ljirados 85 Napisano Mart 4, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Cekao od prošle godine da izleti neki valjani NC na oglasima... Slaba ponuda, stres koji pravi svakodnevno praćenje oglasa i cene polovnih motora doveli su me do toga da sam od danas ponosni vlasnik jednog tamnog ADV-a Послато са SM-N980F помоћу Тапатока 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Mart 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka je sa srecom! Mnogooooo lepih km zelim Jedva cekam da cujem utiske, pisi obavezno Promenio Mart 5, 2022 član stikis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Mart 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ljirados je napisao: Cekao od prošle godine da izleti neki valjani NC na oglasima... Slaba ponuda, stres koji pravi svakodnevno praćenje oglasa i cene polovnih motora doveli su me do toga da sam od danas ponosni vlasnik jednog tamnog ADV-a Послато са SM-N980F помоћу Тапатока Ufff, deluje super, nek je srećno, javljaj kakav je. Promenio Mart 4, 2022 član ivchaNB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 149 Napisano Mart 4, 2022 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna napisi cenu, moze i u PP. jos uvek vagam da li da menjam Forzu za ovo…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Mart 4, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala... Ovako na prvu deluje ozbiljno... Kada se malo bolje upoznamo, javljam utiske.Послато са SM-N980F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Mart 4, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna napisi cenu, moze i u PP. jos uvek vagam da li da menjam Forzu za ovo…Sent from my iPhone using TapatalkCena sa koferom je 7350 ali mislim da ima prostora da se nešto malo spustiПослато са SM-N980F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Mart 4, 2022 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos malo slika... Zanimljiv model jako,jos ga nisam video uzivo u De. Cestitam na kupovini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Mart 4, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Biće više slika sa prvim suncem, za sada imam samo ovo...Послато са SM-N980F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Mart 4, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ovu iz salona... Lomio sam se između crvene i crne, na kraju žena prelomila na crnu i ako je meni ova vrvena baš dobra Послато са SM-N980F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Proximus 17 Napisano Mart 4, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Prije par dana i kod mene stigao svijetlo sivi model, kad bude neki lijep dan kacim vise slika. Trenutno se cekaju tablice... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Mart 5, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga platio u 9, uzeo papire do 9:30, registrovao i montirao tablice do 11... Nikad brže Послато са SM-N980F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Mart 6, 2022 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj skuter zapeo za oko, imam veliki motor pa bi mi ovo doslo ljedi za vozanje po gradu. Samo me brine ta sirina kormana? Kako ce se to odraziti na probijanje izmedju automobila kroz gradsku guzvu? Na veliko motoru mi je korman dosta visoko pa prolazim iznad retrovizora. Kod “ standardnih” skutera je korman dosta uzi nego kod ovog. Volio bi da kolege koji imaju adv350 daju neki komentar. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 132 Napisano Mart 19, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne javlja utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5079 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 3804 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Voze i uživaju Nema kad da se piskara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Mart 20, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Na ovih pređenih 200km mogu samo da kažem da mi se sve sviđa Послато са SM-N980F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5079 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 3804 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mene konkretno, a znam i da @Zinda to zanima, kakav je za više vozače, ima li mesta za noge? Takođe, da li lepo amortizuje neravnine kao što ga reklamiraju... Za Forzu je bilo zamerki da je trvda, neki su menjali zadnje amortizere na novim skuterima zbog toga... Koliko štiti od vetra taj mali vizir koga ima, i tako... Slobodno pustite neku info o utiscima, nije ovo pismeni sastav, ne dajemo ocene, samo nas interesuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 132 Napisano Mart 20, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Tačno tako @boza_kg je sve rekao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Mart 22, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, danas sam rezervisano jedan u salonu u Ns, svi su prodati i ne znaju kada će stizati sledeći, iako se proizvode u Italiji.... Što se tiče mesta ja sam 192 cm i u odnosu na sve do sada skutera koje sam probao ima najviše mesta za kolena, čak više i u odnosu na xmax 300, pa čak i tmax mi je bio skučen. Pozicija sedenja je više uspravna, sa rukama široko položenim i pod uglom od skoro 90 stepeni u ramenima. Uzeo sam ga u crvenoj boji, to je stvar ukusa. U principu to je zadnji deo od Forze sa boljim oslanjanjem, dok je napred osećaj kao da sedite za upravljačem recimo NC750x. Nisam imao prilike da ga probam, test vozilo nemaju, ali zaštita od vetra je ok, osim što vizir i ne uliva bas poverenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Mart 22, 2022 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Zar ga nema Stojanov na stanju, isporuka odmah? