Hayabusa1340 6 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Hayabus Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo. 18.09.2021. je bio udes u Jasenovu hayabusa-dacja. Rekli su mi da ovde mogu da nadjem da je neko pisao o tome i ima slika. Pomozite mi gde da trazim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 10, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan...Moje ime je peraVozim motorŽelim motorImam 1076 godinaI tako to...U moje selo, obično kada se dođe kod nekog au kuću, poželi se dobar dan, i predstavi se.Ova kuća ima svoja kućna pravila Mili...Pročitaj ih...Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk 1 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 10, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da je Hajabusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusa1340 6 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Hayabus Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se. Ja sam taj suvozac na motoru u tom udesu. Stranicu pratim iskljucivo na fb i cula sam da ima nesto i ovde. Iz tog razloga sam se pridruzila forumu i samo postavila pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusa1340 6 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Hayabus Prijavi odgovor kao problematičan Da bitno da je Hayabusa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusa1340 6 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Hayabus Prijavi odgovor kao problematičan I hvala svima, vrlo ste ljubazni. Dobila sam odgovor i zahvaljujem se @nenadlaza na linku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4310 Napisano Octobar 11, 2021 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira na sve, lepo bi bilo da si se ipak predstavila. Putuj igumane... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusa1340 6 Napisano Octobar 11, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Hayabus Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stari roker je napisao: Bez obzira na sve, lepo bi bilo da si se ipak predstavila. Putuj igumane... Stvarno se izvinjavam. Nisam na forumima i ne znam kako funkcionisu. Nisam mislila da vas davim tim informacijama pa sam skratila i postavila pitanje. Samo iz tog razloga. Ne koristim forume pa ne znam kako funkcionisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Octobar 11, 2021 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Hayabusa1340 je napisao: Da bitno da je Hayabusa! Dobro, bitna je i Dacia I kakav je ishod, ko je pobedio? Salim se malo, nadam se da nije nista ozbiljno, da nema ozbiljno povredjenih, ne bih da ovo zvuci kao neumesna sala... Kada si vec tu, na forumu, mozes da iskoristis priliku pa da nam ispricas sta se desilo (da ne gledamo po drugim forumima). Mislim - evo tebe, evo nas, evo teme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusa1340 6 Napisano Octobar 11, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Hayabus Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, cikamike je napisao: Dobro, bitna je i Dacia I kakav je ishod, ko je pobedio? Salim se malo, nadam se da nije nista ozbiljno, da nema ozbiljno povredjenih, ne bih da ovo zvuci kao neumesna sala... Kada si vec tu, na forumu, mozes da iskoristis priliku pa da nam ispricas sta se desilo (da ne gledamo po drugim forumima). Mislim - evo tebe, evo nas, evo teme... Naravno da je bitna i dacia, bitni su nasi zivoti. Sve je dobro proslo, svi smo samo ugruvani, imamo jake udarce. Vozac iz auta samo par ogrebotina. Pobegao nam je zadnji kraj, pokusao je moj vozac da ga izbegne tako sto je presao preko bele linije i zeleo da pobegne na travu, da ga zaobidjemo i ne bi pali. Medjutim momak iz auta nema ni godinu dana vozacku, umesto da bezi na nasu stranu da se mimoidjemo, on nit je kocio i nije imao nikakvu reakciju, samo se drzao za volan. Neiskustvo. Naravno, momak nije kriv, on se uplasio. I hvala Bogu, ipak smo svi prosli bez lomljenja, operacija. Ipak se sve dobro zavrsilo, kako je moglo biti. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5506 Napisano Octobar 11, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, stari roker je napisao: Bez obzira na sve, lepo bi bilo da si se ipak predstavila. Putuj igumane... Kolega, mislim da ne potrebe da budemo grubi kada neko nov dođe. Treba lepo usmeriti kolegu/koleginicu da pročita pravila foruma, pa da odradi šta treba. Ne odmah đonom 4 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Octobar 11, 2021 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste svi u redu posle udesa!A ovakve ružne komentare koji su te sačekali na nož stvarno ne mogu da skapiram. Neka im je na čast. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja kolega me vidim ružne komentare ...Osim što je rečeno da ispoštuje kuću u koju je ova osoba ušla...Sad videla momčadija da je možda žensko u pitanju, jer se tako predstavlja, pa udri Lele mene kuku majko...Dobro su, živi su i zdravi, malo ugruvani...Sve 5!To ne umanjuje i ne isključuje pravila ovog foruma. Zar ne?Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4310 Napisano Octobar 11, 2021 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Hayabusa1340 je napisao: Stvarno se izvinjavam. Nisam na forumima i ne znam kako funkcionisu. Nisam mislila da vas davim tim informacijama pa sam skratila i postavila pitanje. Samo iz tog razloga. Ne koristim forume pa ne znam kako funkcionisu. Nisi ti nas davila. Mi volimo da pomognemo kad mozemo. Tvoj post iznad mog je "zvucao" kao dobila sam sta mi je trebalo,ko vas j... Inace,dobro dosla si na forum... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Octobar 11, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Jovan Ristic said: Kolega, mislim da ne potrebe da budemo grubi kada neko nov dođe. Treba lepo usmeriti kolegu/koleginicu da pročita pravila foruma, pa da odradi šta treba. Ne odmah đonom Zar ti onomad ne rece da se ne javljas kolegama koji ne nose propisanu opremu? Cudo da je prvo nisi pitao za opremu nego si pomenuo djon kolegi koji je prosto uputio na pravila ponasanja ovde. Nesto nisam primetio da se inace ovde toliko brine o pravima novih clanova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5882 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 2038 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Jovan Ristic said: Treba lepo usmeriti kolegu/koleginicu da pročita pravila foruma, pa da odradi šta treba. Odavno sam se registrovao pa nisam siguran: Jel naglašeno negde pri registraciji da je obavezno predstaviti se, ili je to jedino moguće pročitati ako se uđe na pravila foruma ? Ako nije, verovatno bi bilo korisno da se na takav način unapredi registracija. Čini mi se da mnogi novi članovi nisu ni svesni da je predstavljanje obavezno, a ne samo poželjno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusa1340 6 Napisano Octobar 11, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Hayabus Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, stari roker je napisao: Nisi ti nas davila. Mi volimo da pomognemo kad mozemo. Tvoj post iznad mog je "zvucao" kao dobila sam sta mi je trebalo,ko vas j... Inace,dobro dosla si na forum... Stvarno nisam zelela da tako zvucim Hvala na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusa1340 6 Napisano Octobar 11, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Hayabus Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, ParadajzTurista je napisao: Zar ti onomad ne rece da se ne javljas kolegama koji ne nose propisanu opremu? Cudo da je prvo nisi pitao za opremu nego si pomenuo djon kolegi koji je prosto uputio na pravila ponasanja ovde. Nesto nisam primetio da se inace ovde toliko brine o pravima novih clanova. Imala sam potpunu opremu. Gorotex, sve osim obuce, ovog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano Octobar 12, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Hayabusa1340 je napisao: Imala sam potpunu opremu. Gorotex, sve osim obuce, ovog puta. Iz prve ruke si saznala koliko oprema znaci,a i da nisi imala opremu opet tvoja stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Octobar 12, 2021 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Jasno je da neka pravila postoje i treba da postoje, ali devojka je vrlo pristojno rekla da nije upućena u forume, a dodajte to da ko zna kroz šta prolazi s obzirom da je imala udes nedavno.Nekako sam u tako tvrdim komentarima video onaj najgori tip ljudi koji jedva čeka da se iživljava i deli packe čim dobije trunčicu vlasti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4719 Napisano Octobar 12, 2021 Drug član, 1016 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Neko se registruje i odmah otvori ovu temu... Mislim da je jasno da nije zalutao/la ovde i da ima razloga zašto je tu. Siguran sam da bilo ko od nas bi prvo tražio ove informacije koje nas interesuju i ne bi razmišljao o predstavljanju. Iskulirajmo Bitno da su svi dobro izašli iz udesa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11297 Napisano Octobar 13, 2021 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Posto je zena ,ja bi progledao kroz prste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Octobar 13, 2021 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro onda, sto postoje pravila ako cemo da ih zaobilazimo i jos da nadjemo opravdanje za to? Ili jos gore, cemu pravila ako ih primenjujemo selektivno? Ja se po forumima lomatam 15-ak godina i na svakom, ali bas svakom, moras da se predstavis. Zar je toliko tesko napisati par reci o sebi (koje cak i ne moraju biti istinite)? Na kraju, kako pravnici vole da kazu, neznanje ne oslobadja odgovornosti. Da ne budem dezurni namcor, dobro je sto je saobracajna nezgoda prosla bez tezih posledica, kao i sto je resen problem pomocu kolegijalnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...