Dukidule 6 Napisano Petak u 21:57 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan i prvi problem sa keyless: nisam mogao da otkljucam guvernal. Zvao servis, uputili me na nekog servisera i dok je telefon zvonio - sve se samo popravilo, nemam pojma kako. Vizor mi je dosao i odlican je ali primetno vise krcka. Plus, guvernal kaci vizor u krajnjem polozaju. Nije big deal, samo napominjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc 85 Napisano Petak u 22:14 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800GS 2025, Honda ADV350 2022, ex Honda Silverwing 400 2001, ex Yamaha Majesty 250 1999, ex Yiben 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti se to ponovo desi, a verovatno hoće nekada, barem meni jeste jedno 3-4 puta za dve ipo godine, odmakni se skroz od motora, tipa 15 metara, ugasi ključ držanje dugmeta dugo I upali ponovo i vrati se u domet, trebalo bi da odradi posao, barem meni jeste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...