Mr_Wolf 1909 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Obnovljena registracija. Cena bez tehničkog: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Avgust 5, 2023 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo izuvanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jedan_dva 81 Napisano Avgust 9, 2023 U prolazu, 43 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: 2022 NT1100 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Delovi workshop manuala - pokupih na nekoj FB grupi. Valjace nekome... https://we.tl/t-kttn3qcswo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra puni godinu dana. U to ime (a i u ime pređene kilometraže) sam ga častio redovnim servisom. A servis je mene častio informacijom o tome da su prednje pločice na izdisaju. Pa sam ja njih častio sa još 18000... Malo mi je to prerano za pločice? Prešao sam 13000, a kažu da su pločice imale života za još 2-3 hiljade. Pogotovo što dosta kočim motorom, a koristim i zadnju kočnicu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Avgust 24, 2023 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Moje prošle na banditu 600 izdržale 40 000 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je ovo malo prebrzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Na malom Versysy treba zadnje fabricke da menjam ovih dana. Izgurale 22.000km. Prednje su negde na pola zivotnog veka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Avgust 24, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan meni organic plocice pozadi - te samo imale u tom trenutku Dosta koristim zadnju i kaze mi majstor (8000 km) bogme su za menjanje Prednje sinter bar jos 2 sezone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zar vam je potreban majstor da kaže da su pločice za menjanje - to se barem okom vidi. Uostalom, najviše volim "majstorsku" procenu da ima mesa za još xxxx kilometara - kako to procenjuju? Ni ja ne znam hoću li imati 10.000km autoputa ili grada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Avgust 24, 2023 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan On 1/31/2022 at 2:02 PM, PremieRacing said: и курта и мурта хоће да купе мотор под старе дане... I kurta i murta definitivno su kupili motote pod stare dane, to sam ovog leta video na putu do Crne Gore . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Avgust 25, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, QmBGD said: Zar vam je potreban majstor da kaže da su pločice za menjanje - to se barem okom vidi. Uostalom, najviše volim "majstorsku" procenu da ima mesa za još xxxx kilometara - kako to procenjuju? Ni ja ne znam hoću li imati 10.000km autoputa ili grada... NIje majstor nego drugar sa kojim radim servis zajedno - moj prijatelj koji me uvukao u motore pre 10 godina To je bila nasa prica izmedju sebe kako nam je neobicno da nista nema pravila Neko ne koristi zadnju uopste i traju plocice koliko hoces A zakljucili smo "zajedno" da ne opterecujem prednju kocnicu (dosta pomoci motornim kocenjem i zadnjom) i da moze da potraje jos dosta - 2 sezone je bilo figurativno da ne objasnjavam ovde na forumu ovako detaljno ali kad me vucete za rec...... Tako da - nema pravila Samo to NIsta ne pametujem - ima mnogo iskusnijih i boljih vozaca i odrzavaca motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Septembar 16, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje, imam 188cm, da li će mi biti mala? Mr_Wolf nisam uspeo da nađem tvoju visinu i težinu i ako sam iščitao celu temu, kako si zadovoljan komforom? Promenio Septembar 16, 2023 član DuleTs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je pored varadera pa proceni sto se gabarita motora tice. Moje misljenje da ce biti taman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Septembar 16, 2023 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DuleTs je napisao: Poštovanje, imam 188cm, da li će mi biti mala? Mr_Wolf nisam uspeo da nađem tvoju visinu i težinu i ako sam iščitao celu temu, kako si zadovoljan komforom? A nije svaki covek isti. Mislim na duzinu ruku i nogu. Ja sam 186 i 90kg,pa evo proceni dal je ok. Sto se mene tice,taman. Fali mi A i nesto preko 8-9000e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DuleTs je napisao: Poštovanje, imam 188cm, da li će mi biti mala? Mr_Wolf nisam uspeo da nađem tvoju visinu i težinu i ako sam iščitao celu temu, kako si zadovoljan komforom? Oko 185/120+ (nije pritisak nego visina i težina). Zadovoljan sam komforom, ali, kao što reče Dalibor, sve je to individualno. Svakako mi je pri izboru bio komforniji od Tracera 9 GT. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Rumunija je uzela svoj danak. Dakle idemo redom: Felne Aktivna pena Ručno pranje Ispiranje I na kraju, meni lično omiljeni, lanac Sve u svemu, i dalje se dobro drži 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12516 Napisano Octobar 15, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vodi računa oko aktivne pene. Neke su agresivne. Plus obično skinu zaštitni sloj kao što je vosak i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Octobar 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Zato i koristim u kućnoj radinosti kvalitetnije pene i sve to u strogo kontrolisanim uslovima (perem na mestu gde ne udara sunce i nipošto ne dozvoljavam da se osuši). A usput i presvučem keramikom svakih 4-5 meseci. Promenio Octobar 15, 2023 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2720 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima nesto drugo Koja je razlika između NT i Afrike, jedno je kao enduro a drugo turing. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Suštinski je NT - Afrika u sport touring pakovanju. Uglavnom koriste potpuno istu tehnologiju, mada Afrika postoji i sa elektronski kontrolisanim ogibljenjem dok NT nema tu opciju. Afrika ima veće točkove, uže gume uglavnom orijentisane na silazak sa asfalta, malo veći hod ogibljenja, više sedište... Sve u svemu - isti a potpuno različiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2720 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan sam probao Transalp pa sam video neku drugu priču voznje i uzivanje, onda nesto razmisljam kako je tek na Africi ako je ovde tako mekano i sad vidim NT pa reko da pitam a gledam cena im pocetna ista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeći neće biti vožnje neko vreme @Satelis Beše treba da ga ostavim na ovom programu ili da prebacim na zvezdicu? Ili da samo dopunim pa da skinem punjač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15784 Napisano Novembar 25, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi ga tako kako jeste. Napuni punjač do 14.5V pa isključi i prati napon. Čim pipne 12.7V aktivira punjenje do 14.5V i tako u krug. Kad nestane struje kliknuti dugme ponovo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i na brzini i na kvalitetu odgovora, kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Januar 28 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina pozitivna posledica toga što nisam vozio motor od početka godine je što sam uspeo da ga presvučem sa nekoliko slojeva keramike i dao mu vremena da se dobro zapeče. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...