sasa ns 1 3067 Napisano Februar 12, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko pravio sebi držač tablice ili dao nekom da mu pravi.Mene konkretno zanimaju rešenja baš za okvir za tablice a da ne ograničimo temu može i kompletan nosač. Nešto me nerviraju ovi novi interkraun sa 2 pina.Ružni su mi ni nebezbedni.Treba ukupno 2 sekunde da neko ukrade tabciju.Moglo bi sa malo silikona u ta 2 pina da se to spreči ali ne bi to da stavljam jer mi je okvir ružan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Februar 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad uzmem novi motor prvo što ide dole sa motora je buđavi okvir za tablicu, i potom leti u kantu za smeće, zatim probušim dve 5mm rupe na tablici i stavim dva imbus šarafa sa lepom oblom glavom i širom podloškom. A po potrebi ako se ne pogađaju rupe sa tablice i blatobrana između tablice i blatobrana napravim mali nosač od lima tako da se u suštini jedva i vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10109 Napisano Februar 12, 2022 Ne silazi, 2332 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je zabranjeno bušiti tablice. Međutim, iako znam za to, ja je bušim i stavljam pop nitne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Februar 12, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Uvek straf sa onom plastikom protiv odvijanja ili pop nitne. Meni ispala u Crnoj Gori. Srecom Jedan Nemac koji je isao iza mene mi signalizirao, pa sam se vratio po nju. Ko zna kakva igranka bi bila na granicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12937 Napisano Februar 12, 2022 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su svi okviri ružni. Ja sam izbušio tablicu, dva konusna M6 sa konusnim podloškama i to je to. Lepše i mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22211 Napisano Februar 12, 2022 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene kontra, tablicu obavezno u nosac, crn, diskretan...Po kap reinz silikona na poledjinu tablice, da osigura i spreci zveckanje.Gola mi je tablica kao muskarac od 45kg, tu je, ali fali nesto Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 154 Napisano Februar 12, 2022 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Tablica obavezno probušena šrafovima, ali i crni ram čisto zbog lepšeg izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Februar 12, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je jednom na granici policajka iz Srbije zezala zbog zašarafljene tablice. Tvrdila je da je zabranjeno bušiti tablice i da je to kažnjivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Februar 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mora da joj bilo jako dosadno tog dana... Za ovih 25 godina koliko vozim motore redovno sam busio tablice i nikad mi panduri nisu nista rekli ni ovde ni gde god sam preko bio, tako da mislim da je ta carinica ciljala na nesto drugo trebo si da joj trazis broj telefona pa da ti u 4 oka pojasni to oko busenja... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6425 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 1833 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kamere koje su na putevima i po gradovima citaju tablice i po nekim kodovima na njoj ili tako nesto, dve talasaste linije na dnu tablice nisu tislucajno, verovatno je zato i zabranjeno busenje. Druga stvar da nije zabranjeno, srbi bi se verovatno setili da stave neku srafcinu po sred broja da ne moze da se ocita. Mali savet, pre stavljanja tablice upisite broj telefona markerom na zadnju stranu tablice, u slucaju gubitka lako ce vas naci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Februar 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, kamere gledau BROJ TABLICE , nikakve talasaste linije i ostalo, veruj mi znam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Februar 12, 2022 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Imam četri šrafa u tablici, u ćoškovima sa katadiopterom.Ne smeta ničem, nikad problem. Inače obavezan je crveni katadiopter između tablice i stop svetla ili ispod tablice.Bez toga neprolazi tehnički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Februar 15, 2022 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene 3 srafa drze okvir tablice + osiguran je sa 2 vezice. Normalan okvir i ne moze nikako da ispadne, jedva sam je izvadio kad sam menjao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...