BokyBoy 16359 Napisano Februar 3, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupio bih neku manju kucicu, sa 10-tak ari placa max, da imam gde da odvedem drustvo da rostiljamo preko vikenda, posle voznjice. Zanima me Srem, tacnije Stari banovci, Belegis, Surduk, Pazova i okolina i sl. Uslov je da je kucica u pristojnom stanju, da je useljiva tj da ima neku osnovnu infrastrukturu tipa voda, struja i da su papiri cisti. Budzet je oko 40 000e, ne bih isao preko toga. Ako neko ima ili zna nekoga da ima, neka javlja. Dao sam vec oglas na svim mogucim grupama na fb-u. Isplata odmah, u kesu. Hvala unapred Promenio Februar 3, 2022 član BokyBoy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 3, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ode h2r na vikendicu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5854 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te bude interesovalo u okolini Divcibara, Tometino Polje i taj kraj, mogu se brzo raspitati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Februar 3, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, cr4zyzola je napisao: ode h2r na vikendicu hahahah, taman posla, nema sanse, za motor je drugi budzet @slave74 fala kolega, imam vec vikendicu na Divcibarama, tacnije dve, jedna je kod planinarskog doma a druga na pola ski staze, hocu Vojvodinu ovaj put. Promenio Februar 3, 2022 član BokyBoy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5854 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kolega iz Zemuna vikendicu blizu planinarskog. Crn momak, zaboravih ime, a vozi pride kamion, i Suzuki Samuraj. Spominjao je ozbiljne kilometraze motociklom predjene u jednom danu. Dobro ionako bi ti trebali lanci za sneg jos zadugo gore. Po vojvodini suvo. Javi se nekad kad si gore , pa da se vidimo. Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Februar 3, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, slave74 je napisao: Ima i kolega iz Zemuna vikendicu blizu planinarskog. Crn momak, zaboravih ime, a vozi pride kamion, i Suzuki Samuraj. Spominjao je ozbiljne kilometraze motociklom predjene u jednom danu. Dobro ionako bi ti trebali lanci za sneg jos zadugo gore. Po vojvodini suvo. Javi se nekad kad si gore , pa da se vidimo. Pozdrav To je ta, pitaj kolegu jel je zna? Tu smo zimovali svake zime kao deca, kasnije kada smo porasli, bili smo gore u drugoj, zbog ski staze najvise, sednem na zicaru i odem kuci, bukvalno. A i ta je veca i ozbiljnija, kucerina, ima parno grejanje, ko da lozi kamin u onoj dole. Promenio Februar 4, 2022 član BokyBoy 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7746 Napisano Februar 3, 2022 (promenjeno) Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Divna ideja.............dobro razmisli.Topla preporuka Promenio Februar 3, 2022 član BaneVuk58 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, BokyBoy je napisao: .... imam vec vikendicu na Divcibarama, tacnije dve, jedna je kod planinarskog doma a druga na pola ski staze, hocu Vojvodinu ovaj put. Kad bre stigneš da obiđeš i kako održavaš sve... otkrij mi tajnu! 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Februar 4, 2022 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja u Vincima, kod Golupca. Oko sat i po (120km) od Beograda. Nije Vojvodina, ali je Dunav i ravno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Februar 4, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, PremieRacing je napisao: Kad bre stigneš da obiđeš i kako održavaš sve... otkrij mi tajnu! hahahaha, pa vidi, nema neke tajne, odem kad stignem, nekad ja, nekad burazeri, nekada stric, nekada deda, on inace zivi u ovoj drugoj, na ski stazi, udao se tu kad je baba umrla. Znaci, tajna je u tome da se dobro udas 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 4, 2022 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, mradomir said: Imam ja u Vincima, kod Golupca. Oko sat i po (120km) od Beograda. Nije Vojvodina, ali je Dunav i ravno I ja imam tamo vikendicu, ali kao da je nemam, uopšte ne idem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, BokyBoy said: hahahaha, pa vidi, nema neke tajne, odem kad stignem, nekad ja, nekad burazeri, nekada stric, nekada deda, on inace zivi u ovoj drugoj, na ski stazi, udao se tu kad je baba umrla. Znaci, tajna je u tome da se dobro udas E to je to. Onda sam se ja loše udao. Lako bih ja za održavanje, nego treba kupiti prvo 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7746 Napisano Februar 4, 2022 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam tamo vikendicu, ali kao da je nemam, uopšte ne idem То је највећи проблем, ал' ајде да не мрачим. Пре '90-тих сам имао плац у Гунцатима (Барајево) ...30 км од центра Бгд. Дружило се сваког викенда. Прасићи, роштиљ. Сада к'о да смо преко света, скупо гориво, хиљаду разлога, немање времена.....и пара бла бла бла. Ни БјБ викенд вожњи више нема. Људи по навици испеглају до "Кафани на кривини" у Раљи и то је то.