Alekre 14268 Napisano Sreda u 19:40 Integrisan, 7793 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana kontaktiram da naručim tri orig. šrafa za oklope. Nije to prvi put da poručujem. Jedan mi je ispao a jedan sam zagubio mojom krivicom. E sad prc, kažu ne može da se poruči. Može ali samo pakovanje od 10 komada. Ne može na komad. A kupovao sam ih na komad. To im napišem na njihov odgovor i ništa mi nisu odgovorili. A pri tom, šraf je jedan je 300 - 400 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Corovic 4 Napisano Sreda u 20:06 U prolazu, 3 postova Motocikl: Yamaha Tracer 9 GT (2022) Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Alekre je napisao: Pre par dana kontaktiram da naručim tri orig. šrafa za oklope. Nije to prvi put da poručujem. Jedan mi je ispao a jedan sam zagubio mojom krivicom. E sad prc, kažu ne može da se poruči. Može ali samo pakovanje od 10 komada. Ne može na komad. A kupovao sam ih na komad. To im napišem na njihov odgovor i ništa mi nisu odgovorili. A pri tom, šraf je jedan je 300 - 400 dinara. Ja sam odavde naručio hladnjak, ništa ima ne verujem. Just a moment... WWW.PARTZILLA.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5702 Napisano Sreda u 20:11 (promenjeno) Ne silazi, 4997 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Ivan Corovic je napisao: Ja sam odavde naručio hladnjak, ništa ima ne verujem. Just a moment... WWW.PARTZILLA.COM Osim Partzilla, dobri sajtovi za poručivanje OEM stvari su i cmsnl.com, motorcycle spare parts. Poslednja dva imaju i delove za starije motore, što je super. @Alekre sigurno može da se poruči na komad, ako ima OEM broj za šraf na komad, onda verovatno može. Za Yamahe još nisam poručivao delove, ali za Honde znam da ide na komad, po potrebi. Promenio Sreda u 20:13 član Jovan Ristic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14268 Napisano Sreda u 20:14 Integrisan, 7793 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ide na komad, naravno. Nego ajd, odjedanput ne može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Nedelja u 08:19 (promenjeno) Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 9. 2021. at 0:26, aca-pn je napisao: Kako oni mogu na svoju ruku da odredjuju servisni interval, u Honda ovlascenom servisu su recimo servisni intervali po servisnoj knjizici, na istoj km kao u celom svetu i tacno se menja ono sto je propisano od strane fabrike. A i sat servisera je duplo jeftiniji. Post je stariji sto je pisao kolega "Sku11e" o amaterizmu ovlascenog Yamahinog servisa koji kaze, citiram " Servis se ne radi po fabričkoj specifikaciji"ali ako i dalje rade ofrlje, da ne rade po fabr.specifikaciji i zamene u servisnom intervalu sto fabrika propisuje onda je zaista iritirajuce i neprofesionalizam. Moj buduci novi motor ce nadam se biti Yamaha i ima da rade sto kaze knjizica. Promenio Nedelja u 08:23 član vlad77 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...