Jovan Ristic 5424 Napisano Decembar 10, 2021 Ne silazi, 4821 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ova sezona pretplaćena na adventure motocikle. Ducati je juče predstavio DesertX, deluje zanimljivo i malo neobično za Ducati. Uglavnom, pokreće ga agregat identičan onom koji pokreće i Multistradu V2, sa tim što je menjač prilagođen za off road avanture. Sve u svemu, zanimljiv motor iako mi nije delovao tako dok se nisam malo udubio u tehničke karakteristike. DesertX - Ducati retro adventure - BJBikers.com BJBIKERS.COM Ducati je još 2019. godine predstavio koncept DesertX off road modela koji je privukao dosta pažnje, a juče je i zvanično predstavljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Decembar 10, 2021 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Razočaran sam dizajnom, očekivao sam više od Dukatista, previše podseća na staru Teneru/Afriku. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5563 Napisano Decembar 10, 2021 Drug član, 1985 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne da podseća, nego je ista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Decembar 10, 2021 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Meni je recimo interesantno da se polako napušta "kljun", kao obavezni detalj u dizajnu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Decembar 10, 2021 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni je drago, taj kjun mi je oduvek bio ružan na svim motorima, a relano i funkcionalnost mu je bila upitna... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano Decembar 10, 2021 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Meni taj kljun služi da držim kafu i krpu kada čačkam oko motora! Ovaj Ducati mi se baš sviđa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Decembar 10, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Razočaran sam dizajnom, očekivao sam više od Dukatista, previše podseća na staru Teneru/Afriku. Jesi li ikad vidio Cagiva elefant 750-900???Poslato priko Ténéré 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Decembar 10, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, el classico je napisao: Jesi li ikad vidio Cagiva elefant 750-900??? Naravno da jesam, endurača sa Dukatijevom mašinom, i njih sam zaboravio nabrojati Promenio Decembar 10, 2021 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Decembar 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni je odličan dizajn ovog dukatija, pogotovo prednja svetla u okrugloj formi. Očekivao sam tako nešto i na novom Tuaregu u omaž starom modelu kad ono transformers. V85TT, Norden, ovaj Desert, čini mi se da se polako vraća taj izgled okruglih svetala koji je neprolazan. Promenio Decembar 10, 2021 član Milanezi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7297 Napisano Decembar 10, 2021 Drug član, 3036 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedini dukati kojeg sam poželeo (ok, i 916 Senna, ali to bi mi bilo za na zid). Prelep je. Čak i ceo koncept, V2, sve mi ima smisla. Želim. Patim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Decembar 10, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato priko Ténéré 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 7, 2022 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Najavljene su isporuke za ovu godinu, a nigde jos nema ni testa ni opisa. Po svemu sudeci ovo ce malo da kasni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano April 7, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/10/2021 at 8:21 AM, Disko Nindža said: Razočaran sam dizajnom, očekivao sam više od Dukatista, previše podseća na staru Teneru/Afriku. A meni je dizajn jako lep i podseća me najviše na staru super tenere i to mi nimalo ne smeta, naprotiv. Danas skoro svi imaju neke retro modele: suzuki (strom 1050 i katana 1000), honda cb 650 r, kawasaki z 900 rs itd. Promenio April 7, 2022 član milomir22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 7, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je dizajn extra, bas mi se svidja motor. Plus odlicno ogibljenje, agregat, po meni nesto najbolje sto se pojavilo poslednjih godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano April 7, 2022 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što cena, gotovo sam siguran, neće biti ispod 16 000 evra. A verovatno će biti par stotina, ili čak hiljada, iznad toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 7, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno najružniji Dukati ikada proizveden, čak možda ružniji i od stare Multistrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 244 Napisano April 7, 2022 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo ne,ništa nije ružnije od stare Multistrade,barem meni. Izvinjavam se kolegama koji možda voze tu staru Multistradu i onima kojima se sviđa ali prosto mi je nevjerovatno da je to neko proizvodio i što je još gore,neko kupovao. Ne kažu džaba " o ukusima se ne raspravlja". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Jul 10, 2022 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je u BG. 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano Jul 11, 2022 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan XTZ750 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 318 Napisano Jul 11, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lutka, nema sta da se doda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mene jako puno asocira na Cagiva Elefant.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan U toj klasi motora liče jedan na drugom k'o jaje jajetu. "Same, same but different!" Promenio Jul 13, 2022 član lomitelj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Jul 16, 2022 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, dva točka, agregat, viljuška, vizir .... Isti q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 4, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Само да додам једо занимљиво мишљење. Елем, с времена на време идем на неки курс ендуро вожње да обновим мало зарђалу менталну моторику. Био јуче и на паузи за ручак између преподневног и поподневног мучења по блату (киша падала цео дан) причам са власником школе и озбиљним ендуро возачем (радио неке трка типа Романиакс итд.) Каже он имали су неки тест пре неког времена свих ових ”крмача” као ендуро мотора, јер зна се да није ендуро са 180 или 230 килограма, и рече да је најбољи утисак на њега оставио као најлакши за вожњу, као и најагилнији у тој тешкашког категорији (па се прекрстио пре него је изустио): 1. Дукати Дезерт 2. Тенере (која је за њега била еталон до сад) 3. Африка твин (стандард верзија) ... и тамо негде иза ГС после Африке спорт верзије. Једино га још питах где би ставио Туарег, али рече ми да није био један од мотора које су тестирали, тако да недостаје тај један. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...