Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Barel ili Plattner iskustva

Recommended Posts

• Integrisan, 7793 postova
  • Motocikl: TDM 900

Pre par dana kontaktiram da naručim tri orig. šrafa za oklope. Nije to prvi put da poručujem. Jedan mi je ispao a jedan sam zagubio mojom krivicom.

E sad prc, kažu ne može da se poruči. Može ali samo pakovanje od 10 komada. Ne može na komad. A kupovao sam ih na komad. To im napišem na njihov odgovor i ništa mi nisu odgovorili. A pri tom, šraf je jedan je 300 - 400 dinara.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 9 GT (2022)
pre 25 minuta, Alekre je napisao:

Pre par dana kontaktiram da naručim tri orig. šrafa za oklope. Nije to prvi put da poručujem. Jedan mi je ispao a jedan sam zagubio mojom krivicom.

E sad prc, kažu ne može da se poruči. Može ali samo pakovanje od 10 komada. Ne može na komad. A kupovao sam ih na komad. To im napišem na njihov odgovor i ništa mi nisu odgovorili. A pri tom, šraf je jedan je 300 - 400 dinara.

Ja sam odavde naručio hladnjak, ništa ima ne verujem.

WWW.PARTZILLA.COM

• Ne silazi, 4997 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
pre 6 minuta, Ivan Corovic je napisao:

Ja sam odavde naručio hladnjak, ništa ima ne verujem.

WWW.PARTZILLA.COM

Osim Partzilla, dobri sajtovi za poručivanje OEM stvari su i cmsnl.com, motorcycle spare parts.

Poslednja dva imaju i delove za starije motore, što je super.

@Alekre sigurno može da se poruči na komad, ako ima OEM broj za šraf na komad, onda verovatno može. Za Yamahe još nisam poručivao delove, ali za Honde znam da ide na komad, po potrebi. 

Promenio član Jovan Ristic
  • Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 107 postova
On 21. 9. 2021. at 0:26, aca-pn je napisao:

Kako oni mogu na svoju ruku da odredjuju servisni interval, u Honda ovlascenom servisu su recimo servisni intervali po servisnoj knjizici, na istoj km kao u celom svetu i tacno se menja ono sto je propisano od strane fabrike. 

A i sat servisera je duplo jeftiniji.

Post je stariji sto je pisao kolega "Sku11e" o amaterizmu ovlascenog Yamahinog servisa koji kaze, citiram " Servis se ne radi po fabričkoj specifikaciji"ali ako i dalje rade ofrlje, da ne rade po fabr.specifikaciji i zamene u servisnom intervalu sto fabrika propisuje onda je zaista iritirajuce i neprofesionalizam.   Moj buduci novi motor ce nadam se biti Yamaha i ima da rade sto kaze knjizica.  

Promenio član vlad77

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja