dejan1974 1 Napisano pre 21 sati U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, QmBGD je napisao: Sve zavisi od vožnje. Meni na putu nikad ispod 3,6l nije pokazao po rezervoaru, sam. Zato su gume bile oguljene i po ivicama Bukvalno cu u nedelju da izadjem na auto put i predjem 100 km da vidim kako ce se ponasati, kopka me sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4870 Napisano pre 21 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tek tu troši kada se vozi preko 120 konstantno I cajger debelo laže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1974 1 Napisano pre 20 sati U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, QmBGD je napisao: Tek tu troši kada se vozi preko 120 konstantno I cajger debelo laže. Ne ne 110 maks da mi smanji potrosnju a cajger 10 posto otp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 295 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dejan1974 Provjeri filter zraka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1974 1 Napisano pre 19 sati U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, balinjera je napisao: @dejan1974 Provjeri filter zraka To cu morati do servisa u garanciji je,ne bih cackao sam da ne izgubim garanciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 432 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda samo moja Forza trosi kao da je 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan1974 1 Napisano pre 18 sati U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Bolence91 je napisao: Izgleda samo moja Forza trosi kao da je 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8835 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 3586 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Bolence91 said: Izgleda samo moja Forza trosi kao da je 50cc Moj sym je sad na preko 3... Zimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6729 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 4846 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zimi nije baš merodavno gledati potrošnju, jer su uglavnom u pitanju kratke vožnje, nezagrejanog motora. A pogotovo ako gledaš šta piše računar, a ne meriš od čepa do čepa. Ne može on da to proračuna lepo u takvim uslovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa97 28 Napisano pre 8 sati U prolazu, 7 postova Motocikl: Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, kad smo aktivirali temu, kako ste zadovoljni vašim. Da li ste imali nekih problema, jel imate neki tip za bilo šta, jel ste dodavali nešto od opreme. Kao što rekoh, ja sam mojim prošao 7000km (~4000km otvoreno, resto grad, oko grada) za godinu dana i relativno sam zadovoljan. Do sada sam stavio samo nalepnice na centralnom tunelu, kupio sam Oxford bočne torbe u Yamahi i čekam da stignu aluminijumske patosnice. Želim da ga zadržim u fabričkom izgledu jer mi je savršena ova plavo zlatna kombinacija. Baš sam se lepo navozao prošle godine i stvarno nemam neke specijalne zamerke, najbitnije je da uvek upali i da nigde ne stane. Trenutno je na PA jer imam želju da kupim novi tracer/vstrom, eventualno x adv, jer sam uglavnom sam saputnicom i stvarima na motoru, a cilj ove godine je Slovenija-Austrija, a potom Rumunija-Bugarska. Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...