dvlns 13576 Napisano Novembar 16, 2021 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova kaciga za 2022 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Decembar 6, 2021 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/21/2021 at 9:15 PM, Jovan Ristic said: Pošto mi je K5S bukvalno spasila život, rešio sam da ne idem dalje od AGV-a. Otišao sam samo korak iznad K5S i uzeo sam K6. Ako bih morao da poredim (i ako je još nisam nosio puno) K6 je dve klase iznad K5S. K6 je nivo iznad svih ST kaciga koje sam probao. Do sada sam ciljao na rpha 70, ali k6 je zakompliokovala vec zavrsenu stvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Decembar 6, 2021 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Z750SA je napisao: K6 je nivo iznad svih ST kaciga koje sam probao. Do sada sam ciljao na rpha 70, ali k6 je zakompliokovala vec zavrsenu stvar Vidi, nisam je još puno nosio, svega par puta. Prezadovoljan sam. Jedino što mi je sam oblik kacige bio lepši na K5S. Ovo ostalo sve je daleko bolje na K6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Decembar 6, 2021 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan na stranu oblik, sto je individualno, vidno polje, tezina i detalji na k6 su cak i "skuplji" od cjenovnog ranga u koji su je smjestili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Decembar 6, 2021 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Z750SA je napisao: na stranu oblik, sto je individualno, vidno polje, tezina i detalji na k6 su cak i "skuplji" od cjenovnog ranga u koji su je smjestili Skoro je u Plattneru bila na popustu za mislim 48.000 din što je više nego povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Januar 1, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji neka fluo kaciga na trzistu koja nije flip up? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Januar 1, 2022 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Desmo je napisao: Da li postoji neka fluo kaciga na trzistu koja nije flip up? Imaš ali ne unicolor već sa više boja Kappa, MT Revenge 2 (mislim da ona ide komplet fluo), Targo, Shark skwal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Januar 2, 2022 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3991 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 910 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel ok da kaciga sa pinlockom u gradskoj vožnji magli po kiši i snegu na temperaturama oko 0? Iz dosade sam nedavno skinuo pinlock i to se poklopilo sa maglenjem na spoljnim uglovima vizira ali i padom temperature, pa ne znam da li sam ja sjebao ili je to ok - svakako tipujem na ovo prvo Pre tog skidanja apsolutno nije maglila, ali su i temperature bile znatno više... Kupio sam i Sena komunikaciju za HJC kacigu, samo nikako da odnesem u Motoland da je ugrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Januar 8, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je normalno. Vrati pinlock pa nece magliti, to i jeste njegova funkcija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3991 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 910 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Loše sam napisao - pinlock je vraćen ali magli, ne skroz, ali nije bez maglenja kao pre, pa ne znam jel do hladnijeg vremena ili do sjebavanja dihtovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6167 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ostecen gumeni dihtung pinlock-a, ili nije idealno legao. kod mene jos nijednom nije zamaglilo, najniza temperatura je bila 3-4 stepena doduse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 647 Napisano Januar 17, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da okacim moje kacige. Glavna je Suomy Vandal Gambler kupljena preko. (Slike u starom telefonu, ima samo jedna) Rezervna ili za suvozaca je Airoh Iannone replica. Iskreno sve pohvale za Suomy sto se tice vizira, ne treba pinlock, ima neki premaz unutra ili sta vec i ne magli uopste, vozim bukvalno do +2°C i nikad problema, malo hoce kad stojim u mestu da se zamuti pri vrhu, al kad je napolju skoro 0°C za mene skroz prihvatljivo. Isto pohvale sto se i ne grebe bukvalno uopste, i posle 5 godina je kao nova stvarno. Nosena je dosta, 2x ispala. Airoh nista spec. prosek cena/kvalitet Imao sam pre ovih kaciga shark S500 i bio sam jako zadovoljan tom kacigom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3991 Napisano Januar 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 910 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 8.1.2022. at 21:48, QmBGD je napisao: Loše sam napisao - pinlock je vraćen ali magli, ne skroz, ali nije bez maglenja kao pre, pa ne znam jel do hladnijeg vremena ili do sjebavanja dihtovanja... Ugrađena napokon i HJC Smart 10b komunikacija (SENA prilagođena za HJC). Čuje se super, sa spuštenim vizirom razgovori bolji nego preko BT u autu. Usput je ekipa iz Motoland-a skinula pinlock, oprala i vratila KAKO TREBA, tako da jutros nije bilo magljenja iako je bilo 1-2 stepena. Dakle, ipak sam ja loše vratio pinlock. P.S. Ima li srpska reč za pinlock? Promenio Januar 17, 2022 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Januar 17, 2022 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan LS2 OF583 bobber 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3991 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 910 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ta kaciga i ide uz tvoj motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 186 Napisano Januar 17, 2022 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se načekao da stigne, uzeo sam na odličnom popustu za Black Friday, Ruroc Atlas 3.0 Brute. Imao sam nekoliko kaciga, ali definitivno najbolja do sada. Tiha, udobna, ima posebno mesto da se ugradi komunikacija sa zadnje strane… Malo je glomazna, to bih jedino naveo kao minus. Došla sa 3 vizira + 1 koji sam dokupio ne znajući da ih ima toliko u paketu. Promenio Januar 17, 2022 član Ognjen_Nbg 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Auh, bas je brutalna! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Januar 21, 2022 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Strasno dobar dizain. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Januar 21, 2022 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze pomoc gledam Caberg flip up, ima li neko iskustvo iz prve ruke. Uglavnom za grad i lokal. Horus je noviji model i ima vecu preglednost, a Duke II je stariji model i 100g laksa. Cisto da cujem jos neko misljenje. Svakako Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1562 Napisano Januar 21, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Combat, HJC c70 i Shuberth flip kacigu. Od ta tri scorpion mi je najvise legao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Januar 21, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan On 17.1.2022. at 9:03, QmBGD je napisao: P.S. Ima li srpska reč za pinlock? Pinlock ili antifog vizir. Pre 13 sati, stikis je napisao: Moze pomoc gledam Caberg flip up, ima li neko iskustvo iz prve ruke. Uglavnom za grad i lokal. Horus je noviji model i ima vecu preglednost Nemam osobno iskustvo ali sjećam se da je Platiša iz Mudrolija o motorima (inače jedan od meni dražih domaćih yt kanala ) nedavno uzeo baš taj Horus i zadovoljan je. edit: dobronamjeran savjet - ovo je tema o kacigama koje nosimo (sa fotografijama) - a vec postoji nedavno otvorena tema bas o Horusu u ovom podforumu, na prvoj stranici Prije postanja nije lose koristiti opciju pretrage (search) i postaviti pitanje u najrelevantniju temu - na taj nacin obogacujemo postojece teme i dugorocno podizemo kvalitetu foruma i olaksavamo snalazenje sadasnjim i buducim clanovima. Oprostite na offu, urednik slobodno nek prebaci i moj post tamo. Svako dobro! Promenio Januar 22, 2022 član overtone 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Januar 22, 2022 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kucao sam u search "kacige,kaciga" nema nikakve teme za "pomoc" oko istih , pa sam zato ovde postao pitanje. Apsolutno se slazem da treba da se zna gde se i sta pise, ako smeta ovo sto sam pisao neka admini obrisu nemam nista protiv. Hvala svakako na dobronamernom savetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Januar 24, 2022 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Exo Belfast Helmet Matt Black + Bubble shield ovako to izgleda 'uzivo': 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Schuberth C2 tiha, lagana, pregledna, sunčani vizir.... ... svakako suvišan svaki komentar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...