji ga cekaju se slazu da nije lep. Naravno niko ga ne kupuje klot. A to i jeste genijalno, osnovni dizajn jeste problematican ali sa 3-5000 dodatne opreme se prekriju ruzni delovi i deluje manje ruzan. Bravo BMW !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano Jul 13 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Razbiće prodaju. Običan 1300 već razbija. E sad, kažu ružan. Kažu kvalitet tanak, ne valja ovo ne valja ono, eno vladnici već prodaju kupljene primerke. Kažu GS je samo marketing, ništa drugo. Dobro, model čija propast bi teško ranila BMW Motorrad je ružan, nekvalitetan i beskoristan. Važi. To što bih ja poremetio pameću da me neko prisili da gledam operu, ne znači da je opera sranje. Meni seljaku jeste, ali nije. Tako ti je to. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Jul 13 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Довољно је рећи само Гебелс….440хз Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano Jul 13 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Немања je napisao: Довољно је рећи само Гебелс….440хз E jbg,meni treba dodatno pojašnjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12740 Napisano Jul 13 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaš za Gebelsa, glavnog čoveka (monstruma) naci propagande? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano Jul 13 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Alekre je napisao: Ne znaš za Gebelsa, glavnog čoveka (monstruma) naci propagande? Znam normalno Aaaaa Propaganda Sporokapirajući sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Jul 13 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12740 Napisano Jul 13 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eno napravili i M5 od 2.5 tone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...