drmilan_ 5522 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Markone88 said: Hahahaha, gledam oglase za Astru kao moju, ide i do 4600e, a sve presle 160-180 hiljada. Evo moja kako izgleda sa pravih 249000. Pa kad uporedis stanje mog auta i tih sa placeva, zakljucis da su sve sa placeva presle po 400-500 hiljada... nemam reci... Opel Astra H 1.7d WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Opel Astra H 1.7d, 2008. godište, Karavan, Dizel 1686 cm3, vozilo prešlo 248500 km, Karaburma. Putnička vozila... Vala bas lepa astra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Marko05 said: @Markone88 Приметио сам да сваки твој оглас, тема... оде у овом неком "чудном" правцу. Да л' је до тебе, огласа, теме или до нас није ми јасно. Могуће да грешим... На крају обично буде само "купљено", "продато", "решено" и иде кључић. To, trgovac pravi! Samo da uđe u malo veću lovu, jedno 30 hiljada da gurne u vozila, ima da šljaka kao onaj drugi kolega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Jupiter je napisao: To, trgovac pravi! Samo da uđe u malo veću lovu, jedno 30 hiljada da gurne u vozila, ima da šljaka kao onaj drugi kolega. Ма навукао нас, сад тек видим. Оће као да купи џипа, и онда на крају 3. стране теме нам ували оглас своје астре. Их, сваки Марко ради наопако. а овај наш ... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Januar 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Marko05 said: Ма навукао нас, сад тек видим. Оће као да купи џипа, и онда на крају 3. стране теме нам ували оглас своје астре. Их, сваки Марко ради наопако. а овај наш ... Jaooo procitali ste me Inace, ima nas 4 u kuci/stanu, a 6 auta i jedan kombi. Sad ce sve na dobos Promenio Januar 25, 2022 član Markone88 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Jupiter said: To, trgovac pravi! Samo da uđe u malo veću lovu, jedno 30 hiljada da gurne u vozila, ima da šljaka kao onaj drugi kolega. Hahhahaha, ne bih mogao to, mnogo vremena mi oduzme 1 auto/mltor da kupim/prodam, a zamisli tek nekoliko... Pitajte @TAZZ koliko treba para, vremena, kilometara i ćevapa da bih ja kupio jedan motor.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Užas...I sad imam 110kg, a tada imao 104...Na šta se napravi ja...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Marko05 said: Ма навукао нас, сад тек видим. Оће као да купи џипа, и онда на крају 3. стране теме нам ували оглас своје астре. Их, сваки Марко ради наопако. а овај наш ... Da se uvede notifikacija APLAUZ! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce izbaciti novu Ladu Nivu, bice to pravi aftovaz za male novce a 4x4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce izbaciti novu Ladu Nivu, bice to pravi aftovaz za male novce a 4x4 Taj čekamSent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9901 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre će to biti u osnovi Daster ili u boljem slučaju Kadjar sa odećom nove Lade i cenom prilagodjen. Reno je većinski vlasnik pa zaočekivati je da bude tako nešto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1415 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Lada 4x4 VisionPredstavljena je kao konceptSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2553 Napisano Januar 25, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ruzna kao i uvek, Ruska skalamerija... Ne bih je kupio ni da je 5000€ nova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9901 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam odgledao par testova (Ruskih) ove Nive Travel i uporednih sa Dasterom i mogu samo reći da im je ovo "pucanj u prazno" . Daster se u skoro svemu a najbitnije i u delu gde vlada mit da je Niva nepobediva pokazao kao bolji. Iskreno do sada nisam video ovu novu (na staroj platformi i pogonu i stari motor) Nivu ali i dalje samo potvrdjuje moju tvrdnju da je jedina prednost Lade Nive niska cena u startu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5533 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan On 23.1.2022. at 22:30, sasha. je napisao: kakav je subaru forester? Gladan benzina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6055 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Niva Travel ima prednost u sporohodnoj i napadnom uglu, delom klirensu. Sve ostalo je losije od Dustera. Ali lepo izgleda spolja, a ostalo ne prati taj izgled. Nekompletna kao i uvek. Noviji Dusteri imaju elektronsku blokadu kotaca, dok Niva ni u najavi. Vidi se to kad Niva ostane na dijagonalnom testu, dok Duter prolazi test. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6055 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan O cemu pricam mozete pogledati na 6,55min, i 20,55min Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Gladan benzina...VazdaSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4590 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Gazda ćaletove firme kupio Ford Kugu novu iz salona i 6-7 puta za godinu dana je bila na servisu zbog nekih gluposti. Bukvalno gluposti. Da sad ne lažem detalje, ali njihov zaključa je ovaj model izbegavati. I da, naravno da je moguće da im se zalomio samo loš primerak... Drugar ima Santa Fe tako neko godište koje gledaš. Udoban, prostran, ali meni zadnja klupa nekako bila neudobna. Naslon kao da je previše zavaljen pozadi. Dizelaš, nije se žalio na motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Naslon se na zadnjoj klupi santa fea može obarati i podešavati kao i na prednjim sedištima, pitanje je na kom je stepenu bio zavaljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4041 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Burazerov kum vozio novu Kugu, recimo 2010-o godište. Išli zajedno sa njom na letovanja i skijanja po Evropi - lepa i udobna, ali baš skroman prtljažnik i prostor u kabini, nikad nije išlo više od 3 osobe na put jer su se jedva pakovali. Motor 2.0 dizel, 136ks (HDI), na autoputu gutao preko 8l u proseku, u gradu 11-12, normalnom vožnjom, još nije bio 4x4. Nije imao kvarova vanrednih a godinama se vozio auto u kući. Pošto burazer vozi godinama Focusa 2013. i prelazi 35.000 godišnje pa je češće na servisu, sa Fordom je problem naći normalnog majstora a Grand Motors kao ovlašćeni je katastrofa sa uslugom i cenama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Јеси ли размишљао о Гранд Витари? Ја бих њу, поред Мицубишија најпре возио. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6783 Napisano Januar 26, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Forsberg je napisao: Drugar ima Santa Fe tako neko godište koje gledaš. Udoban, prostran, ali meni zadnja klupa nekako bila neudobna. Naslon kao da je previše zavaljen pozadi. Dizelaš, nije se žalio na motor. Ovaj koji mi je u komšiluku, je možda malo stariji kao model (možda i nije)... mislim da je 2001-02...i meni je utisak, čak odmah, čim otvoriš zadnja vrata, da je pod u zadnjem delu..ispred klupe, neobično visok. Verujem da je razlog ispod poda...ali to onda, naročito nekome ko ima malo duže noge, pravi problem prilikom sedenja. Kolena umeju da budu bitno iznad visine kukova. Sad, ima i to da se vozač ne vozi nazad...al' onda znači valja i svaki coupé. Od CRdi-a svakako da ima boljih agregata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Marko05 said: Јеси ли размишљао о Гранд Витари? Ја бих њу, поред Мицубишија најпре возио. Da da, ukljucicu i Vitaru u izbor. Za sad Sportage ili Tucson, najradije benzinci, a mozda i Grand Vitara. Nego sam se razboleo, pa sam sve pauzirao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3232 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 2327 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Markone88 je napisao: Da da, ukljucicu i Vitaru u izbor. Za sad Sportage ili Tucson, najradije benzinci, a mozda i Grand Vitara. Nego sam se razboleo, pa sam sve pauzirao Benzince zaboravi ako nisu turbaći ili mnimum preko 2000cc. Prosto dizel se opasno odlepio u tom segmentu. Ni ja ne volim to ali tako je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...