Alexa90 11702 Napisano Maj 8, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo juče đir na 750, nas dvoje, ja teška kategorija 105kg+. Veći vizir, vožnja S2/S3 sve vreme, krug od 260km potrošnja 4.4l, meni je ekstra. U S3 ide stvarno dobro s dvoje, i to uzbrdo uz Rudnik 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Maj 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ga malo jače vozim, uglavnom je grad u pitanju, a verujem i da moja dva kvadrata i 125 kg imaju uticaj na potrošnju, u svakom slučaju nisam navikao na manje pa mi je ovo top. SW400 je trošio 6.5 okvirno, Škoda mi troši ne manje od 8 tako da je ovo meni totalno ok. Sad gledam road sync, prosečna brzina uglavnom ispod 30km Promenio Maj 9, 2023 član acalfc@gmail.com 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5335 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 3953 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, acalfc@gmail.com je napisao: prosečna brzina uglavnom ispod 30km Žali bože para za skupocene skutere&motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postuje se brzina 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5335 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 3953 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma poštuju se uslovi za vožnju po gradu, a oni su sve gori. Na to sam mislio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Maj 10, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano i pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1638 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pomodri zvono. Naš @Blaza primer kako se tera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ADV350 1 Napisano Maj 21, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko neko planira veci vizir..topla preporuka GIVI model. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4245 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam ovaj "problem" u startu. Kako vozim svakodnevno, primetio sam da zadnji točak baca vodu nekontrolisano na sve strane, štroka je na svim delovima koji gledaju na dole, ne samo na blatobranu. Kofer je takođe blatnjav odozdo i siguran sam da nema njega da bi išlo i po suvozaču barem. Kao da sam ga kroz vodu do kuka vozio... Inače, stigao mi je u HR povišeni WRS vizir, trebalo bi u ponedeljak da ga pokupim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8357 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 567 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, QmBGD je napisao: Primetio sam ovaj "problem" u startu. Kako vozim svakodnevno, primetio sam da zadnji točak baca vodu nekontrolisano na sve strane, štroka je na svim delovima koji gledaju na dole, ne samo na blatobranu. Kofer je takođe blatnjav odozdo i siguran sam da nema njega da bi išlo i po suvozaču barem. Kao da sam ga kroz vodu do kuka vozio... Сад си бар сигуран да имаш прави АДВ(ентуре) мотор, сви до једног у води су тако каљави 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5335 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 3953 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, QmBGD je napisao: primetio sam da zadnji točak baca vodu nekontrolisano na sve strane Kao i kod Xmax, to je taj neki glupi fazon - ne može nam blato ništa, jači smo od sudbineee Al ima po Aliju da se nađe jeftini blatobran. MKLIGHTECH Für HONDA ADV350 ADV 350 ADV250 2021 2022 Motorrad Zubehör Hinterrad Hugger Fender Kotflügel Mud Splash Schutz| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com A ima bogami i skupljih, sa nosačima: For HONDA ADV350 ADV 350 ADV-350 2023 Fender Rear Cover Mudguard Splash Guard WWW.EBAY.COM Find many great new & used options and get the best deals for For HONDA ADV350 ADV 350 ADV-350 2023 Fender Rear Cover Mudguard Splash Guard at the best online prices at eBay... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4245 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam malopre WRS Touring vizir, srednje zatamnjen ili kako oni kažu dimljeni (smoked). 14cm viši i 4 cm širi u odnosu na fabriči. Ni u jednom položaju ručke ne dodiruju vizir. OSetno je viši od fabričkog i verujem da ću po gradu da držim na srednjem položaju, najviši za put. Kasnije ću otići da se provozam da vidim kako "radi"... Sada vidim da su slike užasne, Sunce se probija kroz grane... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3448 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 2003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, valjda ce da radi posao, mozda je malo više povijen napred ili i to moze da se podesi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4245 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Isti je ugao kao i kod fabričkog. U gornjem položaju je vizir dosta vertikalan, ne srednjem položaju je već iskošeniji dok je na donjem skroz iskošen, prati oblik prednje maske. Nema opcije da se podesi nagib osim ovoga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fino izgleda Pisi utiske obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4245 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo, malo sam ga isprljao da bar liči na "ADV". Kad ga budem prodavao: "Garažiran, nikad vožen po kiši..." 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7812 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 3223 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Neće mu ništa biti ... Samo što manje pranja. I ako ga pereš puškom samo voda, ništa one špecije, i to izdalje, glumiš kišu. Više mu šteti voda gde ne treba nego to malo prljavštine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4245 Napisano Jun 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam ja problem sa tim, vozim u svim vremenskim uslovima osim snega. I da, perem ga samo vodom, izdaleka. Inače, zaljubljen sam u ovog plastikanera. Pisaću narednih dana, ubismo preko 2.000km u par dana... Promenio Jun 6, 2023 član QmBGD 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Jun 6, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajde, jedva cekam da cujem utiske sa putovanja! Promenio Jun 6, 2023 član stikis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Jun 6, 2023 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Evo, malo sam ga isprljao da bar liči na "ADV". Kad ga budem prodavao: "Garažiran, nikad vožen po kiši..." Moj ovako izgleda od vožnje po Kotežu, offroad video nije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7063 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 2004 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Komsija svrati do borce na kafu, kad prodjes sve lezece policajce to ti je kao da si bio na offroad-u 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1546 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1021 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Baš sinoć u Uranopolisu vidim dve Hondice ADV 350, BG table. Neki momci došli, a ja mislio da za dalji put mora GS sa tri kofera 5 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5335 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 3953 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, tri kofera su valjda kad se ide na kaficu 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Jun 11, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD hajde hajde pisi utiske motora sa putovanja? Vizir? Znam da pises utiske sa putovanja ali malo napisi i o motoru p.s. treba li x adv 750? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4245 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, ali stvarno ne stižem. Biće uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...