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Februar 4, 2022 (promenjeno) 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Nele11 je napisao: I ja imam tamo vikendicu, ali kao da je nemam, uopšte ne idem Mi smo u Ribarskoj ulici na kraju - Garavi sokak. Išli smo nekad svaki vikend, ali odvuče čoveka život na drugu stranu. I ovako mi je Dunav i čamac pod nosom, Fruška Gora iza kuće, a ko što Bane kaže - nema se vremena . Šteta, sredili su Vince baš lepo zadnjih godina, i ceo taj deo oko Golupca. Promenio Februar 4, 2022 član mradomir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 4, 2022 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58Treba covek imati želju I slobodnog vremena, sve ostalo će se naći @mradomir Ja imam u beogradskom sokačetu, 300-400m od motela dunavski raj.Ma biće Vince super, jos kad završe ovaj novi put, jos brze ce se stići. Za odmor dušu dalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uglješa B. 63 Napisano Februar 4, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam,sa srećom potraga. Ako želiš,sigurno ćeš naći. Sve je bolje od stanova. Ima neka vikendica u Privinu Glavu,18000. To je opština Ruma. Ne znam kakva je situacija sa migrantima. A ima i neka zemlja u Hopovu,znam da je ispod cijene,ponajljepše mjesto na Fruškoj Gori. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uglješa B. 63 Napisano Februar 4, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan I ne istrčavaj se sa budžetom,ne mora niko da zna koliko si voljan da platiš. Inflacija je,a tek će,sve je bolje trenutno od držanja novca. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uglješa B. 63 Napisano Februar 4, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Uglješa B. je napisao: I ne istrčavaj se sa budžetom,ne mora niko da zna koliko si voljan da platiš. Inflacija je,a tek će,sve je bolje trenutno od držanja novca. Mislim na prodavce,bolje da ne znaju. I na manje cifre se skidaju gaćice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uglješa B. 63 Napisano Februar 4, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da ne moraš da kupuješ nešto po Divčibarama,cijene su kao u Aspenu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Februar 4, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Uglješa B. je napisao: Mislim na prodavce,bolje da ne znaju. I na manje cifre se skidaju gaćice. Pre 1 sat, Uglješa B. je napisao: I ne istrčavaj se sa budžetom,ne mora niko da zna koliko si voljan da platiš. Inflacija je,a tek će,sve je bolje trenutno od držanja novca. pa moram da kazem do koje cene cu da idem jbg, da mi ne nude neke perverzije po 100 000 e, koji ce mi to svakako ne drzim pare kuci. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uglješa B. 63 Napisano Februar 4, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se pojavljuješ kao kupac i tražiš drugačije te gledaju,igraju odma evrići u očima. Kad tebi nude,pogotovo neko od naslednika,mijenja se priča totalno. Bez zaletanja,pojaviće se,a ako ti legne,onda ne žali i koji evro više. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1451 Napisano Februar 4, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Nele11 je napisao: I ja imam tamo vikendicu, ali kao da je nemam, uopšte ne idem I ja imam vikendicu u Vincima,prvi red do Dunava. Svaki vikend sam tamo,pogotovo zimi kad je tiho i mirno. Od kako je dosla korona,ozbiljno se povecao broj ljudi koji dolazi u vikendice. Leti kad dodje petak,pocinje haos i seljana. Trenutno je najgore moguce vreme za kupovinu bilo cega. Za godinu dve,sve ce ici dole ,vikendice i po 50% Nenormalne pare ljudi traze i dobijaju za udzerice. Srecno kolega u potrazi. Ako volis vodu,reku,sedi u kola i provozaj se do Surduka,pa odatle ka Slankamenu. Imas par skretanja desno u prvu,drugu,trecu guduru. Po ivici brega i dole ka vodi ima puno vikendica i za budzet koji imas mozes da kupis svasta lepo . 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Februar 4, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, zemunac72 je napisao: Ako volis vodu,reku,sedi u kola i provozaj se do Surduka,pa odatle ka Slankamenu. Imas par skretanja desno u prvu,drugu,trecu guduru. Po ivici brega i dole ka vodi ima puno vikendica i za budzet koji imas mozes da kupis svasta lepo . Obisao sam sve to sto pises vec, nista pametno i za normalne novce...Hvala, trazim dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 9, 2022 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas izgleda dosta u Vincima Ja provedoh pola leta ove godine tamo. Poslednjih godina ponovo je zazivelo nakon 15 godina mrtvila. Nije lose jedino sto je nekih 120km od Beograda pa nije bas na pljuni ali sa drustvom cesto napravimo djir do tamo. Za 40k u Vincima bi mogao da uzmes vilu sa 2 hektara borove sume Cene su bile nekih 10-15k do prosle godine za pristojnu vikendicu. Cene su sada verovatno skocile ali sa tim budzetom bi svakako mogao da nadjes ono sto trazis verovatno i vise. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Februar 16, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...