Motorcyclist 16480 Napisano Januar 2, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Januar 3, 2022 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Kako dobar video, bas mi je lego uz jutarnju kaficu Promenio Januar 3, 2022 član Djokic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Januar 3, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova ninja 7ca mi je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Januar 3, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Biker Q said: ali mislim da mi za voznju nece leci zbog mojih problema sa ledjima i vratom pa ce biti zamenjena za neki enduro cuo sam potpuno drugu pricu od ljudi koji imaju slicne probleme. Zapravo FJ, kao i drugi sport-tureri, imaju idealnu poziciju za sedenje. Imaces priliku da proveris kada krene moto sezona. Meni pozicija FJ-a vise odgovara nego Katane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moj vozni park iz osamdesetih.Moje kante i moje slike.Nix net.Poslato priko Ténéré 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Januar 5, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan On 1/4/2022 at 4:09 PM, el classico said: Moj vozni park iz osamdesetih. Moje kante i moje slike. Nix net. Poslato priko Ténéré Pored onolikih sportaka,sad dosle i endurace 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Januar 5, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan On 12/31/2021 at 12:47 PM, Djokic said: Ne bik da nesto drobim bezveze al mislim da bi bilo bolje da se stavljaju samo licne slike ili eventualno "od ortaka"(iz Srbije), skidanje sa neta da zaobidjemo, narocito one profi slike "reklamne" ili kako vec, nemaju dusu.Ako me razumete. Ne mislim ni na koga posebno. Tema je otvorena,/sto je moj predlog i zamisao/ da mladji i stariji clanovi mogu videti masine iz devedesetih koje bas nisu imali mogucnost da voze i probaju,tako da Djokic-u, opusteno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Januar 6, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Januar 6, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Upravo da se podsetimo na vozene motore a ne one sa razglednice, kao sto kolega @Djokic napisa ranije. Nije neki motor ali se bar drzim teme. Ovo je sa mojom dragom i pozajmljenim motorom 1997. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pored onolikih sportaka,sad dosle i endurace Je li to možda nekome problem?Pitam za prijatelja.Ovo su motori iz tog vremena koji krase moju garažu i uljepšavaju moje slobodno vrime.LPHristos se rodi.Gesendet von iPad mit Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4238 Napisano Januar 7, 2022 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, el classico je napisao: Je li to možda nekome problem? Pitam za prijatelja. Ovo su motori iz tog vremena koji krase moju garažu i uljepšavaju moje slobodno vrime. LP Hristos se rodi. Gesendet von iPad mit Tapatalk Vaistinu se rodi! Lepi su ti motori! Ne vozim enduro, ali ove Super TÉNÉRÉ su mi mrak i rado bih posedovao jednu. Takodje volim Africa twin i KLR iz tog vremena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Januar 7, 2022 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, el classico said: Je li to možda nekome problem? Pitam za prijatelja. Naravno da nije,ovde smo da se druzimo valjda Promenio Januar 7, 2022 član markez123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Januar 7, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @el classicoKako emulzione tube? Šalim se, ST je motorin koji bih rado posedovao u svojoj garaži! Vaistinu se rodi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan @el classicoKako emulzione tube? Šalim se, ST je motorin koji bih rado posedovao u svojoj garaži! Vaistinu se rodi!Bogu fala nikakvih problema nemam sa njima, niti sa motorima.XLV je bauštela i biće još jedno vrijeme.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Januar 8, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan - 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 8, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo jede gume više nego dukati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Januar 9, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Januar 9, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Januar 9, 2022 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, ako bih radio potpunu restauraciju, gledao bih da to bude motocikl najdalje sa početka osamdesetih, ipak je ovo prerano da bi se svrstalo u neke klasike, mada, ako ga sačuva negde fino u narednih 10-ak godina, nikad se ne zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Januar 9, 2022 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Neko to ne radi da bi mu dodao vrednost, vec da bi sacuvao model na koji je balavio kao klinac. Stavi ga u garazu i pokrije ili u dnevnu sobu i puno srce.E sad dal je kawa iz 80 i neke, royal iz 50 i neke ili apn 4 to zavisi od coveka do coveka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4238 Napisano Januar 9, 2022 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, milomir22 je napisao: Šta znam, ako bih radio potpunu restauraciju, gledao bih da to bude motocikl najdalje sa početka osamdesetih, ipak je ovo prerano da bi se svrstalo u neke klasike, mada, ako ga sačuva negde fino u narednih 10-ak godina, nikad se ne zna... To ne bira pamet, nego srce... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Januar 10, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Januar 13, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Januar 16, 2022 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...