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7683 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 3179 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam za motor koji oni imaju da ti daju da probaš, to je kod nas nečuveno. Ne motor, ni auto, ništa. Prošle godine kad sam išao da naručim PCX nisu ga imali ni da mi ga pokažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Mart 23, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan U Stojanovu imaju na stanju ako se ne varam kad sam ja bio jos nekoliko komada u sivoj i crnoj boji, sa strane, gde su prodati stoji desetak komada... Ovaj moj je jedini preostali u crvenoj boji i to samo zato sto nisu stigli stitnici za ruke. Motor se prodaje ko alva, ja sam se dvoumio da li da se upustam u pazar zbog situacije u Ukrajni, ali sam prelomio, ne mogu zaustaviti zivot zbog Ukrajne. Da ponovim sa 192 cm bio sam da probam sve modele pre ovog, osim xmaxa 300 i Kymca xciting 400 na ostale modele sam mogao da zaboravim, cak i na AK 550 i Tmax 560 sam se osecao skuceno, upravljac u krilu. Ovde ima taman dovoljno mesta, po meni cak ima vise mesta nego na velikom bratu xadv 750. Ovo ce mi biti prvi motor, koji cu koristiti iskljicivo do posla i nazad 2 km, posto zbog porodice o nekim daljim putovanjima nema govora. Mozda su bacene pare, ali sam se iskreno plašio da uzmem polovan, to su dva točka i treba da bude novo. Što se test modela tiče hteo sam da probam i njega i Forzu 750 nema, u Bg su mi rekli da imaju jednu Forzu 750 pa mogu doci odmah da pogledam samo.... U Grčkoj recimo koja je velilo tržište imaju po salonima uvek od svakog modela po jedan test....ali daleko smo mi od toga. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 132 Napisano Mart 23, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan To je velika budalaština, kupujemo vozilo bez probe. Ja sam prodao xmax-a 250 i sad je pitanje šta uzeti. Ovaj mi se dopada upravo zbog mojih 190cm. Probao sam sym maxsym 400 vuče sumanuto koči još bolje ali kolena udaraju u ruke Promenio Mart 23, 2022 član Zinda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano Mart 23, 2022 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Betta said: U Stojanovu imaju na stanju ako se ne varam kad sam ja bio jos nekoliko komada u sivoj i crnoj boji, sa strane, gde su prodati stoji desetak komada... Ovaj moj je jedini preostali u crvenoj boji i to samo zato sto nisu stigli stitnici za ruke. Motor se prodaje ko alva, ja sam se dvoumio da li da se upustam u pazar zbog situacije u Ukrajni, ali sam prelomio, ne mogu zaustaviti zivot zbog Ukrajne. Da ponovim sa 192 cm bio sam da probam sve modele pre ovog, osim xmaxa 300 i Kymca xciting 400 na ostale modele sam mogao da zaboravim, cak i na AK 550 i Tmax 560 sam se osecao skuceno, upravljac u krilu. Ovde ima taman dovoljno mesta, po meni cak ima vise mesta nego na velikom bratu xadv 750. Ovo ce mi biti prvi motor, koji cu koristiti iskljicivo do posla i nazad 2 km, posto zbog porodice o nekim daljim putovanjima nema govora. Mozda su bacene pare, ali sam se iskreno plašio da uzmem polovan, to su dva točka i treba da bude novo. Što se test modela tiče hteo sam da probam i njega i Forzu 750 nema, u Bg su mi rekli da imaju jednu Forzu 750 pa mogu doci odmah da pogledam samo.... U Grčkoj recimo koja je velilo tržište imaju po salonima uvek od svakog modela po jedan test....ali daleko smo mi od toga. http://www.suzukimotor.rs/wp-content/uploads/2015/03/AN650ZL6_Logo_EXECUTIVE.jpg Burgman 650 ABS - Suzuki Motor | Suzuki Srbija - Horgoš | Prodaja i Servis WWW.SUZUKIMOTOR.RS Pogled prema luksuzu BURGMAN. Ime koje je sinonim za luksuz na dva točka. Za čitave generacije vozača, BURGMAN je redefinisao doživljaj motociklizma. Kontrola nikada nije bila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Mart 23, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, slažem se, kada ideš da probaš polovnog, uglavnom traže ljudi depozit, što je razumljivo. Sa druge strane, uvoznik bi bio u dužnusti da ima test vozila, drugo je što oni to ne bi posle da prodaju po nižoj ceni i gube profit....plus eventualni padovi. Po meni ovo je samo moje misljenje, od svih njih sam vozio jedino Burgmana 400 je isto je prostran. Xmax je po meni malo pregažen styling, analogni satovi, uži upravljač, skuplji servis. Adv 350 ima digitalni sat, oslanjanje je markirano i servis je nešto jeftiniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Mart 23, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Alekre je napisao: http://www.suzukimotor.rs/wp-content/uploads/2015/03/AN650ZL6_Logo_EXECUTIVE.jpg Burgman 650 ABS - Suzuki Motor | Suzuki Srbija - Horgoš | Prodaja i Servis WWW.SUZUKIMOTOR.RS Pogled prema luksuzu BURGMAN. Ime koje je sinonim za luksuz na dva točka. Za čitave generacije vozača, BURGMAN je redefinisao doživljaj motociklizma. Kontrola nikada nije bila... Da li se Burgman 650 i dalje proizvodi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...