ziks 91 Napisano Decembar 27, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko hoćeš ljudi ga je kupilo, čemu takvo pitanje? Naravno, ima ih i u Srbiji prodatih, voze se. Uostalom to je Ducati, premium brend sa premijum cenom. Shodno s tim nikad se neće prodavati u brojevima kao Honda ili Yamaha npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Decembar 27, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, ziks je napisao: Koliko hoćeš ljudi ga je kupilo, čemu takvo pitanje? Naravno, ima ih i u Srbiji prodatih, voze se. Uostalom to je Ducati, premium brend sa premijum cenom. Shodno s tim nikad se neće prodavati u brojevima kao Honda ili Yamaha npr. Pitanje je čisto da bi neko podelio lična iskustva sa motorom, jer mi deluje baš interesantno. Novinarske i blogerske recenzije su ok za opšte informacije ali su u 99% situacija pristrasne i/ili plaćene i ne oslikavaju realnu sliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Decembar 27, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se stvarno oduševio ponašanjem u vožnji i iskreno mu nisam našao nikakvu ozbiljniju manu . Velik je a lako se vozi, čak je i za provlačenje kroz gužve ok jer nije preširok. Sad na duže staze ne znam, jedino me cena odvraća od kupovine. Plus dok se nakrca nešto od opreme izadje skoro 20k . U vožnji jedino sto može da zasmeta je sto se greje kod desne butine, ali samo ako je toplo i ako je kreni stani vožnja,ništa strasno, čim kreneš vrati se na normalu. Druga mana koju svi spominju je mesto filteru za vazduh. Ako se često vozi po pesku , veliki je poduhvat da se očisti ( skinuti faringe, rezervoar, ecu itd ) . Meni je motor prelep i jako je kvalitetno urađen, jedino sto mu je jaka konkurencija u ceni . Za taj novac je tu Afrika adv sports , obična Afrika ( koja je više po gabaritima konkurent ) je dosta jeftinija. Takodje aprilia tuareg odličan za oko 12-13k , sad izlazi novi ktm 890 advR koji je mnogo lepši od prethodnika a jeftiniji i sposobniji od desert x-a . Sve u svemu desert odličan ako novac nije najbitnija stavka . P.S. Izlazi još jedan lucky explorer omaž motor, tj 2 . M.v Agusta 5.5 i 9.5 pa eto još vece konkurencije desertu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Decembar 27, 2022 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ducati se ubi da napravi i izreklamira prvi enduro motor a ovde ga svrstali u sport touring. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Decembar 27, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Realno je Adv vise nego enduro Al baš sport touring 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Decembar 27, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zapravo mislio da ce oni ove godine da idu na Dakar sa Petrucijem, ali izgleda nista od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...