Jump to content

Moto Zajednica

Honda ADV 350

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
pre 2 minuta, QmBGD je napisao:

Sve zavisi od vožnje. Meni na putu nikad ispod 3,6l nije pokazao po rezervoaru, sam. Zato su gume bile oguljene i po ivicama :D

Bukvalno cu u nedelju da izadjem na auto put i predjem 100 km da vidim kako ce se ponasati, kopka me sad

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4846 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Zimi nije baš merodavno gledati potrošnju, jer su uglavnom u pitanju kratke vožnje, nezagrejanog motora. A pogotovo ako gledaš šta piše računar, a ne meriš od čepa do čepa. Ne može on da to proračuna lepo u takvim uslovima.

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Honda ADV 350

Inace, kad smo aktivirali temu, kako ste zadovoljni vašim. Da li ste imali nekih problema, jel imate neki tip za bilo šta, jel ste dodavali nešto od opreme. 

Kao što rekoh, ja sam mojim prošao 7000km (~4000km otvoreno, resto grad, oko grada) za godinu dana i relativno sam zadovoljan. 

Do sada sam stavio samo nalepnice na centralnom tunelu, kupio sam Oxford bočne torbe u Yamahi i čekam da stignu aluminijumske patosnice. Želim da ga zadržim u fabričkom izgledu jer mi je savršena ova plavo zlatna kombinacija.

Baš sam se lepo navozao prošle godine i stvarno nemam neke specijalne zamerke, najbitnije je da uvek upali i da nigde ne stane. 

Trenutno je na PA jer imam želju da kupim novi tracer/vstrom, eventualno x adv, jer sam uglavnom sam saputnicom i stvarima na motoru, a cilj ove godine je Slovenija-Austrija, a potom Rumunija-Bugarska.

Polovni Automobili

IMG_2917.png

IMG_1531.jpeg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja