srbac 2444 Napisano Decembar 19, 2023 Andragog, 5010 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan E to je to, muški motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Decembar 19, 2023 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nastavio bi on karijeru kod mene ko Ronaldo u KataruПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Decembar 19, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Paljevina je napisao: A moj tinejdžerski san... Išao sam da ga gledam pre par godina, posle dosta godina došlo vreme kad sam mogao da ga priuštim... Krš, baš sam se razočarao. Moram priznati da se na vecini tvojih postova na forumu zadrzim jer nisam siguran da li sam ih ja u stvari napisao. Ovo je jedan od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 847 Napisano Decembar 19, 2023 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, BokyBoy je napisao: Devet godina nije upaljen??? Mislim da je taj motor zavrsio karijeru i da nece nikada ni upaliti...steta. Исто је било и са оном деветком, од 2014е није паљена. Проблем је што они дођу на две недеље лети и две зими и немају времена да се возе. Иначе у близини лик има РС250, летос сам сазнао и хтео сам да купим али нажалост неће да прода а исто није паљен пар година јер је опет гастер у питању. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13102 Napisano Decembar 19, 2023 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam kontakt sa CBR1000F, sa baš malom kilometražom. Tako reći skoro pa nov motor koji je stojao godinama. E sad... Od stajanja su stradala sva klješta, gumice na glavnom kočionom, itd. Opet, nije to problem, ispere se sve spakuje nazad. Problem su bili karburatori. To je sve zapeklo i bilo gotovo nemoguće da se uradi. Na kraju su montirani reparirani karburatori na novim flanšama sa novim crevima. Naravno, izmenjaju sve tečnosti, proveri el. sistem, gume nove... Sve je to okej samo da nije rezervoar truo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3597 Napisano Decembar 19, 2023 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Motor brže propadne ako se ne vozi, nego kada se vozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 847 Napisano Decembar 19, 2023 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Бензин источен након 9 година у резервоару 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 42 Napisano Decembar 19, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, aca-ks je napisao: Бензин источен након 9 година у резервоару A ja na prvu pomislio sok od paradajza ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6319 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan i ja se na prvu obliznuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17457 Napisano Decembar 22, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I ja se obliznuh na ovo... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6319 Napisano Decembar 22, 2023 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Eno ti, Kole ga prodaje. Sve treba da se radi. Ali mašina je, mislim, solidna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7451 Napisano Decembar 22, 2023 Drug član, 3094 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Suv orah iz ruke od njega ne bi uzeo. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17457 Napisano Decembar 22, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, misa-pei je napisao: Eno ti, Kole ga prodaje. Sve treba da se radi. Ali mašina je, mislim, solidna. Ne poznajem doticnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6319 Napisano Decembar 22, 2023 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Možda i bolje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17385 Napisano Decembar 23, 2023 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17457 Napisano Decembar 23, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da favorizujem Kawu... Promenio Decembar 23, 2023 član BokyBoy 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Decembar 23, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra... Ovaj bi mogao da bude malo stariji, sa samog kraja 80ih...kasniji je imao isto dva okrugla fara, ali u istom staklu....kao kasnije SRADovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Decembar 23, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Moja masina spada u ove o kojima je rec 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17385 Napisano Decembar 23, 2023 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan negative squared latin capital letter b emoticons 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2608 Napisano Decembar 23, 2023 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 847 Napisano Decembar 23, 2023 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 24, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan omaž RR Retro: Yamaha XSR 900 GP WWW.MOTOPULS.COM XSR 900 u novoj GP varijanti podsjeća na pobjedničke motocikle iz klase 500, ali i kakav rani FZR. Tko bi rekao da će se prototip kojeg je Yamaha prij... i ovaj u bojama https://www.motopuls.com/index.php/motopuls-novosti/item/9001-kao-zxr-750-iz-1989-40th-anniversary-ninje-za-2024 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Decembar 24, 2023 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan On 12/19/2023 at 3:38 PM, aca-ks said: Бензин источен након 9 година у резервоару Sad me kopka da li ste na kraju uspeli da upalite srada posle toliko godina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Decembar 24, 2023 (promenjeno) Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice masina 90ih imao sam tu cast drugi motor po redu, Suzuki srad 600, '98god. Bio u mom posedu od 2008-2010 god. (leo vince auspuh) kakav zvuk je imao... slatko sam zanat sa njim ispekao, masina ne poderiva ( jedina mana španer) sad kad vidim ove nase kolege sto srca nemaju kako pucaju sa sradovima po skupovima... samo okrenem glavu. Od tih masina 90ih imao sam prilike da probam : kawu zzr600 , prvi model hayabuse koji je izasao, onda Hondu 1000f dal 91-92 god. drugar je imao crvenu kawu zx7r ( kakav je taj motor zvuk imao... ) Promenio Decembar 24, 2023 član Biker Boy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 847 Napisano Decembar 24, 2023 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Biker Boy je napisao: Sad me kopka da li ste na kraju uspeli da upalite srada posle toliko godina ? ово је од деветке. нисам је упалио јер сам био принуђен да је продам. Ставио аку са мог мотора међутим није хтео да завергла иако је имао струје. По савету мајстора сумњао сам да је залепио аутомат и мислио сам у току зиме то да решим али продадох га и садашњи власник ми је послао снимак да мотор вергла (изгледа да је мени лош акумулатор чим са његовим вергла) али неће да упали те да је пумпа у резервоару капут и сад чекам да ми јави да ли пали кад је намести. Иначе тај мотор је радио као сат никад у црвено није ишао, исто и овај Срад, топ био и жалосно је што пропада... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...